Imagini SEXY! Fiica lui Lenny Kravitz a recreat coperta nud a mamei ei, de acum 30 de ani!

 Oana Popoiag
.

Zoe Kravitz, fiica muzicianului Lenny Kravitz, a dat o adevărată lovitură de presă apărând nud pe coperta legendarei reviste Rolling Stone, în aceeași ipostază în care a apărut și mama ei acum 30 de ani. Însă Zoe a mers mai departe decât mama sa…

 

Când părinții tăi sunt Lenny Kravitz și Lisa Bonet, nu doar că arați foarte bine, dar ai același mod liber de a vedea lumea. Viziune care a făcut-o pe actrița, modelul și cântăreața Zoe Kravitz să pozeze nud pentru celebra revistă Rolling Stone, în aceeași ipostază în care a pozat și mama ei, cu 30 de ani în urmă.

Fiica lui Lenny Kravitz a pozat nud

Punte peste ani. Stânga Zoe Kravitz în 2018, dreapta Lisa Bonet în 1988

Fiica lui Lenny Kravitz a pozat nud

La 29 de ani, Zoe a recreat coperta nud a Lisei Bonet, care avea 21 de ani atunci când a pozat pentru Rolling Stone în 1988, fiind însărcinată în două luni cu Zoe. Această ședință foto vine să închidă cercul deschis acum 30 de ani, când Lisa a avut o surpriză neplăcută din partea revistei: conducerea publicației a decis să pună pe copertă o fotografie semi-nud, în care aceasta purta o cămașă, și să păstreze imaginile nud la interior.

fiica lui Lenny Kravitz a pozat nud

Zoe, alături de părinții săi, Lenny Kravitz și Lisa Bonet

De altfel, Zoe Kravitz a declarat că a acceptat să pozeze în respectiva ipostază pentru a împlini cumva visul mamei sale: 'Nu m-a preocupat atât fotografia în sine cât faptul că am reușit să fac ceea ce mama intenționase.'

Zoe si mama sa, Lisa

fiica lui Lenny Kravitz a pozat nud

Zoe nu avea mai mult de cinci ani când părinții săi au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza zvonurilor legate de infidelitatea lui Lenny, însă cei trei se înțeleg acum de minune. Actrița se bucură de o moștenire genetică fantastică de la Lenny și Lisa, care, deși trecuți de 50 de ani, arată uluitor de bine. Când Zoe (29) și Lisa (50) ies împreună la evenimente, nu-ți dai seama că între ele este o diferență de vârstă de 21 de ani.

Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton