Primele imagini de pe platoul de filmare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: "Sunt gândacii cât niște șoareci..."

 Raiciu Adriana
.

Primele imagini de pe platoul de filmare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Au început deja filmările pentru noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', iar primele imagini din Republica Dominicană au fost postate chiar de Cabral. Iată și ce mesaj a transmis prezentatorul pe contul său de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși a avut un singur sezon, reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' s-a bucurat de un real succes, așa că va fi inclus din nou în grila de la Pro TV. Astfel, prezentatorii Cabral și Adela Popescu și-au făcut bagajele și au plecat în Republica Dominicană, alături familiile lor.

296437321_587033946123941_9118171133518219897_n296437321_587033946123941_9118171133518219897_n

Recent, Cabral a postat și primele imagini de le platoul de filmare, dar a transmis și un mesaj pe contul său de socializare. Iată cum se descurcă prezentatorul!

Citește și: Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!revine la Pro TV, după șapte ani

Citește și: Ce relație are Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică:„Așa văd eu lucrurile. E crescut cu mult…’ / EXCLUSIV

Citește și: Connect-R și Misha, vacanță exotică în Maldive, alături de Maya.Cum își răsfață artistul fosta soție și fiica

Primele imagini de pe platoul de filmare de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Cabral și Adela Popescu au plecat în Republica Dominicană pentru două luni, la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Totodată, câtă vreme vor sta acolo, cei doi prezentatori nu vor cunoaște dorul de casă, pentru că vor avea familiile alături.

Recent, Cabral a postat și primele imagini de pe platoul de filmare, dar a transmis si un mesaj pentru fanii săi din mediul online. Vedeta este uimită de cât de mari sunt gândacii și țânțarii din zona în care se filmează, dar nu-și pierde optimismul.

Bre, la uaminii ăștia sunt gândacii cam cât niște șoareci. Și țânțarii cât niște broaște mature. Broaștele? Cam cât pisicile noastre, cam așa… Da noi rămânem optimiști, cu toate că ne uităm constant peste umăr…', a fost mesjul transmis de Cabral.

Cabral și Adela Popescu prezintă „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Adela Popescu va prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici! după ce a schimbat, temporar, platoul „Vorbește Lumea cu jungla Dominicană. Vedeta va face o echipă pe cinste alături de Cabral, mai ales că au mai colaborat și în trecut.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, a spus Adela Popescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton