Primele imagini cu Teo de la Insula Iubirii gravidă. Este asaltată de mesaje urâte, după împăcarea cu Alex!

 Dumba Gabriela
.

Teo de la Insula Iubirii este gravidă și a postat pe Instagram primele imagini de gravidă, cu burtica la vedere! Teodora și Alex de la Insula Iubirii i-au surprins pe fanii emisiunii cu decizia lor de a rămâne căsătoriți, după ce în Thailanda s-au despărțit. În plus, cei doi vor deveni părinți în câtea luni, dar Teo este acum asaltată de mesaje urâte pentru că a decis să rămână cu soțul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teodora Marcu de la Insula Iubirii și-a ascuns până acum sarcina din motive de confidențialitate legate de emisiune, dar la finalul show-ului de la Antena 1 Teodora a fost încântată să își arate pentru prima dată burtica de gravidă.

1_3_3673_1654587117_069681_3_3673_1654587117_06968

Primele imagini cu Teo de la Insula Iubirii gravidă

În ultimul episod al sezonului 6 Insula Iubirii, Teo și Alex au dat vestea că s-au împăcat odată ajunși acasă și au decis să nu mai divorțeze, deși în Thailanda Teodora îi spusese adio soțului ei. Tânăra de doar 19 ani declarase în repetate rânduri acolo că este nefericită și a ajuns la concluzia că are nevoie de alt bărbat în viața ei.

Deși a petrecut mult timp la Insula Iubirii cu ispia Ali, Teodora a spus că au fost doar buni prieteni și nu a făcut nimic nepotrivit cu acesta, însă chiar și așa, Alex a fost extrem de deranjat de atingerile dintre ei.

Căsătorită de doar un an cu Alex înainte de a lua decizia să meargă la Insula Iubirii, Teo ajunsese acolo la concluzia că vrea divorțul și un alt tip de bărbat în viața ei.

Acasă, însă, s-a răzgândit și aseară, în cadrul emisiunii Insula Iubirii, Teodora și cu Alex au anunțat că așteaptă primul lor copil. Ulterior, tânăra a postat pe Instagram imagini cu burtica de gravidă.

Citește și: Cum arăta Teo Trandafir în adolescență și ce amintiri are de atunci:’Eram stresată, nimeni nu mă înțelegea’

Citește și: Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii: „Eu nu-ți aduc liniște’

Citește și: Cum arată nepoata lui Mihai Trăistariu, care a dispărut în America: „Nu vreau decât să fie în viață

Gravidă, Teo de la Insula Iubirii este criticată pentru împăcarea cu Alex

Fanii Insula Iubirii sunt revoltați că Teo s-a împăcat cu Alex, după ce în emisiune decisese să divorțeze. Tânăra spune că și pe Instagram este asaltată de critici și mesaje urâte din partea celor care nu sunt de acord cu decizia ei.

‘Primesc în continuu mesaje de genul ‘Se vede că nu ești fericită, a scris Teodora pe Instagramul ei.

Teo de la Insula Iubirii a ținut să îi contrazică pe cei răutăcioși și susține că este foarte fericită cu alegerile pe care le-a luat.

‘Sunt foarte fericită cu deciziile pe care le-am luat, a continuat ea în același mesaj, postând câteva fotografii în care i se observă burtica de gravidă.

Teo și Alex de la Insula Iubirii așteaptă o fetiță

Teo și Alex așteaptă o fetiță și vor devenit părinți pentru prima dată. Parcursul lor nu a fost ușor, însă au reușit să cadă de comun acord și să mai acorde o șansă relației lor.

‘Am stat separați câteva zile, după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată. Avea deja 2 luni și ceva de sarcină.

Vestea că vom fi părinți, cred că am trecut la nivelul de magie, la nivelul de miracol. Până la urmă ce este copilul, decât magie la puterea în cuplu. Consider că această sarcină a contribui, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam, a spus Alex.

Teodora spune că nu înțelegea cum de s-a întâmplat să rămână însărcinată chiar atunci când a decis să pună punct. Ea susține că sarcina este unul dintre principalele motive pentru care ei s-au împăcat. Teo este însărcinată în 6 luni, vor avea o fetiță și nu are planuri de nuntă.

‘Nu am dormit împreună. Fiecare cu camera lui. Așa am vrut eu. Atunci era hotărâtă că nu va mai fi nimic. Eram acasă, mi-am făcut un test că prea mă simțeam bine și am văzut, dar nu-mi venea să cred cum nu s-a întâmplat un an și fix acum când am luat decizia asta s-a întâmplat.

A fost așa ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi. Sunt însărcinată în 6 luni, o să avem o fetiță și nu facem nuntă. Nu îmi plac nunțile, a spus și Teodora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton