Imagini din vila de lux a Anamariei Prodan, după renovare. Locuința de peste 1 milion de euro are 5 etaje, cramă și ponton: „Am schimbat totul. Vreau să îi pun lift exterior...”

.

Imagini din vila de lux a Anamariei Prodan, după renovare. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că impresara locuiește într-o casă spectaculoasă, situată pe malul lacului Snagov, care costă peste 1 milion de euro. Are 5 etaje, cramă, ponton, foișor, balcon cu o priveliște superbă, inclusiv cameră pentru câini, însă asta nu este tot. Iată cum arată acum locuința Anamariei Prodan, după ce a fost în renovări mai bine de jumătate de an!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Vila Anamariei Prodan a atras întotdeauna toate privirile! Încă de când avea propriul reality show la TV cu fostul ei soț și întreaga familie, mulți se uitau și se minunau. După divorțul de Laurențiu Reghecampf, aceasta a dorit însă să uite de trecut și să lase în urmă orice lucru care-i amintea de antrenor. Zis și făcut, astfel că acum, după mai bine de șașe luni, a arătat noua înfățișare a vilei sale, unde locuiește alături de copiii ei.

WhatsApp Image 2024-10-16 at 12.02.59 (2)WhatsApp Image 2024-10-16 at 12.02.59 (2)

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe știa despre discuțiile ei cu Dan Alexa: „L-a ajutat enorm și cu bani. Noi aveam o altfel de relație…' / Acum, regretă pumnul pe care i l-a dat antrenorulu

Citește și: Cum arată casa din Snagov în care locuiește Anamaria Prodan. Imagini cu vila de lux, cu cinci etaje și cramă la subsol

Citește și: „Tentativa de omor în România. Așa arată. Mi-a rupt toate degetele…”. Dana Roba, revoltată în plin proces de divorț după ce soțul agresor a primit doar 7 ani de închisoare

Citește și: Delia are încredere deplină în soțul ei când vine vorba despre bani și investiții și îl lasă pe el să se ocupe: „Cele mai multe decizii pe partea aceasta sunt la el”

Imagini din vila de lux a Anamariei Prodan, după renovare

Mulți s-au întrebat cum va arăta casa Anamariei Prodan după ce a anunțat că o renovează complet, astfel că acum a sosit momentul mult așteptat! Impresara a terminat renovările, a scos toate tablourile cu Laurențiu Reghecampf și tot ceea ce îi aducea aminte de el, însă asta nu este tot. Le-a înlocuit cu portretele ei, ale copiilor ei, dar și cu tabloul cu Ronald Gavril. A făcut multe schimbări în interiorul vilei și s-a asigurat că fiecare copil are un etaj, fix așa cum și-l dorește, într-un stil unic. Design-ul casei nu merge pe un singur concept, ci pe mai multe, însă din poze se poate observa că primează cel modern, cât și cel vintage.

Stau numai cu familia mea, cu copiii mei. Am făcut casa pe etaje, așa. Fiecare copil, cu gustul lui, și-a dorit altceva. Eu le-am zis: băi, e casa mea, până mor eu, stilul trebuie să fie așa. Lumea zice: Domne, arăbesc… Arăbesc, turcesc, cum vreți voi, mie îmi place, mă simt bine.', a spus Anamaria Prodan.

Are o cramă foarte mare, cu numeroase vinuri de colecție și sticle spectaculoase, cu lumini care oferă o notă călduroasă, iar imaginile au ajuns virale pe Tiktok.

Anamaria Prodan vrea să își pună lift exterior

Are o casă superbă, însă și o curte pe măsură. A renovat tot, de la paviment și până la plantele pe care le avea, cât și zona de grătar sau „comfort zone'. Are mai multe ghivece cu palmieri și o priveliște foarte frumoasă către lacul Snagov, unde se poate plimba oricând cu barca.

Nu doar că a schimbat tot aspectul casei, atât interior, cât și exterior, ci Anamaria Prodan vrea să își pună și un lift exterior acum pentru locuința cu cinci etaje.

Nu m-am gândit la vremea respectivă să pun lift, iar acum, că îmbătrânesc, mă uitam că trebuie să îl pun undeva exterior', a povestit Anamaria Prodan, în filmare.

Anamaria Prodan: 'Cumpăr 50% a lui Reghecampf'

Vila din Snagov ar fi evaluată la suma de 3 milioane de euro, însă se știe clar că în urmă cu câteva luni, aceasta a fost scoasă la licitație din cauza datoriilor pe care le are Laurențiu Regehcampf. Antrenorul a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova, club care l-a dat în judecată pentru că n-a plătit suma din clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o anul trecut pentru a pleca la Al-Tai.

În prezent, impresara este nevoită să cumpere partea din casă ce îi aparține lui Laurențiu Reghecampf, cu care se află în divorț.

Și alt plan cu casa, în afara de lift?', a fost întrebată impresara. „Alt plan? Să cumpăr 50% a lui Reghecampf (râde)„.

Reamintim că încă de la sfârșitul anului 2023, Anamaria Prodan era în schimbări cu casa de la Snagov.

Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul. Am terminat acum vreo 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Am vrut să termin cu tot trecutul', a declarat Anamaria Prodan, la sfârșitul anului trecut, în cadrul emisiunii WowNews.

Sursă foto: Instagram / tiktok

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton