Imaginile în care nu o mai recunoști! Vulpița, taxată dur de fani după ce a pozat "sexy": "Tu erai fată frumoasă înainte, acum te-ai urâțit de tot!"

 Oana Pantazi
.

Veronica Stegaru, cunoscută deja de o țară întreagă drept Vulpița, și-a deranjat fanii cu cea mai recentă apariție, considerată una de prost-gust, iar aceștia au taxat-o imediat pe soția lui Viorel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fie că ne place sau nu, Vulpița sau Veronica Stegaru, este zi de zi la Acces Direct, alături de soțul ei, Viorel, și rupe audiențele. Certurile dintre cei doi soți au devenit deja subiect de dezbatere națională, așa că nu există român care să nu fi auzit despre cei doi sau să nu aibă o părere, bună sau rea, despre faimosul cuplu.

În timp, atât Vulpița, cât și Viorel sau lansat în muzică, iar schimbările din viața lor au devenit evidente… în special la Vulpița, care nu mai e de mult tânăra modestă de la țară care își vrea soțul înapoi.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Dat fiind că e în atenția publicului deja de 4 luni, aspectul Vulpiței a cunoscut niște schimbări notabile – de la culoarea părului, machiaj și până la stilul vestimentar. Excedată însă de atâta atenție din partea fanilor, se pare că Vulpița a depășit puțin limitele…

cine-este-vulpita-de-la-vaslui-veronica-stegaru-2-768×1024-1cine-este-vulpita-de-la-vaslui-veronica-stegaru-2-768×1024-1

Fanii au considerat-o vulgară

Recent, soția lui Viorel a postat o fotografie pe contul ei de socializare în care apere îmbrăcată într-o rochie de culoare violet, de un prost-gust incredibil, plină de paiete, fardată și rujată excesiv, în aceeași nuanță stridentă, cu sprâncenele mult prea evidențiate și cu părul strâns, încrețit și plin de fixativ. Mai mult, postura în care a pozat se voia una… sexy, cu rochia ușor ridicată, dar rezultatul nu a fost cel scontat. Fanii ei, deranjați de aspectul vulgar al Vulpiței au reacționat imediat, taxând-o pe soția lui Viorel.

„Își bat ăștia joc de tine!; Veronica, nu te mai lăsa așa transformată, ăștia fac așa pentru audiență!; Tu erai fată frumoasă înainte, acum te-ai urâțit de tot!, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la fotografia postată de Vulpița.

Citește și: Eugenia Șerban a trecut printr-o dramă greu de imaginat! A descoperit că are două cancere, în același timp, și a suportat o operație grea, de 12 ore: „Eu am ales să lupt cu viața. Și pentru viață!” / EXCLUSIV

Vulpița s-a umplut de bani de când apare la TV

Acum câteva luni, tânăra din Blăgești nici nu-și putea imagina că va ajunge vedetă de televiziune și că, mai mult, asta îi va aduce și niște bani serioși. Dacă, până să apară la Acces Direct, Vulpița nu își permitea nimic, acum a dat norocul peste ea. Veronica și Viorel Stegaru se bucură din plin de succesul pe care îl au de când au venit la Antena 1.

Pentru o singură ediție la Acces Direct, Vulpița primește 100 de euro, iar până acum a fost prezentă de cel puțin 80 de ori. Drept urmare, Veronica a reușit să strângă 8000 de euro în doar câteva luni. Spre surprinderea tuturor, Veronica are doar 21 de ani, deși mulți credeau că este mult mai mare. Vulpița este căsătorită cu Viorel Stegaru și împreună au o fetiță de 3 ani.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton