În ce a investit Nina Hariton banii câștigați la Chefi la Cuțite: ”A fost greu, am început cu entuziasm și am continuat cu...”

 Calin Maria Bianca
.

În ce a investit Nina Hariton banii câștigați la Chefi la cuțite. Nina Hariton a fost desemnată câștigătoarea celui de-al 11-lea sezon al celui mai urmărit show culinar, Chefi la Cuțite. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro, pe care a știut cum și unde să-l investească. În timp ce mulți se întrebau ce are de gând să facă cu toți acești bani, fosta concurentă a venit cu un anunț la care nimeni nu se aștepta. Iată în ce proiect a investit premiul de la Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nina Hariton a demonstrat tuturor abilitățile și secretele ei din bucătărie, astfel că a cucerit papilele gustative ale chefilor din emisiunea Chefi la cuțite. A primit marele premiu de 30.000 de euro și a decis să-l investească tot în cea mai mare pasiune a ei, și anume gătitul. Nu, nu și-a deschis un restaurant și nici pe departe ceva asemănător.

hariton10hariton10

Citește și: Cine este Nina Hariton, finalistă Chefi la cuțite 2023. E prima femeie care a luat trei cuțite de aur, are o fiică și locuiește la Paris

Citește și: Câți bani a câștigat Nina Hariton, de fapt, la Chefi la cuțite 2023. Ce se arată în regulamentul competiției

Citește și: Amalia Năstase s-a fotografiat cu perfuzia în mână, pe un pat de spital. Ce a pățit vedeta înainte de vacanță

Citește și: „A zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn, că l-a lovit în cap și că are zgârieturi.' Cumnatul Danei Roba, explicații halucinante pentru bătaia cruntă încasată de vedetă

În ce a investit Nina Hariton banii câștigați la Chefi la cuțite

Nina Hariton a decis ca toți cei care sunt pasionați de gătit și de bucătărie să-i afle secretele din domeniul culinar, astfel că a împărtășit cu fanii ei numeroase rețete, trucuri și secrete legate de arta culinară, prin cartea sa. Da! Nina Hariton a scris o carte, care s-a lansat deja pe piață, despre tot ceea ce ea știe din și despre bucătărie, atât cea românească, cât și cea franceză.

Dragostea mea pentru bucătărie și pentru voi este aici, în fața voastră. Cu tehnici, rețete și secrete din bucătăria mea și din bucătăria franceză, rețete pe care le-am învățat în zeci de ani și pe care le-am exersat de sute de ori pentru prieteni, familie, pentru oameni îndrăgostiți de gastronomie ca și mine.

A fost greu, am început cu entuziasm, am continuat cu pasiune și am muncit cu gândul, cu mâinile, cu sufletul iar azi a venit momentul să vă arăt cum cuvintele strânse au prins contur, culoare și gust.!, a scris Nina Hariton pe contul ei de Instagram.

Cartea Ninei Hariton este disponibilă în librării

Nina Hariton a povestit faptul că nu i-a fost deloc ușor la început, atunci când s-a gândit să scrie o carte despre arta culinară, însă cu ambiție și determinare a reușit să își ducă planul la bun sfârșit. Acum, are propria cartea, unde fanii pot învățat numeroase trucuri, secrete, dar și rețete noi, care cuceresc papilele gustative. Bineînțeles, pentru toți cei care au susținut-o în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, vestea este una cât se poate de bună și încântătoare, așa că laudele și mesajele frumoase au luat cu asalt secțiunea comentariilor.

Astăzi sunt mândră să vă anunț – Am prima carte pregătită, carte care va fi disponibilă pentru comenzi online din 11 iulie și ulterior o să o găsiți și în librarii. Vă mulțumesc pentru susținerea voastră și pentru că ați ales să porniți în această călătorie alături de mine', a mai scris Nina Hariton pe rețelele sociale.

Cu ce se ocupa Nina Hariton înainte să ajungă la Chefi la cuțite

Nina Hariton provine din Republica Moldova, iar înainte de a participa la Chefi la cuțite, declara că lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mic copil a fost pasionată de bucătărie, iar acum și-a făcut curaj și a decis să participe la Chefi la cuțite, unde a făcut senzație și a luat cele trei cuțite de aur. Ba mai mult, a și câștigat premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro.

Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim’, a declarat Nina Hariton pe atunci.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton