În ce condiții trăiesc Dana Marijuana și fiica ei, Iris, de când s-au mutat la mare: "Avem o lampă pe baterii unde Iris face temele"

 Radulescu Ruxandra
.

În ce condiții trăiesc Dana Marijuana și fiica ei, Iris, de când s-au mutat la mare. Dana Marijuana (42 de ani) a decis în vara anului trecut să se mute definitiv la malul mării, împreună cu fiica sa cea mică, Iris. Artista a renunțat la agitația din Capitală pentru una liniștită în Vama Veche. Dana Marijuana și fetița ei locuiesc, acest moment, într-o căsuță de tip container.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Coteanu, cunoscută ca Dana Marijuana, s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva timp și ales să facă o schimbare radicală. După ce partenerul ei, alături de care avea o relație de ani de zile, a murit în urma unui accident absurd, Dana Marijuana a decis să se mute definitiv din București. În prezent, artista și fetița ei, Iris (8 ani) locuiesc acum în unul dintre containerele pe care vedeta le are pe litoralul românesc, în Vama Veche. Odată cu venirea frigului, Dana Marijuana a adăugat noi dependințe locuinței modeste în care locuiește.

index-25index-25

În ce condiții trăiesc Dana Marijuana și fiica ei, Iris, de când s-au mutat la mare

Deși nu mai beneficiază de confortul de la oraș, Dana Marijuana se simte mult mai bine de când a decis să se mute la mare, în Vama Veche, împreună cu fetița ei, Iris. Artista a achiziționat, recent, o sobă pentru a se încălzi, iar iluminatul locuinței o face prin intermediul unei lămpi pe baterii.

„La mare, aici, unde ne-am mutat suntem foarte bine, lucrurile s-au așezat cu totul. Avem o sobă cumpărată pe care am pus-o aici în camera unde stăm și e bine pentru că degajă căldură. Cu lumina am rezolvat și cu ea. Momentan avem o lampă pe baterii unde Iris face temele și ne descurcăm. Tehnologia a evoluat mult, deci nu ne facem probleme, dar pe viitor o să vedem cum facem și cu lumina să fie mai bine decât ne este acum', a declarat Dana Marijuana pentru Click!

Citește și: Sânziana Buruiană împlinește opt ani de când își alăptează fetițele: „Le dau până vor dori ele să se oprească…'

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită? Primele imagini cu ei împreună, la un eveniment monden

Citește și: Ibrahim Ibru, surprins în compania unei brunete voluptuoase, după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi și-au dat întâlnire la un restaurant din Pipera

Citește și: „Vă garantez că nu o să fac o zi de puşcărie’. Mario Iorgulescu atacă decizia de condamnare la închisoare. Curtea de Apel din Milano a refuzat o dată extrădarea

Dana Marijuana, după ce s-a mutat la mare: „Mă simt mult mai bogată decât atunci când…”

Dana Marijuana a trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, iar acum mărturisește că și-a găsit cu adevărat liniștea sufletească. Deși a suferit cumplit atunci când iubitul ei a murit, după ce a alunecat pe scări, în localul pe care-l deținea vedeta în Capitală, acum Dana este într-o relație cu un bărbat ce o ajută la bine și la greu.

„Acum sunt foarte bine, deși am puțin mă simt mult mai bogată decât atunci când aveam mai mult. Trec printr-o perioadă bună a vieții mele', a declarat Dana Marijuana.

Când va avea loc nunta dintre Dana Marijuana și actualul iubit

Dana Marijuana are o relație stabilă cu Valentin, bărbatul alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții. Vedeta spune că nunta va avea loc anul acesta, chiar dacă au o relație la distanță și acum cei doi fac naveta pentru a se vedea.

„Sunt foarte fericită lângă iubitul meu pentru că el nu mă lasă niciodată în momentele grele din viața mea. Până acum asta mi-a demonstrat! Eu mi-aș dori ca la finalul verii să fie nunta. Să nu fie nici prea cald, nici prea frig, dar să vedem acum, dar sigur ne căsătorim. Este bătută în cuie nunta, doar că nu este fixată data. Este extraordinar ce mi se întâmplă acum. Simt că trăiesc o a doua tinerețe', ne mărturisea Dana Marijuana în vara anului trecut.

FOTO: Click! Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton