În ce domeniu s-a angajat fiica Ralucăi Moianu, chiar dacă nu a terminat facultatea: "Ce își dorește ea înseamnă multă bătaie de cap, procese peste procese..."

 Radulescu Ruxandra
.

În ce domeniu s-a angajat fiica Ralucăi Moianu, chiar dacă nu a terminat facultatea. Raluca Moianu, fosta prezentatoare de la TVR, este foarte mândră de fiica ei, Mara, studentă în primul an la Facultatea de Drept, a Univeristății București. Fiica vedetei este o fire matură și responsabilă, așa că s-a angajat în domeniu, chiar înainte să termine facultatea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce domeniu s-a angajat fiica Ralucăi Moianu, chiar dacă nu a terminat facultatea. Raluca Moianu rămâne una dintre cele mai bune prezentatoare de la TV, chiar și după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Vedeta este mama unei fiice, care a ales un drum total diferit față de cel al vedetei TV. Mara, fata Ralucăi Moianu, este studentă la Facultatea de Drept și chiar s-a angajat într-un birou notarial.

raluca-moianu-e-singura-4raluca-moianu-e-singura-4

În ce domeniu s-a angajat fiica Ralucăi Moianu, chiar dacă nu a terminat facultatea

Raluca Moianu este foarte mândră de fiica ei, care s-a angajat într-un birou notarial, încă din primul an de facultate. Vedeta este impresionată de faptul că fata ei știe să îmbine studiile, cu jobul și îi rămâne și timp liber.

„Mara este acum studentă la Universitatea București, la Facultatea de Drept a dat. Așa a vrut ea așa am făcut. S-a integrat rapid, foarte repede. Are niște colegi de an foarte buni cu care se înțelege bine', a spus fosta prezentatoare de televiziune pentru Click.

Citește și: Ce educație îi oferă Raluca Moianu fiicei sale, Mara: „Părinții nu trebuie să fie un stres suplimentar pentru copii'. Au participat la primul eveniment monden împreună, la VIVA! Party 2023 / EXCLUSIV

Citește și: 'În mintea noastră și în viața noastră el e încă prezent…' De ce nu și-a refăcut Raluca Moianu viața sentimentală după moartea soțului și ce relație are cu fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Iubirea secretă a lui Irinel Columbeanu. Înainte de relația cu Romanița Iovan, a fost îndrăgostit de colega ei: „Mariana, un manechin…”

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite: „Am avut plăcerea să-l cunosc, am avut o discuție…”. S-a spus că ar forma un cuplu

„Plus că pe lângă facultate mai și lucrează, cu jumătate de normă, la un notariat ca notar din luna august, din vara aceasta. Trebuie să prindă experiență ca după ce termină facultatea să poată să își găsească ușor de lucru. Are timp de toate… și de facultate și de muncă și de viață personală pentru că este o fată foarte bine organizată. Îmi organizează până și programul meu, nu ai treabă cu ea. Chiar este foarte organizată', a mai declarat Raluca Moianu.

Fiica Ralucăi Moianu vrea să devină magistrat

Raluca Moianu spune că fiica ei are mari planuri de viitor, dorindu-și să ajungă magistrat, după ce termină facultate.

„Mara își dorește să ajungă magistrat, dar eu vreau să ajungă notar mai degrabă, pentru a avea o viață mai liniștită. Ce își dorește ea este multă bătaie de cap, procese peste procese și tot așa', spunea vedeta de televiziune.

Raluca Moianu a apelat la psiholog după moartea soțului

Raluca Moianu este recunoscătoare pentru faptul că are o relație armonioasă cu fiica ei. Vedeta și fata ei au trecut împreună printr-o mare tragedie, când soțul Ralucăi Moianu, tatăl Marei, s-a stins din viață. La acel moment Mara era doar o adolescentă, așa că mama ei a apelat la sfaturile unui psiholog, pentru a putea gestiona mai bine situația.

„Avea 13 ani. A fost foarte foarte complicat, dar ne-am avut una pe alta. M-am adaptat situației, eu am apelat și la un psiholog. Am vrut să o duc pe Mara la psiholog, dar ea nu a vrut. Mi-a zis că vorbește cu mine orice și am fost întotdeauna foarte deschise', spunea la TV vedeta.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton