În ce ipostază a fost surprinsă Andreea Berecleanu de către soțul ei, în vacanță: ”El a creat această amintire. Știa cât de multe sentimente...”

 Calin Maria Bianca
.

În ce ipostază a fost surprinsă Andreea Berecleanu de către soțul ei, în vacanță. Andreea Berecleanu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, la fel cum nici soțul ei, Constantin Stan, nu necesită o prezentare, asta deoarece toată lumea îl știe drept unul dintre cei mai buni medici chirurgi. În spatele meseriilor de succes, cei doi formează un mariaj demn de invidiat, iar ea are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Iată cum a surprins-o în vacanța din Italia, dar și ce confesiune a făcut Andreea Berecleanu despre soțul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu și Constantin Stan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 6 ani, iar în tot acest timp, au învățat cât de importante sunt micile vacanțe, așa că ori de câte ori găsesc o oportunitate, obișnuiesc să călătorească amândoi. Ba mai mult decât atât, pe lângă escapadele pe care le fac pentru a explora noi destinații, prezentatoarea TV își însoțește soțul la conferințele și evenimentele la care participă și care au legătură cu domeniul în care activează. Recent, cei doi au fost plecați în Italia, iar el a impresionat-o profund cu un gest mic, care a făcut-o să împărtășească cu marea ei comunitate câteva gânduri despre el.

andreea-berecleanu-6andreea-berecleanu-6

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie: „Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta…'

Citește și: Cătălin Botezatu vrea o aventură de o noapte cu Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu. Ce spune despre Lidia Buble: „O iubesc'

Citește și: Cristina Spătar a publicat fotografiile oficiale de la nunta cu Vicențiu Mocanu: „Nu uitați niciodată că…'. Ce nu s-a văzut la petrecere

Citește și: Sorin și Nicoleta de la Casa Iubirii s-au despărțit: „Trebuie să îmi bag băgăjelul'. Fosta concurentă a izbucnit în lacrimi când au făcut anunțul

În ce ipostază a fost surprinsă Andreea Berecleanu de către soțul ei, în vacanță

Andreea Berecleanu și soțul ei au fost recent plecați în Italia, într-o minivacanță, unde și-au încărcat bateriile și au avut grijă să se destindă la cote maxime. Prezentatoarea TV a fost profund recunoscătoare de această escapadă, așa că le-a povestit fanilor despre ea, însă mai întâi, nu a putut să nu se mândrească cu gestul plin de dragoste al soțului ei. Constantin Stan a fotografiat-o în timp ce era în mare, admira peisajul, dar totodată se vedea clar că mulțumea Universului pentru acele clipe magice pe care le trăiește.

„Nu știu de unde îmi vin într-un mod inepuizabil. Gândurile. Emoțiile. Să nu credeți că această ipostază era pentru ochii vreunui fotograf. Nu! Era o stare imortalizată spontan de soțul meu, fără ca eu să știu. El a creat această amintire doar pentru că știa cât de multe sentimente exprimau acele mâini împreunate în fața Universului. Să aveți zile liniștite, suflet bun, iertare', a mai mărturisit Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu și soțul ei au fost în vacanță, în Italia

Andreea Berecleanu nu doar că a scris câteva gânduri despre poza făcută de soțul ei, dar și despre gestul lui plin de dragoste, cu care a surprins-o, ci a dezvăluit și cât de norocoasă se simte pentru simplu fapt că a ajuns un weekend în Italia și s-a bucurat de un peisaj de vis, înconjurată de lucrurile menită să-i aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată.

„Un weekend în Italia, Gardone Riviera și Salo. Câtă liniște și bucurie îmi aduc aceste imagini, copaci și arbori până la cer, hotel de început de secol, fără aer condiționat în cameră ci doar ventilație, la nevoie. Ziduri groase, cer senin, mobilier din fier forjat, sală de congrese cu vitralii, uși din lemn sculptat, cafele bune, lungolago…', a mai transmis Andreea Berecleanu pe Instagram. 

Andreea Berecleanu: 'Însăși dragostea lui îmi este suficientă'

Andreea Berecleanu și Constantin Stan știu cât de important este să petreacă timp de calitate împreună, însă cu toate astea faptul că stau cât mai mult timp ocupați cu locurile de muncă, îi face la finalul zilei să se revadă cu mult mai mult dor și multă dragoste. Într-un interviu acordat recent pentru VIVA!, Andreea Berecleanu a vorbit despre căsnicia cu Constantin Stan și cum reușesc să păstreze flacăra aprinsă.

„Însăși dragostea lui îmi e suficientă! Divergențe e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insuportabil. Suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de utilizat me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!', a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!.

Sursă foto: Instagram / VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton