În ce ipostaze i-a surprins Anca Țurcașiu pe fiul său și soția sa, în vacanță: ”Nimic nu valorează mai mult decât...”

 Calin Maria Bianca
.

În ce ipostaze i-a surprins Anca Țurcașiu pe fiul său și soția sa, în vacanță. Anca Țurcașiu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de către publicul larg drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară. În prezent, vedeta se poate declara, fără doar și poate, o femeie fericită și împlinită. Pe plan profesional lucrurile merg la superlativ, dar și când vine vorba despre viața personală, având în vedere că este mama unui fiu minunat, Radu Cristian, în vârstă de 23 de ani, din mariajul cu fostul ei soț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu se concentrează în prezent pe activitatea sa profesională, dar totodată și pe imaginea ei, asta fiindcă dacă ne aducem bine aminte, nu o dată, ci de mai multe ori, a declarat că s-a neglijat foarte mult în timpul mariajului cu fostul soț. Vedeta este lipsită de grijă, mai ales pe plan personal, asta fiindcă fiul ei este deja așezat la casa lui și are o soție minunată.

anca-turcasiu-8-1anca-turcasiu-8-1

Recent, fiul Ancăi Țurcașiu și cu nora ei au plecat într-o vacanță pe cinste, iar actrița nu a putut să nu imortalizeze cele mai frumoase momente cu ei și să le distribuie pe conturile ei personale de socializare pentru a se bucura de ei și a se lăuda cu familia perfectă pe care o are, în ciuda lucrurilor mai puțin plăcute prin care au trecut.

Citește și: Anca Țurcașiu a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în tinerețe: „Ceva cumplit. M-au trimis acasă, că nu există remediu”. Cum s-a vindecat

Citește și:Anca Țurcașiu, superbă la Petrecerea VIVA! 2023. Cât de bine arată artista la 53 de ani

Citește și: Cine este actrița alături de care Dinu Maxer a plecat în vacanță, în Dubai, după despărțirea de Deea: „Am vrut să ținem secret'

Citește și: Sorin Bontea, mesaj pentru Nina Hariton, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023: „M-a convins să…”

În ce ipostaze i-a surprins Anca Țurcașiu pe fiul său și soția sa, în vacanță

Anca Țurcașiu a demonstrat în nenumărate rânduri faptul că este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu marea ei comunitate de urmăritori aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, începând de la momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute. Este deschisă cu fanii săi și toți cei care o urmăresc, așa că recent, nu a putut să nu împărtășească cu fanii de pe Instagram o serie de fotografii în care apar fiul ei, Radu, și soția acestuia, Andreea. Mândră de cei doi tineri, nu a putut să nu scrie și un mesaj emoționant în dreptul imaginilor.

„Copiii mei dragi și buni! Nimic nu valorează mai mult decât iubirea pentru ei.', a scris Anca Țurcașiu, în dreptul unor imagini în care apar fiul ei, Radu, și soția lui, Andreea.

Cum se înțelege Anca Țurcașiu cu nora ei

Se spune că relațiile noră-soacră sunt de cele mai multe ori destul de complicate. Ei bine, nu și în cazul Ancăi Țurcașiu, care nu a ezitat și a declarat în fața tuturor că are o relație extrem de frumoasă cu soția fiului ei. Mai mult decât atât, a spus clar că pentru ea nu este o noră, ci o prietenă foarte bună, cu care poate să vorbească orice, dar totodată și care-i este mereu alături. Totuși, alege să nu se bage în relația lor, așa că nu vrea să-i deranjeze nici cu apelurile, dar nici cu părerile sau ideile ei.

Nu e noră, e prietenă, e o fată adorabilă și chiar suntem prieteni. Și cu Radu, la fel. Suntem prieteni cei mai buni, nu mă bag în viața lor, nu stau să le dau sfaturi, să-i încurc. Dacă nu mă sună, nu-i sun, nu deranjez, nu există să mă bag în viața lor și să fiu o persoană care să-i încurce sau enerveze, dimpotrivă. „, a declarat Anca Țurcașiu, în urmă cu mai mult timp pentru VIVA!.

Anca Țurcașiu: 'Nu sunt pregătită să fiu bunică'

Fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Andreea, însă cu toate astea se pare că gândul de a-și întemeia o familie este încă departe de ei, din spusele actriței. Ei bine, nici ea însă nu se vede în rolul de bunică, însă dacă se întâmplă, își așteaptă nepotul sau nepoata cu brațele deschise, gata să-i ofere toată iubirea.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică.  Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a declarat amuzată Anca Țurcașiu, pentru impact.ro.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton