În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena Viscu, după divorț: "Noi am luat o decizie împreună. Suntem printre puținele cupluri care..."

 Oana Pantazi
.

În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena Viscu, după divorț. După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena și-au spus adio când nimeni nu se aștepta, deoarece păreau unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Iată ce spune artistul despre relația lor actuală!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cu puțin timp înainte, fanii i-au admirat împreună la show-ul Power Couple și nimic nu dădea de înțeles cum stăteau, de fapt lucrurile între ei. La scurt timp CRBL și Elena și-au anunțat despărțirea, spre surpriza fanilor, după 16 ani de căsnicie în care și-au construit o familie superbă, fiind binecuvântați și cu o fiică.

crbl-1-2crbl-1-2

În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena Viscu, după divorț

Au fost un cuplu longeviv, pentru că nu doar în showbiz, în ziua de azi, 16 ani de coabitare înseamnă un record… Deși în show-ul Power Couple au lăsat impresia unui cuplu sudat, apreciat de fani, în spatele aparențelor se afla încă un eșec matrimonial, din păcate. La ceva timp după difuzarea emisiunii, cei doi și-au anunțat despărțirea, după mai bine de un deceniu de căsnicie. Totuși, nu au tăiat punțile definitiv, în special că sunt părinții Alessiei, acum o superbă adolescentă.

Citește și: CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului: „Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…’

Citește și: De ce nu ar participa CRBL la Sunt celebru, scoate-mă de aici:’Pentru nicio sumă de bani…’

'O relație de comunicare pentru Alessia. Bine, echilibrată, povestim. Indiferent ce crede lumea, noi am luat o decizie împreună. Noi se pare că suntem printre puținele cupluri care sunt mature în a lua astfel de decizii. Cred că asta a fost în toată povestea aceasta. Mie îmi place să trăiesc azi ca și cum e mâine, îmi place să merg înainte, optimist, mă las condus de ziua de mâine', a dezvăluit CRBL, pentru Antena Stars.

De ce au divorțat, de fapt, CRBL și Elena Viscu

CRBL și Elena s-au cunoscut cu ani în urmă, la Dansez pentru tine, unde el era concurent și ea coregrafă, iar atunci s-a născut între ei o poveste de dragoste foarte frumoasă. Între timp au devenit părinți, iar mariajul lor a fost, multă vreme, unul dintre cele mai solide din showbiz, așa că nimic nu dădea de înțeles că avea să urmeze despărțirea.

În aprilie, CRBL le dădea fanilor săi o veste absolut șocantă. Artistul anunța atunci, pe rețelele de socializare, că el și Elena Viscu divorțează, după o căsnicie de 16 ani. Deși au preferat să nu dezvăluie concret motivul despărțirii, ulterior CRBL a dat cărțile pe față. Invitat în emisiunea „La Măruță’, de la PRO TV, artistul a făcut mai multe declarații legate de separare.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă.

Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect, și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas.

Și că poate de acasă nu pare așa, că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi, sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi, sau de familia noastră mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ’, a declarat CRBL la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton