În ce relație au rămas Lili Sandu și Ileana Lazariuc la 15 ani după ce s-a desființat trupa Trinity, în care au cântat împreună: "24 de ani de prietenie frumoasă și continuă!"

 Oana Pantazi
.

În ce relație au rămas Lili Sandu și Ileana Lazariuc la 15 ani după ce s-a desființat trupa Trinity, în care au cântat împreună. Puțini sunt artiștii care au evoluat împreună într-o trupă și au rămas în relații bune după despărțire, iar Lili sandu și Ileana Lazariuc sunt excepția care confirmă regula.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Lili Sandu și Ileana Lazariuc făceau furori în trupa Trinity, mai întâi alături de Andreea Crișan, iar mai apoi de Rocsana Marcu, la finele anilor 1990, și au rămas prietene și aproape un sfert de secol mai târziu. Azi sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de prietene din showbiz, chiar dacă le desparte distanța.

453416499_18448907398026955_8483419964706402771_n453416499_18448907398026955_8483419964706402771_n

În ce relație au rămas Lili Sandu și Ileana Lazariuc la 15 ani după ce s-a desființat trupa Trinity, în care au cântat împreună

Pe Lili Sandu (45) și pe Ileana Lazariuc (42) le leagă o frumoasă relație de prietenie, chiar dacă acum locuiesc în părți diferite ale globului, dar amintirile frumoase construite în perioada Trinity au fost completate de altele noi, la fel de prețioase, din perioada maturității.

Citește și: Cum arată Lili Sandu fără pic de machiaj, la 45 de ani: „Cred că secretul e, cu cât înaintezi în vârstă, să nu mai mănânci porțiile atât de mari și să mănânci mai puțin'. Ce i-a transmis Carmen Grebenișan

Citește și: Prin ce provocări a trecut Lili Sandu ca mamă, cu fiul ei, Thomas Jay: „Din greșeală, mi-am uitat copilul într-o scoică, pe mașină'

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre părinții lui David Popovici: ‘Oamenii aceia ar trebui luați la o conferință de parenting la nivel național. Pentru că așa se crește un copil. Dacă ar fi pus presiune pe el, dacă l-ar fi comparat cu alții…’ / EXCLUSIV

Prezentatoarea de la Vorbește lumea (PRO TV) a debutat în showbiz în 1995, în iconica emisiune Școala vedetelor, unde au debutat și s-au format multe celebrități de azi, iar apoi a făcut parte din trupa de fete Trinity, alături de Ileana Lazariuc și Andreea Crișan, iar ulterior alături de Roxana Marcu. Cu toate că au trecut 15 ani de când s-a desființat trupa, cele două artiste au rămas în relații extrem de apropiate.

Ileana s-a căsătorit prima, cu Ion Țiriac Jr., de care ulterior a divorțat, iar acum este mama a doi adolescenți superbi și locuiește în Dubai. Lili a devenit mamă abia la 40 de ani și are o relație perfectă cu Silviu Țolu, tatăl băiețelului ei. În pofida distanței ce le desparte, cel edouă au rămas prietene și profită din plin de momentele în care se întâlnesc.

„24 de ani de prietenie frumoasă și continuă!”, a scris Lili Sandu în dreptul unei fotografii recente în care apare alături de prietena ei, în timp ce fanii le-au complimentat în număr mare.

Lili Sandu: „Nu ne-am certat niciodată”

Cu toate că este mereu zâmbitoare și deschisă, Lili Sandu mărturisește că, de fapt, este o persoană introvertită, care leagă cu greu prietenii.

„Nu sunt omul din showbiz care a legat cele mai multe prietenii. Sunt o persoană introvertită, chiar dacă par extrovertită și plină de viață și zâmbitoare.

Cu oamenii sunt sensibilă tot timpul și sunt rușinoasă de foarte multe ori. Adică dacă oprim camera sunt rușinoasă. Nu sunt genul ăsta pe care îl vedeți efervescent', a dezvăluit Lili Sandu, pentru unica.ro.

Paradoxal, pentru că se spune că lumea showbizului e o junglă, Lili Sandu are prietene doar din această zonă și, mai mult, spune ea, nu s-a certat cu ele niciodată. Mai mult, prietenia cu Ileana Lazariuc bate un sfert de secol, lucru rar în lumea mondenă.

„Este destul de dificil. Dar toate prietenele mele sunt din showbiz. Ileana Lazariuc, Catrinel Meghia, Elena Baguci. Toată lumea se întreabă: «Băi, dar cum reușești?». Mai ales cu Ileana.

Noi ar trebui să primim premiul pentru cel mai longeviv cuplu din showbiz. (râde) Ne știm de 25 de ani și suntem prietene. Nu ne-am certat niciodată, chiar dacă viața ne-a separat cumva și n-am stat tot timpul în același oraș. Dar uite că se poate', a mai spus Lili Sandu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton