În ce relație este Ioana Tufaru cu Gigi Becali, după ce a plecat din apartamentul lui: "Nu ne mai sprijină, ne descurcăm la limită. Nu mai suntem sub aripa lui protectoare"

 Oana Pantazi
.

În ce relație este Ioana Tufaru cu Gigi Becali, după ce a plecat din apartamentul lui. După ce a locuit, cu soțul și cu fiul ei, în apartamentul lui Gigi Becali timp de 9 ani, Ioana Tufaru a fost nevoită să se mute, anul trecut, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă, în altă parte. Iată ce spune acum despre relația cu multimilionarul din Pipera!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Tufaru a stat în apartamentul lui Gigi Becali, fără să plătească chirie, nu mai puțin de 9 ani, iar acest lucru a fost de mare ajutor pentru familia ei, care are venituri modeste. Ea are pensie specială, în timp ce soțul ei lucrează doar 4 ore, așadar gestul frumos făcut de Gigi Becali a fost de mare ajutor pentru ei. Din păcate însă, milionarul are alte planuri cu imobilul respectiv, așadar cei trei au fost nevoiți să se mute. Iată ce spune Ioana Tufaru despre relația actuală cu Gigi Becali!

ioana-tufaru-2ioana-tufaru-2

În ce relație este Ioana Tufaru cu Gigi Becali, după ce a plecat din apartamentul lui

Situația specială a Ioanei Tufaru a iscat multe controverse de-a lungul anilor, nu puțini fiind cei care au acuzat-o în mediul online că nu muncește și că stă cu mâna întinsă, la mila oamenilor cu suflet mare. Fiica Andei Călugăreanu a explicat nu o dată că are reale probleme de sănătate și, din nefericire, nici soțul ei nu a avut prea mult noroc în ceea ce privește găsirea unui loc de muncă.

După ce au locuit 9 ani într-un apartament oferit de Gigi Becali, fără să plătească chirie, cei trei au fost nevoiți să se mute, pentru că imobilul urma să fie renovat. În cele din urmă, au găsit un alt apartament, unde plătesc o chirie rezonabilă.

„Ne-am acomodat foarte bine în noua locuință! Ne descurcăm la limită să zic așa! Am avut norocul să găsim o chirie destul de ok raportat la prețurile care sunt acum. Dăm 1200 de lei la apartament cu 2 camere. Eu zic că este ok! Cu celelalte utilități ajungem undeva la 1700-1800! Ne-am mutat din 18 decembrie!”, a spus Ioana Tufaru pentru Ciao.ro.

Citește și: Ioana Tufaru explică de ce nu are un loc de muncă: „Sunt un om cu probleme de sănătate. Am lucrat, dar…’. Unde s-a angajat soțul ei, Ionuț, și ce venituri au în familie

Citește și: „Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună'. Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul și fiul lor

Cât despre relația cu Gigi Becali, fiica Andei Călugăreanu a mărturisit că nu au păstrat legătura după ce au plecat din casa acestuia, așadar nu mai au parte de niciun fel de ajutor din partea multimilionarului, care în trecut i-a ajutat nu o dată cu bani.

„Cu dl Becali nu mai avem niciun fel de legătură odată ce am plecat de acolo nu mai suntem sub aripa lui protectoare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult acest subiect! Nu ne mai sprijină în niciun fel! Nu știu ce schimbări s-au făcut, dacă au început încă lucrările, nu știu nimic!”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ioana Tufaru: „Recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om”

La finele anului trecut, Ioanei Tufaru i s-a spus că blocul în care locuia de aproape 9 ani va fi renovat, așa că nu va mai putea locui acolo. Între timp, fiica Andei Călugăreanu a găsit un apartament cu două camere, unde lunar plătește chiria 1.200 lei și, chiar dacă îi este greu să scoată acești bani din buzunar, având în vedere că nu muncește, spune că se simte bine în noua locuință.

Invitată în cadrul emisiunii ‘Online Story by Cornelia Ionescu’, Ioana Tufaru a explicat concret motivul pentru care a trebuit să plece cu familia ei din imobilul respectiv. De asemenea, aceasta a dezvăluit și care este părerea ei legată de Gigi Becali, acum, după ce acesta rugat-o pe Ioana Tufaru să părăsească garsoniera unde a locuit timp de aproape 9 ani. Cu toate acestea, Ioana îi este extrem de recunoscătoare lui Gigi Becali pentru tot ce a făcut pentru ea și familia ei.

„Am plecat de acolo pentru că… bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta. Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela, nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo… Pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină, la un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că na…’, a declarat Ioana Tufaru, în cadrul emisiunii ‘Online Story by Cornelia Ionescu’.

Ioana Tufaru este tare fericită, asta pentru că alături de soțul și fiul ei a început o viață nouă într-o altă locuință.

„Chiar dacă el nu a spus, dar am văzut în ochii lui că se bucură și îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc.(…) Este descurcăreț, merge singur la magazin. Nici independența asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în școli, m-a luat capul’, a mai spus Ioana Tufaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton