În ce relații au rămas Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță, la 5 ani de la divorț: "De dragul fiului nostru..."

 Dumitrache Laura
.

Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța au divorțat în urmă cu 5 ani . Cei doi au format un cuplu timp de aproape două decenii și au împreună un fiu. Recent, Florina Mărcuță a dezvăluit ce relație are în prezent cu tatăl fiului ei, celebrul actor Bebe Cotimanis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS,AICI!

Bebe Cotimanis formează un cuplu cu Iulia Dumitru, dar cei doi nu au planuri de căsătorie. Actorul a mai fost căsătorit de două ori, iar din căsniciile respective au rezultat doi copii, Adela și Ștefan. Bebe Cotimanis a divorțat de make-up artistul Florin Mărcuță după aproape două decenii.

bebe cotimanis si fostas otiebebe cotimanis si fostas otie

Florina Mărcuță a vorbit recent despre relația pe care o are cu tatăl fiului său. Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță au fost împreună vreme de 17 ani, iar în anul 2014 s-au căsătorit și nimeni nu prevestea despărțirea lor. Actorul și make-up artistul au decis să divorțeze, iar Bebe Cotimanis și-a refăcut viața cu Iulia Dumitru.

Citește și: Bebe Cotimanis, Ioana Blaj, Kira Hagi și Ștefan Floroaica jurizează la Chefi la cuțite, în această seară: „Această combinație de două probe într-una singură va fi devastatoare”

Citește și:Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru, au petrecut Paștele cu celebrul Robert Knepper din 'Prison Break', care le-a fost oaspete: 'Am fost și la biserică. A intrat chiar în altar cu…' / EXCLUSIV

Citește și:Dana Roba trebuie să mai facă cel puțin 3 operații, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei: „Nu mai am cutia craniană, nu îmi simt nasul, în frunte am o gaură…'

Citește și:Anamaria Prodan s-a acoperit cu aur de 24K: „Arăt la final rezultatul”. Imagini cu impresara din timpul tratamentului de înfrumusețare

În ce relații au rămas Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță, la 5 ani de la divorț

Bebe Cotimanis și Florina Mărcuță au avut o relație de 17 ani, iar în anul 2014 cei doi s-au căsătorit. Împreună au un băiat, dar la trei ani de la căsătorie, Bebe Cotimanis și make-up artistul au divorțat. Ulterior, actorul și-a refăcut viața cu Iulia Dumitru, iar Florina Mărcuță s-a concentrat pe creșterea și educația fiului său. Recent, make-up artistul vedetelor a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiului ei. De asemenea, a dezvăluit că este extrem de mândră de fiul lor, Matei.

Fiul nostru este student la Facultatea de Arte Vizuale si Design, din Iași, Specializarea Foto-Video, la fotografie documentară, e foarte talentat în zona aceasta. Cu tatăl lui, Bebe Cotimanis, am păstrat o relație frumoasă și elegantă, după divorț, de dragul fiului nostru.Cu Bebe am și colaborat, eu l-am machiat pentru rolul din filmul 'Între chin și amin'. E un film foarte bun, merită să-l vedeți, este pe Netflix!', a declarat Florina Mărcuță, potrivit playtech.

Florina Mărcuță este studentă la Teologie

După divorțul de Bebe Cotimanis, Florina Mărcuță s-a axat pe creșterea fiului său și a decis să revină pe băncile facultății. Make-up artistul este studentă la Teologie și speră ca în viitor să predea arta.

'Sunt studentă la Teologie. Am intrat în anul 3, sunt integralistă, aș putea spune. Nu am restanțe, vreau să mă bucur de vacanță, să fiu relaxată, am câte 9 sau 10 examene, într-o sesiune, fac și modulul de pedagogie. Pe viitor, aș vrea să predau, vocația de profesor îmi surâde în continuare.Dacă am putut să predau, ani la rând, cursuri de machiaj, pot să mă descurc tot ca profesor. Iar dacă până acum am aranjat exteriorul unei persoane, acum fac o facultate pentru suflet. Mă regăsesc în culori, în pensule, în pigmenți, dar și în religie. Sunt studentă la secțiunea Artă Sacră, la restaurare icoane, asta și fac acum, de altfel., a mai declarat make-up artistul.

Bebe Cotimanis nu vrea să se căsătorească cu Iulia Dumitru

Bebe Cotimanis a fost căsătorit de două ori și este tatăl a doi copii, Adela, fiica sa din prima căsătorie și Matei, din căsătoria cu Florina Măriuță. Actorul a divorțat de mama fiului său după ce a fost surprins în tandreturi cu actrița Iulia Dumitru, actuala sa iubită. Bebe Cotimanis trăiește o poveste de dragoste alături de colega sa de breaslă, dar nu plănuiește să se căsătorească. Cei doi s-au cunoscut la teatru, iar în prezent locuiesc la Pitești. Bebe Cotimanis nu are niciun regret și dorește să profite de orice oportunitate care îi apare în cale.

Nu am (regrete)! Uitându-mă în urmă, realizez că nu am sacrificat nimic. Consider că tot ce mi s-a întâmplat așa a trebuit să fie. Așa mi le-a picurat Dumnezeu. Am un principiu de la care nu mă abat niciodată! Am un singur lucru de făcut în viață: să fac primul lucru care îmi iese în cale. Dar nu oricum. Trebuie să-l fac cel mai bine cu putință. În rest… îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce-mi dă. Întotdeauna vrei să faci ceva mai mult pentru cei din jurul tău şi atunci când vrei să ai grijă de tine si de sufletul tău nu poți să ai grijă de sufletul tuturor.. ăsta este singurul regret',  a declarat actorul în trecut.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton