În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după destrămarea trupei Sexxy: "Îmi pare rău că nu am ales să merg pe drum cu Andreea Bănică și am ales să merg cu Julia..."

 Dumitrache Laura
.

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală făcând parte din trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru. Ulterior, trupa s-a destrămat, iar Claudia Pătrășcanu a decis să meargă mai departe cu Julia Chelaru, formând trupa Sexxy. Ani mai târziu, cele două au luat hotărârea de a se separa și a-și construi o carieră solo. Recent, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit ce relație are in prezent cu fosta sa colegă de trupă, Julia Chelaru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu are o carieră de succes, iar în prezent se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a făcut parte din trupa Exotic și Sexxy, dar ulterior a decis să aibă o carieră solo. Prezentă în podcastul moderat de Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Bănică și Julia Chelaru, fostele sale colege de trupă.

trupa exotictrupa exotic

Claudia Pătrășcanu a trecut prin momente dificile, după divorțul de Gabi Bădălău, iar Andreea Bănică se numără printre persoanele care au fost alături de ea. În ceea ce o privește pe Julia Chelaru, artista a declarat că cele două nu au mai păstrat legătura, după destrărea trupei Sexxy.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate' / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

Citește și:Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la aniversarea fiului lor: „A stat câteva ore cu cei mici. I-am dus de mâncare…' / Gabriel a împlinit 9 ani și a fost vizitat de tatăl lui, la Constanța

Citește și:Florin Dumitrescu, după ce a văzut cine l-a înlocuit la Chefi la Cuțite: „Încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin Sărbătorile”

Citește și:Scandal între Daniel Onoriu și soția lui, Isabela, după ce s-au întâlnit într-un restaurant: „Femeia mă denigrează, vrea să… / A venit la mine, mi-a vorbit urât, l-am filmat”

În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după destrămarea trupei Sexxy

Claudia Pătrășcanu a făcut parte din trupa Exotic, alături de Andreea Bănică și Julia Ghelaru. Trupa a fost formată în anul 1999, iar după plecarea Andreei Bănică, a devenit trupa Sexxy. Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru au cântat împreună până în anul 2006, după care au decis să meargă pe drumuri separate. Atunci s-a încheiat și relația lor de prietenie, se pare. Recent, artista a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Andreea Bănică și cu Julia Chelaru. Claudia a declarat că nu mai păstrează legătura cu Julia, iar cea care i-a fost aproape după divorțul de Gabi Bădălău, a fost Andreea. Mai mult, artista a recunoscut că regretă faptul că a luat hotărârea la acea vreme să rămână alături de Julia Chelaru.

Exotic a durat trei ani si apoi ne-am separat. La un moment dat au fost niște discutii, trebuia să fie manager Lucian Mitrea. Mie imi pare rău că nu am ales să merg pe drum cu Andreea și am ales că merg cu Julia. Aș mai fi putut să câștig destul de multi bani, Lucian știa să-și facă treaba, Andreea era foarte frumoasă. Andreea mi-a zis să merg cu ea, dar imi era milă de Julia, că era venită din Moldova. A stat la mine acasă, am ajutat-o și am sprijinit-o. Si nu mi a fost bine că am rămas cu Julia. Am făcut câteva piese cunoscute, doar că manager era Bogdan Jianu, ei devenise soț și soție, iar eu eram singură. Ce nu mi-a plăcut mie a fost faptul că noi nu voiam să creștem. Si intr-un final aveam si discutii, cu Bogdan, dar nu sunt aici să învinovățesc pe cineva. Nu, nu mai vorbesc în prezent cu Julia. Nu ținem legătura. În schimb cu Andreea Bănică am rămas prietenă. Andreea, în cea mai grea perioadă din viața mea, ea mi-a fost aproape. De la Julia nu am primit niciun telefon, nici un mesaj, dar Andreea mi-a fost aproape în perioada divorțului”, a spus Claudia Pătrășcanu în podcastul Acasă la Măruță.

Andreea Bănică a fost alături de Claudia Pătrășcanu, după divorțul de Gabi Bădălău

Deși nu au mai colaborat pe plan muzical, Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică au păstrat legătura. Mai mult, blondina a fost cea care a ajutat-o pe Claudia să plece din vila în care locuia alături de Gabi Bădălău. Fiul lui Niculae Bădălău a dat-o afară pe artistă, împreună cu cei doi copii, iar fosta colegă de la trupa Exotic i-a pus la dispoziție o dubă cu care să își transporte bagajele.

Totodată, Andreea Bănică a fost chemată de două ori la tribunal în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Artista a declarat că a fost singura persoană care a rămas alături de Claudia, atunci când îi era cel mai greu. „A fost acea legătură dintre mine și Claudia din trecut, care nu s-a rupt niciodată. Ea m-a rugat să fiu martor. Nu m-am dus ca martor al căsniciei lor. Am fost singurul om care a ajutat-o atunci când nimeni nu ajutat-o.Am fost de două ori la tribunal, m-am simțit puțin hărțuită la proces. Dar am făcut față. Nu mi-a plăcut în instanță. Nu poți să motivezi ce ai de zis. Te pune să zici doar: da sau nu. Eu i-am spus Claudiei tot timpul, am sfătuit-o să stea liniștită, să nu vorbească delocEi au fiecare dreptatea lor. Pe el l-am sfătuit să găsească o cale de mijloc și să aibă grijă de copii. Copiii trebuie să aibă tată și mamă', a declarat Andreea Bănică, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton