În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după despărțire: „Lucrurile nu s-au terminat ca-n basme. Am avut maturitatea necesară să înțelegem că...” / De ce a mers la ziua ei de naștere

.

În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după despărțire. Toată lumea știe că Dorian Popa și iubita lui au decis să se despartă, după mai bine de 10 ani de relația. Vestea a fost una neașteptată și intens mediatizată, asta deoarece fanii așteptau vești legate de nuntă sau copii de la ei. Ei bine, au trecut mai bine de două luni și nu au gânduri de împăcare, chiar dacă au mai fost surprinși împreună. Iată cele mai noi declarații ale lui Dorian Popa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a decis să fie discret privind declarațiile atunci când s-a despărțit de Babs, însă acum nu a mai ezitat și a vorbit pe larg despre acest subiect sensibil. Ei bine, a explicat și de ce a fost prezent la petrecerea de ziua ei de naștere deși sunt despărțiți, dar și cum au ajuns în acest punct. Ba mai mult, a spus și în ce relații au rămas!

ce-diferenta-de-varsta-e-intre-dorian-popa-si-fosta-lui-iubita.-cantaretul-si-claudia-iosif-s-au-despartitce-diferenta-de-varsta-e-intre-dorian-popa-si-fosta-lui-iubita.-cantaretul-si-claudia-iosif-s-au-despartit

Citește și: De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs): „Totul s-a consumat și…'. În ce relații sunt acum

Citește și: Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, din nou împreună, la ziua ei de naștere. Cum au fost surprinși: „Să fii fericită, iubită…”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

Citește și: Cine este Virginia de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 24 de ani și caută un bărbat care să-i ofere experiențe unice

În ce relații au rămas Dorian Popa și Claudia Iosif după despărțire

Dorian Popa a dezvăluit în cadrul unui podcast faptul că relația lui cu Claudia Iosif nu s-a terminat brusc, ci treptat, asta după ce totul s-a consumat, iar ei au ajuns să aibă viziuni diferite asupra lucrurilor. Ei bine, la un moment dat, nu au mai putut amâna decizia despărțirii. Artistul a precizat că nu a fost o despărțire 'ca în basme', însă asta nu înseamnă cu acum sunt dușmani sau că nu vor păstra o legătură. De asemenea, este de părere că poate exista o relație de prietenie între ei, bazată pe respect, de dragul anilor petrecuți împreună.

Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe. Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?', a declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

Dorian Popa: „Drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine'

Mulți s-au întrebat cum au ajuns cei doi la despărțire, dar și care este motivul, asta după ce au sesizat că timpul a trecut și nu este cale de împăcare între ei. Dorian Popa nu s-a ferit și a spus clar că anii au trecut peste ei, astfel că au ajuns să nu mai aibă interese comună și totodată nici aceeași perspectivă în ceea ce ține de viitor.

Anii, de multe ori, trec peste noi și lucrurile nu mai coincid. Oamenii nu mai au interese comune, se schimbă, poate își doresc alte lucruri în viață și eu cred că noi am avut maturitatea necesară să înțelegem că drumurile noastre nu mai coincid la fel de bine', a mai spus vloggerul.

De ce a mers la ziua ei de naștere

Deși erau despărțiți de două luni, Dorian Popa și Babs au șocat pe toată lumea în momentul în care s-au afișat din nou împreună. Mulți au crezut că este vorba despre o împăcare pe care o țin ascunsă, însă nu a fost deloc așa. De dragul anilor petrecuți împreună și a frumoasei povești de dragoste pe care au trăit-o, acesta a mers la ziua ei de naștere. S-au îmbrățișat și și-au dat seama că pot rămâne într-o relație frumoasă de prietenie, fără a privi cu ură trecutul și tot ceea ce au trăit.

Am fost la ziua ei pentru că m-am simțit bine atunci când am îmbrățișat-o, m-am simțit bine și m-am simțit bine pentru că știam că ne putem îmbrățișa fără să ne mușcăm de carotidă și îmi doresc și sunt sigur că și ea își dorește să fim fericiți și atunci când ne vedem, să ne zâmbim. E o altă chestie pe care o recomand tuturor celor care își găsesc sfârșitul relației. De ce să te uiți în urmă cu ură și încrâncenare, dacă lucrurile oricum s-au terminat? Zâmbește, că încheierea e acolo', a mai declarat Dorian Popa, în podcastul moderat de Radu Țibulcă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton