În ce relații au rămas Simina și Alex Zănoagă după divorț: ”Dacă aș da timpul înapoi nu m-aș mai căsători cu Simina. Din greșeli înveți”

 Calin Maria Bianca
.

În ce relații au rămas Simina și Alex Zănoagă după divorț. Alex Zănoagă și Simina au divorțat cu mare scandal, chiar dacă au un copil împreună. Au urmat numeroase replici acide și vorbe dure, mai ales după ce ea a dezvăluit că formează un cuplu cu prietenul lor de familie. Cu toate acestea, în timp și-au dat seama de greșelile pe care le-au făcut, astfel că nu mai este rost de conflicte între ei. Iată ce a spus Alex Zănoagă acum despre mama băiatului său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În anul 2022, Alex Zănoagă și Simina au luat decizia de a divorța după mai multe neînțelegeri. Deși aveau o relație frumoasă din exterior și pozau mereu cu zâmbetul pe buze, se pare că lucrurile erau departe de a fi atât de bune. Într-un final, în 2023 au terminat procesul de divorț, care a venit cu mult mai multe conflicte, atunci când fostul soț al Siminei și-a văzut mama copilului în brațele prietenului lor comun, cât și împreună cu Jador, chiar dacă filmau doar un clip video muzical.

simina-si-zanoagasimina-si-zanoaga

Citește și: Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă. Suma este foarte mică

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu fiul lor: „Nu vom ține cont de…”

Citește și: Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu. Deși ar fi gelos pe relația ei cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, afaceristul recunoaște că i-a făcut avansuri altei femei

Citește și: „Ipocrizia românilor merge mult prea departe. E și normal ca la banii ei să…”. Cătălin Botezatu sare în apărarea Simonei Halep, după criticile primite pentru ținuta de mii de euro

În ce relații au rămas Simina și Alex Zănoagă după divorț

La aproximativ un an după de au terminat cu procesul de divorț, Alex Zănoagă a mărturisit că, deși nu se aștepta, are o relație bună cu Simina. Ba mai mult, se înțeleg foarte bine și au grijă ca fiului lor să nu-i lipsească nimic, cu atât mai puțin dragostea de mamă sau de tată. Petrec inclusiv timp împreună cu micuțul Dominic, astfel că Alex Zănoagă nu s-a sfiit să recunoască că acum se înțeleg mai bine decât atunci când formau un mariaj.

„Eu și Simina ne înțelegem care cum să îl luăm pe Dominic în vacanțe. Ar fi păcat să nu ne înțelegem pe treaba asta. Chiar dacă nu ne-am înțeles când eram împreună, acum nu ar merita copilul să sufere din cauza noastră. Ne înțelegem mult mai bine acum, față de cum eram împreună. Poate așa trebuia să fie, să ne înțelegem fără să mai fim împreună.', a declarat Alex Zănoagă pentru Wowbiz.

Alex Zănoagă: 'Nu pot spune că sunt fericit că am divorțat'

Alex Zănoagă nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a continuat, astfel a dezvăluit că atunci când a divorțat s-a simțit un bărbat liber. Cu toate acestea, susține că nu este fericit pentru că a divorțat, însă este conștient că nu mai putea continua mariajul cu Simina. De asemenea, a ținut să precizeze că nu regretă căsnicia cu Simina, dar și că nu ar mai face acest pas dacă ar da timpul înapoi.

„Acum sunt mult mai relaxat. Nu pot spune că sunt fericit că am divorțat, dar atunci m-am simțit mai liber, parcă eram ținut într-un fel. Așa am simțit când s-a dat decizia. La 30 de minute după ce am ieșit din sală de acolo, după decizie, m-am simțit liber. Am zis că gata, acum s-a terminat, acum pot să o iau de la zero. Dacă aș da timpul înapoi nu m-aș mai căsători cu Simina, dar nu regret că ne-am cunoscut, că avem un copil, pentru că dacă o regret pe ea, asta ar însemna că regret și copilul.Pot să îi spun că îi mulțumesc într-un fel că acum îmi dau seama și știu ce am de făcut pe viitor și din greșeli înveți.”, a mărturisit Alex Zănoagă.

Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă

Simina Loica și Alex Zănoagă nu au dorit să lungească procesul de divorț, astfel că nu au avut nevoie decât de o înfățișare pentru ca lucrurile să se încheie între ei. Au căzut de comun acord în privința custodiei și a modului în care vor avea grijă de copil și vor petrece timp cu el, astfel că lucrurile sunt foarte clare în această privință. Judecătorii au decis ca Zănoagă să îi plătească o pensie alimentară fiului său în valoare de 500 de lei. 

‘Dispune ca pârâta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, respectiv acela de Loica. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorului Z.D.A. să se exercite în comun, de către ambii părinţi. Stabileşte locuinţa minorului Z.D.A. la domiciliul mamei.Obligă tatăl la plata unei pensii de întreţine lunare în beneficiul minorului Z.D.A., în cuantum de 500 lei, începând cu data pronunţării prezentei hotărâri şi până la data intervenţiei unei cauze legale de încetare a obligaţiei de întreţinere’, se arată în decizia judecătorilor.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton