În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după ce au avut o relație pasageră, în trecut: "Ne respectăm, ne cunoaștem"

 Dumitrache Laura
.

În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după ce au avut o relație pasageră, în trecut. Catinca Roman a fost întotdeauna o fire discretă cu viața amoroasă. Fiica cea mare a Mioarei Roman a dezvăluit în urmă câteva zile că s-a iubit cu Dan Bittman, dar nimeni nu a știut acest lucru. Recent, vedeta a spus ce relație are în prezent cu îndrăgitul artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după ce au avut o relație pasageră, în trecut. Catinca Roman a dezvăluit că în trecut s-a iubit cu Dan Bittman, unul dintre cei mai apreciați artisti de la noi din țară. Sora Oanei Roman a dat dovadă de multe ori de sinceritate și asumare. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Catinca Roman a vorbit despre relațiile pe care le-a avut în trecut.

catinca romancatinca roman

Catinca Roman a fost subiectul principal al știrilor în ultima perioadă. Cu ceva timp în urmă, atenția presei a fost captată de dezvăluirea pe care acesta a făcut-o în legătură cu relația amoroasă pe care a avut-o cu Dan Bittman. Recent, Catinca a dezvăluit ce relație are în prezent cu celebrul artist.

Citește și: Catinca Roman a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Dan Bittman și că s-au iubit în secret: „Nici nu se mai pune…'

Citește și:În ce relații sunt acum Oana Roman și Marius Elisei, la 7 luni de la despărțire: „Dacă o să fie o împăcare cu el, nu o să mai…”

Citește și:Ce a aflat Alina Pușcaș despre tatăl ei, la înmormântarea lui, acum 5 ani: „Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine'

Citește și:Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024. Cum s-au afișat pe Internet

În ce relații au rămas Catinca Roman și Dan Bittman, după ce au avut o relație pasageră, în trecut

Catinca Roman se numără printre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc. Sora Oanei Roman a vorbit foarte rar despre viața sa personală, dar în urmă cu ceva timp a dezvăluit că s-a iubit în mare secret cu Dan Bittman. Vedeta a declarat că relația lor a durat putin, dar au reușit să se ascundă de ochii lumii.

Fiica cea mare a Mioarei Roman a spus recent în ce relații a rămas cu Dan Bittman. Aceasta a mărturisit că nu l-a sunat și nu au o prietenie apropiată.Nu ne-am sunat. Ne respectăm, ne cunoaștem, dar nu avem o prietenie apropiată.', a spus Catinca Roman, potrivit ego.

Catinca Roman: „A fost prescris’

Catinca Roman a răspuns comentariilor cu privire la trecutul său romantic și să clarifica lucrurile. Povestea ei de dragoste cu Dan Bittman nu a fost de lungă durată și s-a întâmplat în urmă cu mulți ani. Chiar și așa, Catinca a subliniat că relația lor a fost una privată și că au reușit să o păstreze departe de ochii presei.

E foarte de demult. A fost prescris, nici nu m-am gândit că o să suscită atât de mult interes.Eu consider că în momentul în care vrei să îți ții sufletul în relație, chiar și în showbiz. Nu prea mi-a plăcut să îmi etalez viața personală, dar pe de altă parte ca persoană publică cred că pot să fiu un model din multe puncte de vedere și pot să ajut oamenii cu anumite experiențe prin care trec', spus Catinca Roman.

Catinca Roman nu mai vorbește cu sora ei, Oana Roman

Catinca Roman nu mai vorbește cu sora ei, Oana Roman. Cele două și-au adresat cuvinte dure, dar Catinca Roman a dezvăluit că dorește să se împace cu sora ei. Însă Oana Roman pare să nu fie dispusă să facă primul pas.

Deocamdată nu am reparat relația. Noi toată viața am fost așa, cu plusuri sau minusuri.La urma urmei suntem surori, cred că o să ne reconciliem. Eu țin foarte mult la ea, mi-am dorit întotdeauna o soră, așa că aștept cu interes să ne regăsim cumva. Trebuie cineva să facă primul pas.”, a declarat Catinca Roman, la WOWnews.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton