În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă: „Am făcut multe năzdrăvănii împreună. Nu prea am mai păstrat legătura…”

 Dumitrache Laura
.

În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă. Sânziana Buruiană a avut în trecut o relație de prietenie strânsă cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă. Cele trei mergeau împreună la evenimentele mondene și chiar au participat la câteva emisiuni tv. Cu anii, relația lor de prietenie s-a rupt, iar în prezent, Sânzinana Buruiană nu mai ține legătura cu cele două. Iată ce spune despre prietenia cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă. Sânziana Buruiană a renunțat la distracții și petreceri. Vedeta a devenit soție și mamă a doi copii, iar acum este o familistă devotată. În trecut, Sânziana Buruiană petrecea momente de neuitat alături de Andreea Tonciu și Simona Trașcă, iar împreună făceau un trio de invidiat.

simona si andreeasimona si andreea

Sânziana Buruiană nu a mai păstrat legătura cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă de ani buni. Recent, blondina a vorbit despre prietenia cu cele două vedete și a dezvăluit că dorește să colaboreze din nou cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă.

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu: „Nu m-am oprit niciodată'

Citește și:Sânziana Buruiană, după ce s-a zvonit că divorțează: „Dacă la primul obstacol fugi, nu mai are niciun sens”

Citește și:Cum arată si ce mai face Adina Popovici, fetița de la Glina. Tânăra are acum 17 ani și s-a schimbat radical

Citește și:Mara Bănică este șocată de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că…”

În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă

În urmă cu mai bine de 10 ani, Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu și Simona Trașcă făceau un trio de invidiat. Cele trei erau prietene bune și oriundea apăreau atrăgeau atenția. Anii au trecut, iar relația lor de prietenie nu mai există. Sânziana Buruiană s-a așezat la casa ei, având două fetițe minunate. De asemenea, Andreea Tonciu s-a căsătorit și are o fiică. Recent, Sânziana Buruiană a vorbit despre prietenia cu Simona Trașcă și Andreea Tonciu. În prezent, blondina se înțelege bine cu Cristina Pană.

„A fost un reality show foarte interesant cu cele două prietene ale mele. Am făcut multe năzdrăvănii împreună și chiar eram așa pe val. Acum fiind fiecare la casa ei cu familii nu prea am mai păstrat foarte mult legătura, însă poate cine știe… în curând putem face un reality alături de copii. Eu am mai avut și cu fetele, dar nu cu prietene foarte apropiate. Mi-aș dori să am un reality în care să fiu cu prietenele mele cu care petreceam eu acum ani de zile, adică să se vadă schimbarea aia. Prieteniile astea sunt foarte importante. Atunci când ești pe același vibe cu un om, cred că poți să construiești lucruri frumoase și acum fiind mămici. Important e să fii pe aceeași lungime de undă.”a declarat Sânziana Buruiană pentru wowbiz.ro.

Motivul pentru care Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu nu mai sunt prietene

Deși erau prietene foarte bune, relația dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană s-a răcit. Au trecut mai bine de șapte ani de când cele nu își mai vorbesc. În urmă cu doi ani, Sânziana Buruiană a dezvăluit motivul pentru care nu mai este prietenă cu Andreea Tonciu.

„Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine.Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene”, declara aceasta, potrivit kanald.

Sânziana Buruiană: „Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi.”

Prietenia celor două s-a sfârșit după ce Sânzianei Buruiană i s-a făcut rău la nunta Andreei Tonciu. Vedeta spunea că prietena ei Andreea Tonciu i-ar fi servit mâncare stricată. De acolo a plecat totul, iar cele două nu și-au mai vorbit.

„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro.”, declara Sânziana la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton