În ce relații au rămas Smiley și Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României din 2018: „Nu prea am mai vorbit, pentru că...”. Ce a făcut tânărul cu banii câștigați

 Dumitrache Laura
.

În ce relații au rămas Smiley și Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României din 2018. Bogdan Ioan a câștigat Vocea României în anul 2018. A renunțat la meseria de arhitect pentru a deveni artist și a avut un succes imens. La cinci ani de la când a participat la emisiunea de la Pro TV, Bogdan Ioan a dezvăluit în ce relație a rămas cu Smiley, antrenorul lui de la Vocea României.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații au rămas Smiley și Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României din 2018. Bogdan Ioan a cucerit publicul cu vocea sa incredibilă. Artistul a cântat melodia lui Michael Jackson „Earth Song' , iar clipul video a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. De asemenea, Bogdan Ioan i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă.

Bogdan Ioan artistBogdan Ioan artist

Bogdan Ioan a studiat arhitecura, dar și-a dat demisia pentru a participa la Vocea României. După ce a trecut prin toate etapele concursului de la Pro TV, artistul a fost ales în marea finală de la emisiune marele câștigător.

Citește și: Bogdan Ioan, fost câștigător la „Vocea României', a susținut primul concert internațional: „Am crezut că este o glumă' / Cum se împarte între carieră și familie

Citește și:Bogdan Ioan, fost câștigător la Vocea României, s-a căsătorit și a devenit tată: „A iubi nu înseamnă gesturi romantice”

Citește și:Cum a cucerit-o Florentin Pandele pe Gabriela Firea după decesul fostului ei soț: „M-a șocat. Și acum ne întrebăm cum s-a întâmplat…”

Citește și:Cătălin Bordea a vorbit despre infidelitate, chiar înainte de a anunța divorțul de Livia: 'Înșelatul ar trebui să fie ilegal. Vătămarea emoțională doare și…' / Semnele care ar fi prevestit despărțirea

În ce relații au rămas Smiley și Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României din 2018

Bogdan Ionescu este câștigătorul emisiunii Vocea României 2018. Acesta a renunțat la arhitectura și a devenit artist, după ce a participat la Vocea României. Momentul său de la emisiune a intrat in topul global The Voice Top 10 Acts, iar talentul său a fost apreciat și în străinătate.

La cinci ani de la participarea sa la Vocea României, Bogdan Ioan a dezvăluit ce relație are în prezent cu Smiley, mentorul său din emisiune. Conform acestuia, cei doi nu au mai păstrat legătura în ultimii ani,dar Bogdan Ioan speră să lanseze o piesă alături de Smiley.

„Primele mele 2 piese după finala de la Vocea au fost create chiar la Hahaha Production, Tu și Îmi pare rău. Am mai vorbit prin mesaje o perioada, însă de vreo 2 ani nu prea am mai vorbit pentru că fiecare este cu treburile lui și n-am mai avut ocazia, dar dacă ne vedem, cu siguranță vom sta la povești și poate vom face și o piesă împreună la un moment dat.”, a declarat Bogdan Ioan pentru playtech.

Ce a făcut Bogdan Ioan cu banii câștigati la Vocea României

Bogdan Ioan a făcut parte din echipa lui Smiley la Vocea României și a câștigat marele premiu al emisiunii. Artistul a investit o parte din bani în echipamente de studio și a organizat un show în memoria lui Michael Jackson în 2019. Bogdan Ioan este fanul regretatului artist și a reușit să îl imite foarte bine pe scenă.

O parte din banii câștigați i-am investit în echipamente de studio, microfoane, boxe, etc. Pentru a putea crea conținut de calitate cât mai bună. De asemenea am organizat, cu o parte din bani, un show în memoria lui Michael Jackson în 2019. In ziua când s-au împlinit 10 ani de la moartea acestuia. A fost o ambiție de-a mea de a arăta oamenilor care m-au văzut la Vocea că pot mai mult.

M-am pregătit 3-4 luni atât fizic cât și vocal pentru acest show unde am dansat și cântat 2 ore. Dacă pasiunea pentru Michael Jackson m-a ajutat să ajung în punctul acesta, să ajung să câștig Vocea României, m-am simțit dator și am vrut să dau și eu ceva înapoi în memoria lui. A fost un proiect mai mult pentru sufletul meu. Si mă bucur că am reușit să îl duc la capăt. Cu restul de bani, împreună cu soția mea am reușit să ne cumpărăm un apartament în București., a mai spus Bogdan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton