"Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum. Vorbim exagerat...". În ce relații sunt Dinu Maxer și Deea Maxer, după ce și-au refăcut viața cu alți parteneri

 Radulescu Ruxandra
.

În ce relații sunt Dinu Maxer și Deea Maxer, după ce și-au refăcut viața alături de alți parteneri. În urmă cu aproape un an, Dinu și Deea Maxer au divorțat, după 18 ani împreună. Deea și-a găsit fericirea alături de Robert Drilea, iar Dinu, după mai multe idile eșuate, se simte împlinit cu dansatoarea Magdela Chihaia. Iată cum se înțeleg Dinu și Deea Maxer, în prezent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dinu și Deea Maxer au șocat pe mulți, atunci când au divorțat în luna martie a anului trecut, după 18 ani de iubire. Pentru a face situația mai ușor de suportat pentru cei doi copii ai lor, artistul și fosta soție au decis să locuiască în același bloc. La aproape un an de zile de la despărțire, Deea este într-o relație cu Robert, iar Dinu Maxer și-a găsit liniștea în brațele Magdalenei Ghihaia. Dinu a vorbit, recent, despre cum a evoluat relația lor de când fiecare și-a găsit o nou partener.

img-100img-100

În ce relații sunt Dinu Maxer și Deea Maxer, după ce și-au refăcut viața alături de alți parteneri

Dinu Maxer a mărturisit că se bucură pentru ceea ce trăiește bruneta alături de Robert Drilea, însă nu e interesat de viața personalăa fostei soții. Cântărețul a subliniat că este în relații bune cu Deea, de dragul celor doi copii ai lor, Andrei și Maysa.

Citește și: Deea și Dinu Maxer, împreună la aniversarea fiicei lor: „Am fost cu toții alături de ea’. Maysa a împlinit 4 ani și a fost sărbătorită la grădiniță

Citește și: Deea și Dinu Maxer, alături de actualii iubiți la un botez în familie. S-au întâlnit pentru prima oară în formula de 4

Citește și: „Pachețele nu cred că fac să dau de pomană că pe vremurile astea grele nu prea îmi permit”. Ce se întâmplă cu mama Laurei Stoica, la 18 ani de când artista a încetat din viață

Citește și: Brigitte Pastramă a slăbit 27 de kilograme, după ce a suferit o intervenție la stomac, în trecut: „Nu mi-a plăcut mâncarea în Dubai'. Cât cântărește acum și ce spune despre momentele grele din căsnicia ei / EXCLUSIV

„Nu am fost surprins când Deea a intrat într-o altă relație, dimpotrivă. O să pară ciudat, dar am declarat-o și atunci, mi-am dorit să își găsească pe cineva cu care să aibă o relație stabilă. De ce? Fiindcă evident este fata la mijloc și eu chiar mă bucur că Robert se înțelege bine cu Maysa și că se joacă. Când văd articole în presă care spun că Robert i-a luat locul lui Dinu Maxer, nu mă atacă, nu mă rănesc.

Îmi doresc ca ei să se înțeleagă, pentru că Maysa, așa am hotărât eu, să stea mai mult la Robert și Deea. Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum. Eu și Deea vorbim exagerat prin mesaje, chestii de program, dar în rest nu mă interesează ce face. Sper să fie bine.', a spus Dinu Maxer.

De ce nu vrea actuala iubită a lui Dinu Maxer să ia numele artistului, după căsătorie

Actuala iubită a lui Dinu Maxer a mărturisit, în mod surprinzător, că nu și-ar dori să ia numele lui Maxer, în cazul în cazul în care s-ar căsători cu artistul. Ea a adăugat că nu și-ar dori ca publicul să o confunde cu Deea.

„Nu aș vrea să mă cheme Maxer, pentru că aș fi confundată cu Deea. I-am zis și lui Dinu, prefer să rămân Chihaia. Fiecare e pe treaba ei. Plus că sunt actriță, Magdalena Chihaia deja e un nume. Pe Deea am cunoscut-o anul trecut, ne-am întâlnit de două ori, e ok. Nu suntem nici prietene, doar „bună', „ce faci', atât.

Vorbim cuviincios, politicos și cam atât, e limita aia de respect. Eu o respect că e mama copiilor lui Dinu și probabil și ea pe mine că sunt iubita lui Dinu. Eu țin foarte tare la copii, iar Andreas pentru mine este mai mult decât cel mai bun prieten.', a declarat Magdalena Chihaia, la „Bărbați vs Femei'. 

Cum se înțeleg Deea și Dinu Maxer în privința copiilor, după divorț

Deea și Dinu Maxer mizează pe diversitate atunci când vine vorba despre programul fiicei lor, Maysa. Artistul susține chiar că micuța e încântată că are posibilitatea de a se juca în mai multe locuri, cu jocuri diferite. În afară de părinți și foștii lui socri au un rol important în creșterea copiilor.

Consider că diversitatea pentru un copil, în ceea ce o privește pe Maysa, la 4 ani, este foarte bună! Cu toții îi respectăm programul de somn, și la grădiniță. Pentru ea este o plăcere să meargă în case, să aibă trei saci cu jucării și să se joace de fiecare dată cu altceva. Fiecare are stilul lui de a educa. Unii îi citesc, alții fac jocuri logice, de construcții, de îndemânare, cum fac eu cu ea și nu numai. Cel mai în vogă joc al nostru din ultimul moment este magazinul, plătește cu bani, înțelege valoarea banului și a început să dea valoare unor lucruri și să le dea preț, ceea ce este poate cel mai important.

Nu este greu! O preluăm pe rând de la grădiniță și o ducem la grădiniță, așa se desfășoară viața Maysei atunci când este luată de unul sau de altul. Evident că ea are casa ei și camera ei la Deea, iar la mine și la bunici este cumva în vizită„, a povestit Dinu Maxer pentru ciao.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton