În ce ținută s-a schimbat Cătălina Ponor la petrecerea de nuntă. Fosta gimnastă a făcut o alegere nonconformistă

 Dumitrache Laura
.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit sâmbătă seara în fața lui Dumnezeu. Cei doi au avut nunta, iar petrecerea a fost organizată la domeniul Manasia, din județul Ialomita. Fosta gimnastă a fost o mireasă nonconformistă, iar spre seară, și-a schimbat ținuta. Tripla campioană olimpică a ales să renunțe la rochia de mireasă și la pantofii cu toc, pentru o rochiță scurtă de vară și o pereche de adidași simpli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Ponor șo Bogdan Jianu s-au căsătorit religios sâmbătă seara. Marele eveniment a fost organizat pe domeniile Manasia din județul Ialomita. Ponor și Jianu au făcut, în același timp, atât nunta, cât și botezul băiețelului lor. Aceștia au avut invitați de seamă, precum Andreea Răducan, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Marian Drăgulescu și mulți alții.

tinuta ponortinuta ponor

Cătălina Ponor a renunțat după câteva ore de dans și petrecere, la rochie de mireasă și la pantofii cu toc. Fosta gimnastă a optat pentru o ținută lejeră și de vară, care i-a permis să se distreze cât mai bine alături de invitații săi.

Citește și: Cătălina Ponor a ales nașa de botez pentru fiul ei. Când va avea loc evenimentul: „Va fi în luna…'

Citește și:Cătălina Ponor a postat prima imagine cu chipul fiului ei. Cum arată micuțul Vlad, la două luni

Citește și:„Dacă un tip rafinat încearcă să-mi facă curte…” Cum reacționează Denise Rifai la propunerile amoroase venite din partea bărbaților

Citește și:Theo Rose și Anghel Damian, fotografie de colecție alături de fiul lor: 'S-a ieșit…'. Au mers cu Sasha la primul control oftalmologic

În ce ținută s-a schimbat Cătălina Ponor la petrecerea de nuntă

Cătălina Ponor s-a căsătorit religios cu Bogdan Jianu. Sâmbătă seara, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu,iar în același timp l-au botezat și pe fiul lor. Cei doi au organizat marele eveniment la domeniul Manasia,o locație exclusivistă de cinci stele, din județul Ialomița.

După câteva ore de dans, Cătălina Ponor a renunțat la rochia de mireasă și la pantofii cu toc, pentru o rochiță scurtă de vară, de culoare albă, care a fost asortată cu o pereche de adidași simpli, potrivit click.ro.

Fosta gimnastă și soțul ei au petrecut alături de familie și prieteni, iar atmosfera a fost întreținută de Vlad Miriță. Cătălina Ponor este tripă campioană la Jocurile Olimpice și medalitată la Campionatele Mondiale și Europene.

Cătălina Ponor a venit la ceremonie cu caleașca

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au avut parte de o nuntă ca-n povești. Mireasa a venit la ceremonie cu caleașca, în timp ce mirele pe cal. Domnișoara de onoare a fost Daniela Silivaș, iar la petrecere au fost invitate multe dintre sportivele României, printre care Andreea Răducan, Diana Bulimar, Sandra Izbașa, dar și antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Nea Marin și trupa sa de dansatori au întreținut atmosfera la nunta sportivei. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu le-au pregătit invitaților mai multe surprize, iar petrecerea a durat câteva ore și toată lumea s-a distrat pe cinste.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, poveste ca-n filme

Cătălina Ponor trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soțul ei, Bogdan Jianu. Actorul s-a întors în București, după câțiva ani în care a locuit la Târgoviște, în timp ce fosta campioană olimpică și-a părăsit orașul natal. Cei doi se cunosc de mai bine de 14 ani și formează un cuplu de cinci ani. Anul trecut, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au făcut cununia civilă și au devenit părinți pentru prima oară.

Între fosta gimnastă și Bogdan Jianu există o diferență de vârstă de 18 ani, iar ani de zile au fost buni prieteni. Bogdan a spus că i-a fost alături Cătălinei în cele mai grele momente ale carierei. La rândul ei, sportiva i-a apreciat filmele soțului ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton