În sfârșit! Bucurie mare pentru Antonia și Alex Velea! S-a încheiat procesul privind numele de familie al băieților lor

 Pirvu Cristina
.

Antonia și Alex Velea au ajuns la sfârșitul unul proces greu și anevoios. Ei s-au luptat pentru ca cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim, să poarte numele Velea, nu Castellano. 

După o lungă așteptare și multe emoții, iată că soarele a răsărit și pe strada lor. Procesul lui Alex Velea cu privire la numele copiilor cu Antonia s-a încheiat, iar micuţii Dominic şi Akim poartă acum numele de familie Velea.

Conform Antena Stars, procesul s-a încheiat pe data de 24 aprilie anul acesta, însă numele copiilor a fost schimbat abia în urmă cu câteva zile. Se pare că în certificatele de naștere ale băiețeilor scrie acum numele Velea.

Antonia și Vincenzo Castellano încă sunt în proces pentru custodia fiicei lor. Maya locuiește în Italia alături de bunicii și tatăl ei. „Nu înţelege nimeni, de fapt, toată lumea caută răspunsuri la mine… Ideea e că acest caz se ţine în Italia şi se mişcă greu. Ţine de legea de acolo şi nici eu nu ştiu ce să spun. Tot ceea ce pot să fac e să mă lupt până la capăt până se rezolvă, evident că nu mă las pentru că ea e bucată ruptă din mine. Nu ştiu ce mamă ar renunţa la copilul ei. Mă rog în fiecare zi să se termine şi să poată să vină şi ea aici odată şi odată”, declara Antonia în urmă cu câteva luni.

Antonia si MayaAntonia si Maya

Antonia a vorbit despre defectele ei fizice. Vei fi surprins să afli ce complexe are cea mai frumoasă femeie din showbiz: ' Am un ochi mai mic decât celălalt…'

Despre frumusețea Antoniei s-ar putea scrie romane, artista fiind listată inclusiv în topul internațional al celor mai frumoase femei din lume. Artista a făcut, însă, recent o declarație neașteptată, vorbind despre defectele sale fizice la nivelul chipului. Defecte la care nici nu te-ai fi gândit până acum.

De când a apărut în showbizul din România, odată cu piesa ‘Morena’, în 2010, Antonia continuă să fascineze cu frumusețea ei ieșită din comun. În plus, într-un peisaj monden dominat de fețe ajustate în cabinetul medicului estetician, artista are un chip cât se poate de natural.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton