Înainte de Finala Survivor All Stars România, concurenții au făcut chef cu manele și au uitat de animozități. Zanni, Jador și Relu Pănescu au fost sufletul petrecerii

 Oana Pantazi
.

Mai este doar o zi până la Finala Survivor All Stars România și emoțiile sunt imense, așadar concurenții s-au relaxat la un chef cu manele, uitând de animozități și de competiția dintre ei. Faimoșii și Războinicii s-au reunit la hotel și au dat o petrecere pe cinste, înainte de Marea Finală, unde va fi desemnat câștigătorul Survivor All Stars, cel care va primi premiul de 100.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fianala Survivor all Stars România va avea loc pe 30 mai, iar spiritele sunt încinse și emoțiile, pe măsură. Totuși, cu scurt timp înainte de marele eveniment, Faimoșii și Războinicii s-au reunit încă o dată, la hotel, unde au încins un chef pe cinste, pe acorduri de manele, iar distracția a fost cuvântul-cheie. De altfel, veteranul Survivor, Relu Pănescu, a fost sufletul petrecerii, cel din urmă surprinzându-și competitorii cu un dans pe masă…

concurenti-survivor-petrecere-1concurenti-survivor-petrecere-1

Înainte de Finala Survivor All Stars România, concurenții au făcut chef cu manele

Finala Survivor All Stars va putea fi urmărită pe 30 mai la PRO TV, iar fanii așteaptă cu nerăbdare deznodământul. Concurenții au revenit în Republica Dominicană pentru episodul final, când va fi desemnat marele câștigător al premiului de 100.000 de euro prin intermediul voturilor publicului.

Citește și: Cine este Andrei Ciobanu de la Survivor All Stars. Are un copil cu Marilena Cuciurean, fostă concurentă Survivor

Citește și: Răsturnare de situație la Survivor All Stars, în ediția de astă seară. Andrei Ciobanu nu mai este eliminat din competiție: „Cheia e la mine'

Citește și: Cine sunt concurenții de la Splash! Vedete la apă 2024. Ce vedete se află pe listă

Până atunci însă, concurenții Survivor All Stars s-au reunit la hotel, unde au încins o petrecere de zile mari pe ritmuri de manele. Au uitat cu toții ce certuri, de conflicte și de competiția acerbă dintre ei și au încins atmosfera. Zanni, Jador și Relu Pănescu, veteranul de vârstă al competiției, au făcut show, iar imaginile s-au viralizat rapid. Relu Pănescu a fost senzația zilei după ce a dansat pe masă, dovedind astfel că vârsta e doar un număr.

În holul hotelului au răsunat piese cunoscute din repertoriul lui Adi Minune și Tzancă Uraganu, iar concurenții Survivor all Stars au dansat dezlănțuit și au cântat în cor refrenul cunoscutei piese Chef de chef: „În seara asta mă simt bine / Și vreau să chefuiesc/ De nimic nu-mi pasă / Nici de banii pe care-i cheltuiesc'.

Cine sunt finaliștii Survivor all Stars

După aproximativ 5 luni de concurs în Republica Dominicană, joi, 30 mai, Survivor all Stars își va desemna câștigătorul. Doar cinci concurenţi s-au calificat. Zanni (câştigătorul sezonului 2), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Robert Moscalu (sezonul 4), Sorin Puşcaşu (sezonul 2) şi Iancu Sterp (sezonul 1) sunt cei care își vor disputa premiul de 100.000 de euro.

În această seară, trei concurenţi se vor califica direct în semifinală, în timp ce doi vor ajunge la duelul eliminatoriu, iar unul va fi eliminat din competiţie.

„Five Stars – cinci stele. Ce aveți în fața voastră este o nouă săptămână de Survivor, dar are o caracteristică aparte – este ultima săptămână a sezonului suprem'. În doar câteva zile, un concurent va ridica trofeul deasupra capului. Cine va fi? Andrei Ciobanu, Iancu Sterp, Robert Moscalu, Sorin Pușcașu sau Zanni?, a spus Daniel Pavel.

Finala Survivor All Stars va fi difuzată de PRO TV joi, 30 mai, de la ora 21.30, și va fi live. Conform caselor de pariuri, după actualizarea cotelor, în acest moment, câștigător este indicat Zannidache, cu o cotă de 5.00, notează Cancan.ro. Faimosul este urmat de Iancu Sterp, cu 6.00 la 1 șanse de a pune mâna pe marele premiu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton