Înainte de George Burcea, Viviana Sposub s-a iubit cu Radu Ciucă, un apropiat al lui Măruță: "Am suferit foarte mult după ea"

 Dumba Gabriela
.

Înainte de a se îndrăgosti de George Burcea, la emisiunea Ferma, de la PRO TV, Viviana Sposub s-a iubit cu Radu Ciucă, producător de montaj în emisiunea „La Măruță' și în podcastul „Acasă La Măruță'. Tânărul a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Viviana Sposub acum ceva vreme și a recunoscut că a suferit foarte mult după ea când l-a părăsit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și Radu Ciucă au format un cuplu înainte ca ea să participe la emisiunea „Ferma', însă acolo s-a îndrăgostit de George Burcea și au continuat relația și acasă. Acum, Radu Ciucă a dezvăluit câteva detalii din relația pe care a avut-o cu fosta prezentatoare.

9080990809

De ce s-au despărțit Viviana Sposub și Radu Ciucă

Ca producător al lui Cătălin Măruță, Radu Ciucă a avut ocazia să se apropie de multe femei frumoase din showbiz. Printre ele se numără Viviana Sposub și Iuliana Pepene, cu care tânărul a avut relații de dragoste.

„Ca și relație, că nu e un secret, deși nu-i place să vorbesc despre asta…Cu Viviana a fost o chestie asumată, cu Iuliana nu pot să spun că a fost o relație. (…) Știu că s-a supărat în momentul în care eu am zis la sosurile picante că noi am fost împreună.

Iar de atunci n-am mai vorbit. Nu mi-a reproșat nimic, dar mi-a dat block peste tot. Așa mi-am dat seama că s-a supărat că am zis asta, că altfel nu știam. De atunci nici nu ne-am văzut, nici n-am mai vorbit', a declarat Radu Ciucă pentru actualitate.net.

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Majda Aboulumosha și tatăl ei, după 25 de ani în care l-a crezut mort: „Am șapte frați pe care încă nu i-am cunoscut. Nu am judecat și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce interdicție a primit Rona Hartner din partea medicilor, după ce cancerul i-a recidivat: „Nu mai am voie să urc pe scenă’. Ce eveniment a ratat, deși se afla pe afiș / EXCLUSIV

Citește și: Ada Condeescu a fost hărțuită de femeile din industria artistică: „Natura feminină mi se pare mult mai periculoasă. Eram mult mai naivă acum 13 ani, când…’ / EXCLUSIV

Întrebat de ce s-a despărțit de Viviana Sposub, Radu Ciucă a recunoscut că ea a fost cea care l-a părăsit.

„N-aș putea să zic că a fost un motiv anume. Nu am mai continuat. Ea și-a dorit asta, că eu nu voiam să ne despărțim. Eu chiar îmi doream relația cu ea. Am suferit foarte mult. După ea foarte mult, da. Nu mai știu să îți zic după cât timp mi-am revenit, poate câteva luni.

Dar nu mi-a fost bine, pentru că eu am ținut foarte tare la ea. Și nu înțelegeam de ce s-a naiba s-a întâmplat așa, fără să fie măcar un motiv real. Eu când iubesc, iubesc cu tot sufletul, cu toată ființa, iar apoi sufăr nespus de tare', a mai explicat Ciucă.

De ce s-ar fi despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub, după 3 ani de relație

George Burcea și Viviana Sposub s-au separat acum o lună, după ce au format un cuplu superb timp de trei ani. Vestea despărțirii lor a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât lumea se aștepta să audă bătând clopotele de nuntă.

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau și în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp’, au declarat apropiați ai celor doi pentru Cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton