Încep individualele la Survivor 2021. Maria: „Mă bucur că o pot susține pe Elena”

 Dumitrache Medeea
.

Încep individualele la Survivor România 2021, de săptămâna aceasta. Șase concurenți se vor lupta să ajungă în finala concursului. Ce anunț a făcut prezentatorul emisiunii și cum au reacționat concurenții înainte de individuale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Încep individuale la Survivor România 2021, de săptămâna aceasta. Cei șase concurenți rămași în competiție se vor lupta să ajungă în marea finală Survivor 2021 și să câștige concursul.

zanni1-1zanni1-1

Prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, a făcut marele anunț și a spus ce îi va aștepta pe concurenți. Războinicii și Faimoșii rămași în competiție au spus ce trăiri au înainte de începerea individualelor.

Încep individualele la Survivor România 2021!

Dan Pavel a făcut marele anunț: încep individualele la Survivor România 2021! Șase concurenți se vor lupta să ajungă în marea finală și să câștige competiția.

Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental', a spus prezentatorul emisiunii.

Citește și: Sebastian Chitoșcă, eliminat de la Survivor:

Citește și: Ce nu se vede la TV, de la Survivor. Detalii neștiute din culise:

Citește și: Carmen Brumă, totul despre relația cu Vlad, fiul ei și al lui Mircea Badea:

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos.

Concurenții au vorbit despre sentimentele pe care le au înainte de începerea individualelor. Zanni se pare că are încredere în el și este convins că va câștiga: „Mă consider destul de bun pe traseu, voi reuși să dau totul pe traseu așa cum am făcut până acum. O să sparg, o să rup, să-i bat pe toți'.

La rândul ei, Elena Marin spune că este nerăbdătoare să vadă ce i-au rezervat individualele și vrea să-și câștige locul în finală: „Îmi era frică de acest consiliu, dar sunt bucuroasă ca am reușit și că vin individualele. Acum fiecare va fi pe cont propriu și va trage pentru el. Va trebui să ne luptăm între noi, cot la cot, să demonstrăm că suntem buni sportivi, că vom face față frustrărilor noastre. Sunt curioasă de traseu și sunt nerăbdătoare să aflu în ce constau aceste individuale și să-mi câștig locul în finală'.

Am visat la acest moment de când am intrat în competiție. Trebuie să dau tot ce am mai bun din mine', a spus Albert Oprea.

Maria Chițu: „Mă bucur că o pot susține pe Elena'

Maria Chițu spune că este încântată de faptul că a ajuns până în acest punct, dar și pentru că o va putea susține pe Elena, pe traseu: „Sunt foarte bucuroasă, la am ajuns la o etapă la care am visat de săptămâni bune. În sfârșit suntem aici. Mă bucur că o pot susține pe Elena pe traseu și că este aici cu mine'.

Îmi doresc să ajung cât mai departe. Sunt curios cum va fi să concurez cu Andrei', a spus Marius Crăciun.

Mă bucur că am intrat la individuale. După o lună aici am început să-mi dau șanse și să sper la individuale. Vreau să-i toc și pe ai mei. Sunt foarte motivat', a fost declarația lui Andrei Dascălu.

Sebastian Chitoșcă a părăsit Survivor 2021

După aproape șase luni în Republica Dominicană, Sebastian Chitoșcă a părăsit, duminică seară, Survivor România 2021. Sportivul spune că a presimțit eliminarea sa și simte că și-a îndeplinit obiectivele.

Mai mult, sportivul a mărturisit că îi pare rău că nu a avut ocazia să se lupte cu Zanni, fostul său coleg de echipă: „Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni'.

Fostul fotbalist considera că nu ar fi trebuit să părăsească concursul și că ar fi meritat să ajungă mai departe în competiție, dar, în același timp, este fericit că merge acasă, la familie.

Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportive și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Nu am spus niciodată că am un vis să câștig'.

„Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei', a mai spus Sebastian.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton