Cine este și cu ce se ocupă sora Ralucăi Bădulescu. Ioana a ales să stea departe de lumina reflectoarelor

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă sora Ralucăi Bădulescu. Raluca Bădulescu este cunoscută în întreaga țară, dar putini sunt cei care știu că vedeta are o soră mai mică. Spre deosebire de sora ei, Ioana preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Iată cum arată sora Ralucăi Bădulescu și ce relație au cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă sora Ralucăi Bădulescu. Jurata de la Bravo, ai stil! se mândrește cu sora sa mai mică. Deși nu se afișează des împreună, cele două au o relație apropiată și au o conexiune puternică. Spre deosebire de sora ei, Ioana este psihoterapeut.

sora ralucai badulescusora ralucai badulescu

Cine este și cu ce se ocupă sora Ralucăi Bădulescu. Raluca Bădulescu e cunoscută de toată lumea și nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta are o relație apropiată cu sora ei mai mică, Ioana, cu toate că se afișează foarte rar împreună pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce relație au Raluca Bădulescu și tatăl ei, cunoscutul politician Doru Laurian Bădulescu: „A adus în viața mea muzica…”

Citește și:Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cei doi sunt rude: „Face parte din familia mea și la propriu, și la figurat'

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Andrei Zaharescu din primul mariaj. Catinca nu vorbește cu tatăl ei, iar acum mai mulți ani l-a dat în judecată
Citește și:Anamaria Prodan reaprinde scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent”

Cine este și cu ce se ocupă sora Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu a devenit cunoscută mai ales în urma apariției la Bravo, ai stil, de la Kanal D. Cu toate astea , putini sunt cei care o cunosc pe sora sa mai mică. Ioana Bădulescu a ales să stea departe de lumina reflectoarelor și apare rar în public alături de sora ei. Ioana este psihoterapeut, iar Raluca Bădulescu apelează cu mare încredere la sora ei atunci când are nevoie. Jurata de la Bravo ai stil se mândrește cu sora ei mai mică și are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Ioana mă ajută enorm, este cea mai bună soră pe care o poate avea cineva. Este sora înțeleaptă. Este genială, strălucitoare, omul care pe mine mă sfătuiește de fiecare dată.Este un psihoterapeut extraordinar. Ca orice om, am probleme, întrebări, ea mă cunoaște cel mai bine', ne-a declarat Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu are o relație apropiată cu părinții săi

Raluca Bădulescu se mândrește cu familia ei. Deși părinții săi sunt despărțiti, aceștia i-au fost un real sprijin de-a lungul anilor și l-au crescut pe fiul ei, Alex. Vedeta le este recunoscătoare părinților săi și are o relație specială cu aceștia. „Alex este crescut de părinții mei, părinții mei sunt și părinții lui, așa cum eu le spun mama și tata, așa le spune și el bunicilor lui. Nu pot decât să le mulțumesc părinților pentru tot ce au făcut și fac pentru noi. Sunt absolut minunați și îi ador! (…) Știu sigur că sunt mândri de mine și că eu sunt binecuvântată că îi am ca părinți.', ne-a mai declarat vedeta.  

Raluca Bădulescu, 48 de ani, a devenit critic de modă și s-a lansat în lumina reflectoarelor. În prezent este jurat al emisiunii Bravo ai stil, de la Kanal D. Blondina este foarte mândră de cariera sa și a cunoscut multe persoane influente de-a lungul timpului.

„După ce am absolvit Facultatea de Litere, din Cadrul Universității București, am activat ca profesoară de română și engleză, timp de câteva luni. După aceea, am lucrat la o companie de telefonie mobilă, ca reprezentant relații clienți, a fost o experiență foarte frumoasă. Brusc, am avut o mutare în carieră, am lucrat 8 ani de zile ca trader de produse petroliere. Am făcut 4 ani de ASE, însă nu l-am absolvit. Am vrut să excelez în meseria de trader, așa că am făcut și cursuri de trader la Londra. Mi-a plăcut foarte mult, a fost o experiență fantastică.

După aceea, am avut o perioadă în care am scris foarte multă vreme în presa de monden, rubricile de bine-prost îmbrăcat, am comentat ținutele vestimentare ale vedetelor. Apoi, a venit ca o încununare, ca un vis împlinit, . (…) Planurile, visele, viața, sufletul meu și tot ceea ce am de arătat și de făcut se pot vedea în reality show-ul fenomen „Bravo, ai stil! pe Kanal D! Show-ul acesta e legat de destinul meu, așa simt.'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton