Influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în casă. Primele concluzii ale Poliției / Paznicul a sunat la 112, a fost uitat de familie și de apropiați

.

Influencerul Andrei Versace a fost găsit, sâmbătă, mort în casă, în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. Un agent de pază din zona unde locuia Andrei Versace a dat alerta după ce din apartament s-a simțit un miros înțepător. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru necropsie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe numele său real Andrei Pârvan, influencerul Andrei Versace, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit mort, sâmbătă, în apartamentul său din One Residence, din București. Oamenii legii au fost anunțați de locatarii blocului care au simțit „un miros înțepător' care răzbătea din locuința bărbatului.

44989860_2167639603505675_630760438983819264_n44989860_2167639603505675_630760438983819264_n

Influencerul Andrei Versace, găsit mort în casă

Vecinii lui Andrei Versace au chemat Poliția după ce din apartamentul său a început să se simtă un miros greu de suportat, specific unei persoane decedate.

Polițiștii de la Secția 2 din București au fost sesizați la 112 sâmbătă, la ora 10.35, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe din Sectorul 1, unde locuia Andrei Versace.

Polițiști din cadrul Poliției Capitalei – Secția 2 Poliție au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, în calitate de agent de securitate al unui complex de locuințe, situat la o adresă din Sectorul 1, cu privire la faptul că dintr-un apartament s-ar simți un miros înțepător, specific unei persoane decedate. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă', se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Ulterior, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență', mai spun oamenii legii citati de gândul.ro.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru necropsie. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: Rapperul Wiz Khalifa, reținut de poliție după ce a fumat un joint pe scena festivalului Beach, Please! Prima lui reacție, după incident: „Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România…'

Citește și: Cine este tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump la mitingul electoral. Avea 20 de ani și a fost ucis la scurt timp după incident. Care sunt primele concluzii ale FBI

Citește și: Alina Sorescu, despre provocările ca mamă, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „În situația noastră de familie e un moment delicat. Nu simt echilibrul'. Ce dorințe are în privința fetițelor

Cine era Andrei Versace, influencerul găsit mort astăzi în propria locuință

Andrei Versace, pe numele său Andrei Pârvan, și-a creat, prin intermediul platformelor de socializare, imaginea unui milionar excentric, iar mai apoi a devenit cunoscut după ce a fost imitat Mihai Bendeac în show-rile sale de comedie.

Andrei Versace a atras atenția pe rețelele de socializare după ce a început să expună luxul în care trăiește și se poza mereu în mașini de lux, elicoptere sau vacanțe exotice. Mai mult, acesta le arăta urmăritorilor săi apartamentul în care locuiește și se lăuda că a investit în el nu mai puțin de 600.000 de euro.

Ultima dată când numele lui Andrei Versace lui a fost menționat în presă a fost la sfârșitul lunii martie, când, pe jumătate dezbrăcat, acesta a făcut scandal într-un mall din centrul Bucureștiului și a stropit cu apă mai mulți clienți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton