Cum își îngrijește Claudia Ghițulescu pielea, la 44 de ani și ce dietă ține: "Le sfătuiesc pe doamne să urmeze acest ritual în fiecare zi!"

 Dumba Gabriela
.

La 44 de ani și după un divorț dureros, Claudia Ghițulescu arată mai bine ca niciodată! Cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum își îngrijește pielea și ce dietă ține și le sfătuiește pe femeile de vârsta ei să urmeze ritualul ei pentru că vor vedea schimbări importante. Iată cum are Claudia Ghițulescu grijă de ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Ghițulescu nu doar că a adoptat un stil de viață sănătos, cu dietă și mult sport, dar are și în privința tenului o rutină specială de îngrijire. Claudia Ghițulescu are convingerea că o cremă bună cu retinol și vitamina C uleioasă pot face minuni.

336872901-1258915884716581-301826353742302137-n336872901-1258915884716581-301826353742302137-n

Cum are Claudia Ghițulescu grijă de pielea și corpul ei ei, la 44 de ani

Claudia Ghițulescu a dezvăluit ce dietă de viață respectă, care sunt alimentele pe care le ocolește, dar și cât de mult a încercat-o perioada grea de după divorț.

„Fac sport zilnic. Am aparate și acasă, dar merg și la sală. Zi de zi încerc să fac mișcare și să mănânc ce trebuie. Nu mă ating de mâncărurile cu sos, de sarmale, pe care le mănânc doar de Crăciun. Încerc să nu combin alimentele. Dacă de exemplu mănânc o salată, o mănânc simplă. Dacă merg la un eveniment și îmi place ceva, mânânc, dar nu repet asta', spune Claudia Ghițulescu, pentru UNICA.ro.

Artista respectă un ritual special și în privința tenului. Claudia Ghițulescu nu se culcă niciodată nedemachiată și își îngrijește temeinic fața.

„Seara, după demachiere, utilizez o cremă cu retinol pe față. Dimineața, mă demachiez, mă spăl și aplic vitamina C uleioasă, după urmează factorul de protecție, machiaj sau cremă. Le sfătuiesc pe doamne să urmeze acest ritual în fiecare zi, vor vedea cum se curăță tenul', adaugă Claudia Ghițulescu.

Citește și: Cum merge relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău după ce el a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu: ‘Am avut urcușuri și coborâșuri, dar este liniștea mea…

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, primul pictorial de cuplu pe coperta VIVA! Totul despre povestea lor de dragoste, carieră și planurile de viitor

Citește și: Cătălin Cazacu, după ce s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru: „Ca bărbat am datoria să…’

Ce probleme a avut Claudia Ghițulescu cu sănătatea

În urmă cu câteva luni, Claudia Ghițulescu a fost diagnosticată cu sinuzită cronică, o boală ce-i dă dureri atroce de cap și o face să vorbească pe nas.
Deși a crezut ințial că este vorba doar de o răceală care va trece repede, Claudia Ghițulescu a fost diagnosticată de medicul ORL-ist, cu sinuzită cronică.

„Nu-mi mai dădea pace răceala. Așa am crezut că e doar o răceală și că va trece. Am fost, însă, la doctor și mi-a zis că am sinuzită cronică. Mă durea și capul foarte tare. Vorbeam fonfăit, pe nas.

Am luat tratament ca să nu ajung la operație. Cristina Spătar, prietena mea, s-a operat anul trecut din cauza unei sinuzite, pe care a căpătat-o de la aerul condiționat din mașină’, a povestit solista, acum câteva luni.

Claudia Ghițulescu a făcut terapie după divorț

Deși despărțirea a lăsat urme adânci în sufletul ei, Claudia Ghițulescu a reușit să depășească perioada dificilă.

„După despărțire am apelat la un terapeut. Aveam impresia atunci că totul mă ajută, orcine vorbea cu mine mă ajuta. Și terapeuți, și psihologi, și preoți. Am încercat tot ca să nu stau în starea aia de tristețe', adaugă Claudia Ghițulescu.

După separare, artista nu s-a mai afișat cu nimeni, dar știe că va ajunge să trăiască, la un moment dat, o dragoste pe sufletul ei: „Aștept să mă îndrăgostesc', mai spune Claudia Ghițulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton