INNA a ajuns la 41 de kilograme: "Mama zice că sunt prea slabă!". Cum arată artista în costum de baie la 37 de ani și cum au reacționat fanii

 Oana Pantazi
.

INNA a ajuns la 41 de kilograme și e mândră de acest rezultat. În dreptul unor fotografii în care apare în costum de baie, artista a dezvăluit și câte kilograme are, mărturisind că mama ei consideră că este prea slabă. Iată cum au reacționat fanii vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Spune că n-a ținut niciodată dietă, însă antrenamentele la sală și, cel mai probabil, faptul că a devenit vegană, eliminând astfel grăsimile de origine animală, au ajutat-o pe artistă să devină, la 37 de ani, cea mai bună versiune a ei. INNA a ajuns la 41 de kilograme, în condițiile în care a 1.63 m, și arată acum ca un fotomodel. Dacă artista este încântată de rezultat, nu același lucru se poate spune și despre mama ei, care nu este de aceeași părere.

inn3inn3

INNA a ajuns la 41 de kilograme

Recent, INNA și-a surprins fanii cu imagini spectaculoase cu ea în costum de baie, artista având un trup tonifiat și fără pic de celulită, o performanță pentru o femeie trecută de 30 de ani. „Mama zice că sunt prea slabă! Dar nu sunt de acord', a spus INNA în dreptul unor poze în care apare într-un costum de baie super sexy, ce lasă foarte puțin loc imaginației.

Citește și: Inna, apariție incendiară de la plajă. A renunțat la sutien, iar bikinii sunt aproape invizibili

Citește și: Cum se înțelege INNA cu părinții ei și ce fel de copilărie a avut: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele. Nu îmi plăcea deloc matematica, aveam niște note mici’ / EXCLUSIV

Postarea a primit peste 100.000 de like-uri și mii de comentarii apreciative, dar nu toți fanii vedei au fost de acord cu faptul că s-a pozat pe cântar și au criticat-o.

„Cu siguranță nu ești slabă. Ai muncit foarte mult pentru a obține acest rezultat. Ești sănătoasă și într-o formă fizică de top, care merită admirată. Aceste fotografii în costum de baie ar inspira alte fete!', a felicitat-o cineva.

Un alt fan însă a replicat: „Văzând fotografia cu cântarul, m-am simțit puțin incomod. Știu că fiecare corp este diferit, dar asta poate fi dificil pentru aceia care se confruntă cu probleme legate de imaginea corporală (…) Promovarea cântăririi poate accentua problemele legate de imaginea corporală și poate contribui la comportamente dăunătoare, mai ales pentru cei cu tulburări alimentare sau vulnerabili la acestea. Celebritățile au o influență enormă, iar concentrarea pe greutate în loc de bunăstarea generală poate transmite un mesaj greșit'.

Cum își menține INNA silueta

Artista a devenit vegană de ceva vreme, renunțând la alimentele de origine animală. Nu se abține de la lucrurile care îi plac, indiferent că sunt dulciuri, paste sau pâine, dar secretul e că nu consumă în exces. În plus, pentru a ține totul sub control, cântăreața face mult sport.

„Nu țin dietă și nu am ținut niciodată, dar de peste un an mănânc vegan, am grijă la alimentație. Îmi place să mănânc sushi, îmi plac pastele, hummus, legume”, a dezvăluit artista pentru VIVA!

INNA apune că este departe de a fi perfectă, dar o ajută și moștenirea genetică. Mai mult, este atentă la alimentație, face sport și mișcare. Nu în ultimul rând, folosește Photoshopul pentru ședințele foto profesionale și programe de editare.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme”, ne-a mai dezvăluit INNA.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton