Inna, topless pe plajă! Artista a renunțat la sutien și s-a fotografiat doar în bikini, în vacanță

 Calin Maria Bianca
.

Inna, topless pe plajă! Artista a renunțat la sutien și s-a fotografiat doar în bikini în vacanță, iar reacțiile fanilor după ce a postat pozele incendiare pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară. Ce-i drept, s-a afișat de multe ori în ipostaze sexy și în costum de baie, însă niciodată așa. Are cu ce să se mândrească, fiindcă se bucură de o siluetă demnă de invidiat, însă cu toate acestea pozele au stârnit un val de reacții!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Inna nu are nevoie de vreo descriere, fiind una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute artiste de la noi din țară și nu numai. Se bucură de mare succes pe plan profesional, astfel că vacanțele sunt nelipsite din rutina ei. Își ține fanii la curent cu viața ei, astfel că recent a postat noi imagini dintr-o destinație de vis!

inna-in-costum-de-baie-2inna-in-costum-de-baie-2

Citește și: Inna, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine'. Se află în turneu în America

Citește și: Inna și-a anulat două concerte din cauza neînțelegerilor cu organizatorii: „Îmi pare foarte rău. Sperăm ca în viitorul apropiat să…'. Artista promite că va înapoia banii pe bilete

Citește și: Cine este soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru l-a cucerit pe primarul Capitalei acum 16 ani și i-a oferit doi copii

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă lupta în instanță pentru cei doi copii. Afaceristul vrea custodie exclusivă / Când are loc următoarea întâlnire în sala de judecată

Inna, a renunțat la sutien și s-a fotografiat doar în bikini în vacanță

Ei bine, de la pozele cu ea în costum de baie sau în diferite locuri superbe, așa cum erau obișnuiți fanii ei, Inna s-a afișat de data aceasta topless. A renunțat complet la sutien și a rămas doar în bikini, moment în care a făcut o serie de fotografii incendiare, care au luat cu asalt Internetul. Fără a ezita vreo secundă, le-a publicat pe pagina ei de Instagram, unde a făcut furori. Secțiunea comentariilor a fost imediat luată cu asalt de către internauți, astfel că artista a depășit peste 800 de comentarii într-un timp record.

Cum au reacționat fanii când au văzut-o fără sutien

Inna a primit numeroase complimente, atât din partea femeilor, cât și din partea bărbaților, ceea ce nu este de mirare dacă ne uităm la cât de bine arată. Are 37 de ani, însă pentru ea vârsta este doar un număr, fiindcă este foarte frumoasă și se bucură de o siluetă demnă de invidiat, la care multă lume doar visează.

Nu vrei să te măriți? / Doamne, ce minunăție! / Superbă! / Ești cea mai tare! / Toată lumea este de acord că ai un corp sexy, dar încrederea ta neînfricată de a poza așa te facu cu adevărat mai sexy. / Cine poate, poate! / Ești superbă și atrăgătoare din toate punctele de vedere! / Ești minunată!„, sunt doar câteva dintre cele peste 800 de comentarii pe care fanii le-au lăsat la postarea Innei.

Cum se menține Inna în cea mai bună formă

Nu este pentru prima dată când Inna se afișează în costum de baie sau în ipostaze sexy, iar fanii pot observa că se bucură de o siluetă cum rar vezi. Mulți s-au întrebat care este secretul ei pentru a se menține în formă, astfel a dezvăluit că a devenit vegană, însă asta nu este tot. O imagine impecabilă, ca a ei, la 37 de ani nu înseamnă doar grijă la alimentație, ci și un porgram regulat de sport. Artista a renunțat complet la produsele de origine animală, dar nu a făcut o obsesie din greutatea ei și număratul caloriilor, chiar dacă merge zilnic în sală de sport.

„Nicio zi nu seamănă cu cealaltă, însă, de cele mai multe ori, mă trezesc pe la 9, beau o cafea, mănânc un mic dejun sănătos, vegan, pregătit de cele mai multe ori de iubitul meu, apoi merg la sală să mă antrenez cu Florin Cujbă, pe urmă la Global Records, fie pentru studio, fie pentru întâlniri, îmi vizitez mama și bunica uneori, ies cu prietenii, mă plimb cu skateboard-ul.

În unele zile, partea de studio este înlocuită de ședințe foto sau de filmări de videoclipuri sau alte proiecte. Iar alte zile încep devreme, cu un drum spre aeroport, către destinația în care am concerte (pentru că, din fericire, au reînceput) și o parte din zi sunt pe drum, apoi merg la hotel, la soundcheck, mă odihnesc puțin și apoi mă pregătesc de show. Nu mă abțin de la lucrurile care îmi plac, indiferent că sunt dulciuri sau paste, sau pâine, dar nu consum în exces. Plus că fac mereu mișcare, sală, deci țin lucrurile sub control. Dar niciodată nu am făcut o obsesie din numărat calorii sau kilograme’, a spus Inna pentru ViVA!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton