Însărcinată în 7 luni, Laura Cosoi arată fabulos! Ce dietă ține pentru a nu se îngrășa: iată meniul ei zilnic

 Oana Pantazi
.

Laura Cosoi, la fel ca și soțul ei și fiica lor, așteaptă cu mare emoție luna august, când va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta a avut o sarcină fără probleme și speră să nască pe cale naturală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Laura Cosoi mai are mai puțin de două luni până își va strânge cea de a doua fetiță în brațe și este extrem de emoționată. Vedeta a depășit cu bine perioada de început a pandemiei de coronavirus, când lucrurile erau mult mai stricte, iar asta și datorită faptului că în al doilea trimestru de sarcină s-a retras la Târgu Mureș, după o perioadă extrem de aglomerată, ceea ce i-a permis să se refacă.

„Nu am făcut mari schimbări. Petrec timp cu Rita, socrii mă ajută foarte mult, se joacă și ei, stau cu ea afară. Fac exerciții, aș putea spune, mănânc multe fructe, beau lichide. Nu am schimbat nimic, iar mie îmi prinde foarte bine aceasta perioadă. Am avut un program foarte aglomerat în primul trimestru de sarcină, am avut foarte, foarte multe spectacole. Luna februarie am jucat în fiecare zi aproape, în câte un oraș diferit. Ei, acum îți dai seama, mă refac, după o perioadă nebună de-a dreptul”, povestea Laura într-un interviu pentru VIVA!

Citește și: Emily Burghelea continuă atacul către Acces Direct! Noi declarații grave despre ce se întâmplă spatele camerelor: 'O păcălește pe Vulpița cu locul de asistentă ca să mușamalizeze toată situația'

Laura Cosoi, însărcinată în 7 luni

„Îmi place să fiu însărcinată”

Acum, vedeta și soțul ei așteaptă cu emoție venirea pe lume a cele-i de-a doua fetițe, iar Rita este și ea nerăbdătoare să-și cunoască surioara. Actrița a mărturisit că este emoționată, dar și că adoră să fie însărcinată… De altfel, Laura a declarat nu o dată că își dorește o familie mai mare, așadar este foarte posibil ca ea și soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, să nu se oprească doar la odi copii.

„Urmează să nasc în luna august, dar nu stiu exact când. Dacă mă ajută Bunul Dumnezeu, va fi tot o naștere naturală, așa că nu stiu data exactă. Bineînțeles, am emoții, dar îmi place foarte mult perioada aceasta. Îmi place să fiu însărcinată, mă încântă tot ce simt și mă bucur foarte mult de fiecare zi, cu atât mai mult cu cât perioada sarcinii se apropie de final. Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi petrecută cu Rita și cu surioara cea mica, așa cum obișnuim noi să îi spunem”, a povestit Laura, într-un interviu pentru click.ro.

Citește și:Îl mai ții minte pe Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine? Cum arată și cu ce se ocupă la 7 ani de la terminarea emisiunii: are o familie superbă!

Recent, într-o postare pe Instagram, unde le-a arătat fanilor săi pentru prima oară burtica de gravidă, Laura Cosoi mărturisea:

„Am un bebeluș foarte activ, care dă ritmul vieții noastre… și ce bine este! O să-mi lipsească mult perioada aceasta și dansul ei din burtică. Mai este atât de puțin și parcă nu pot să mă obișnuiesc cu gândul că timpul zboară atât de repede”.

Laura-cosoi-7-luni3Laura-cosoi-7-luni3

Dieta de gravidă a Laurei Cosoi

Deși mai are foarte puțin și naște, Laura Cosoi arată fabulos, iar asta se datorează și unui regim de viață extrem de echilibrat. De altfel, actrița este o adevărată inspirație pentru celelalte mămici cărora le împărtășește experiența ei pe blogul personal.

Laura Cosoi a dezvăluit că are două mese consistente, gustări și, cel mai important, după ora 18:00 nu mai mănâncă nimic. Se hidratează foarte bine, bea ceai inclusiv seara, consumă salate, fructe și legume în stare crudă și smoothie-uri. Iată cum arată meniul vedetei pe o zi:

  • „Am două mese consistente pe zi, dimineața și în jur de 17.00, 17.30
  • Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, semințe, alune, migdale etc.
  • În perioada aceasta iau și vitamine
  • Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17.00
  • După 18.00 nu mai mănânc nimic
  • Seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un un biscuite fără zahăr
  • Mănânc multe salate și crudități
  • Îmi fac smoothie-uri
  • Beau multă apă (sunt și mai aproape de baie și îmi permit)', a scris Laura Cosoi pe blog.

Se iubesc la fel ca în prima zi

Dar Laura mai are un secret… Frumusețea ei interioară și exterioară este alimentată de dragoste. Laura și Cosmin se cunosc de 17 ani, formează un cuplu de 8 ani și sunt căsătoriți de 5 ani, urmând să devină curând părinți pentru a doua oară. În cazul lor, trecerea timpului a ajutat la sudarea relației, actrița mărturisind că, și după atâta timp, simte nevoia să fie permanent alături de soțul ei.

Citește și: Mircea Badea, tratat de dr. Streinu Cercel cu dexametazonă, medicamentul-minune împotriva COVID-19: „Știu ce înseamnă să fii zombie, am fost vreo 5 zile!”

„E un tată perfect, nu bun, extrem de prezent și de activ. E un tată așa cum am visat pentru copiii mei. Și asta pentru că iubirea e tot ce contează în ceea ce ne privește. E clar că dragostea te ține împreună, faptul că ești îndrăgostit. Spre exemplu, în perioada pandemiei, Cosmin a lucrat mult și mie mi-a fost foarte dor de el. După 8 ani, încă mi-e dor de el, continuu, trebuie să-l văd, să stăm împreună!”, a m[rturisit Laura pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton