„Insula de 1 milion”, noul reality-show de la Kanal D. Miza este uriașă: un milion de lei, cea mai mare sumă pusă la bătaie de o televiziune

 Calin Maria Bianca
.

Apare o nouă emisiune TV – „Insula de 1 milion', de la Kanal D. Miza este uriașă: 1.000.000 de lei, cea mai mare sumă pusă la bătaie de o televiziune. Noul an vine cu o serie de show-uri care nu au mai fost văzite pe micile ecrane din România. De data aceasta este vorba chiar despre cel mai intens show de aventură si cel mai mare experiment social din istoria televiziunii, care va uimi publicul din România – Insula de 1 milion'!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Apare o nouă emisiune TV – „Insula de 1 milion', de la Kanal D. Kanal D a achiziţionat Million Dollar Island', un format revoluţionar, care a rescris modalitatea de a face reality şi poartă semnătura Talpa Studios şi a fondatorului său, John de Mol, în parteneriat creativ cu Monday Media. Așa cum știm, John de Mol este celebru în întreaga lume pentru formate precum Big Brother', The Voice', Deal or No Deal', astfel că și acest show este menit să cucerească.

Insula-de-1-milion_KanalDInsula-de-1-milion_KanalD

Citește și: Cine este Zanni de la Survivor All Stars. A crescut la orfelinat, iar Alex Velea l-a făcut celebru

Citește și: Cum a reacționat Costi Diță, Giani din Las Fierbinți, când fiul lui a bătut un coleg de școală: „Cineva mi-a spus să nu mă enervez și să am grijă la pedeapsă”

Citește și: Nominalizările pentru Premiile Oscar 2024

Citește și: „Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț!”. Andreea Tonciu a recunoscut că nu a citit nici măcar o carte

„Insula de 1 milion', noul reality-show de la Kanal D. Miza este uriașă: un milion de lei

Apare o nouă emisiune TV- „Insula de 1 milion', de la Kanal D. Ei bine, românii s-au obișnuit deja cu numeroasele formate inspiraţionale extrem de puternice, precum Exatlon', Survivor', Bravo, ai stil!', însă Kanal D continuă să surprindă. Noul format duce la alt nivel ideea de reality de aventură şi repune în discuţie valori general umane precum prietenia, empatia, curajul şi dorinţa de autodepăşire.

Mai concret, 50 de oameni cu vârste, profesii şi pasiuni diferite se vor arunca într-o competiţie individuală, pe o insulă paradisiacă, pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri. Binteînțeles, orice efort este răsplătit, astfel că miza este uriasă: 1.000.000 de lei, fiind cea mai mare sumă pusă la bătaie de o televiziune.

Concurenţii pot deveni bogaţi peste noapte' şi îşi pot îndeplini visul dacă reuşesc să depăşească toate obstacolele competiţiei. Este o încercare ieşită din comun, motiv pentru care inteligenţa socială şi abilitatea de a construi alianţe sunt cele mai bune atuuri.

Dacă în restul emisiunilor și reality show-urilor există o competiție prin care concurenții ajung deseori la scandal, Insula de 1 milion' este show-ul în care prietenia valoarează mai mult decât o avere.

Acum, după ce ai aflat toate aceste detalii, Kanal D a dat startul castingului pentru acest format de anvergură, dedicat tuturor celor care vor să îşi îndeplinească un vis. Așa cum era de așteptat, mii de doritori s-au înscris deja pentru a participa la cea mai intensă competiţie – Insula de 1 milion'. Vom reveni cu alte detalii!

Sursă foto: comunicat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton