Ce s-a întâmplat cu Simona Butură și Claudiu Dragotă după Insula iubirii. Se împăcaseră, dar s-au despărțit din nou: „Eu i-am lăsat spațiu...”/ Ce relație are concurentul cu ispita Anamaria Vaida

 Matei Bianca
.

Simona Butură și Claudiu Dragotă s-au despărțit la ultimul bonfire al emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, dar s-au împăcat atunci când au ajuns în România și au fost prezenți amândoi la nunta Iustinei Loghin cu Cornel Luchian. Acum însă, cei doi s-au despărțit din nou, iar anunțul a fost făcut de concurent. Ce relație are bărbatul cu ispita Anamaria Vaida, femeia cu care a înșelat-o pe iubita lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Simona Butură și Claudiu Dragotă s-au despărțit, deși aveau o relație frumoasă atunci când s-au terminat filmările emisiunii Insula iubirii de la Antena 1. Această despărțire dintre cei doi concurenți de la Insula iubirii vine după o perioadă în care păreau să fie pe drumul cel bun. Se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură pentru ei.

claudiu1claudiu1

Citește și: Simona Butură mărturisește de ce a decis să se împace cu Claudiu Dragotă: „Există mulți factori care m-au influențat…'. S-au despărțit la Insula iubirii, dar ea l-a iertat că a înșelat-o cu ispita Anamaria Vaida

Citește și: Simona l-a părăsit pe Claudiu la Insula Iubirii, însă când au ajuns în România s-au împăcat: 'Nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine…'. Ce și-au reproșat la ultimul Bonfire / El a căutat-o pe ispita Anamaria Vaida și după emisiune

Citește și: Cum arată Cesonia Postelnicu la 56 de ani. Geta din Liceenii este acum blondă și foarte cochetă: „Eram minoră. Am citit scenariul cu o lanternă sub pătură”

Citește și: Cum se descurcă Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf ca părinți, cu doi copii mici: „Sunt total diferiți. În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic'. Antrenorul recunoaște că el impune mai multe limite

Ce s-a întâmplat cu Simona Butură și Claudiu Dragotă după Insula iubirii

După ce păreau că și-au găsit echilibrul în relația lor, Simona Butură și Claudiu Dragotă au ajuns din nou în pragul despărțirii. Deși inițial părea că au reușit să treacă peste problemele întâmpinate în timpul filmărilor de la Insula iubirii, cei doi au decis să ia o pauză de la relație.

Claudiu Dragotă a făcut un live cu ispita Anamaria Vaida pe platforma TikTok, unde a vorbit deschis despre despărțirea de Simona Butură. El a decis să o lase să se liniștească și nu știe dacă se vor mai împăca.

„De ce ne-am despărțit? Am explicat chestia asta și o să mai explic încă o dată. Ne-am despărțit sau e o pauză, nici nu știu cum să o iau. Ar trebui să o întrebați pe Simona. Eu i-am lăsat spațiu, nu vreau să pun presiune asupra ei sau să o influențez în vreun fel. Vreau să tragă singură concluziile și să se liniștească după toată emisiunea asta și după tot ce a fost la televizor', a spus el pe TikTok.

Ce relație are concurentul de la Insula iubirii cu ispita Anamaria Vaida

Anamaria Vaida și Claudiu Dragotă au vorbit în live-ul de pe platforma TikTok despre participarea lor la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1. Se pare că cei doi încă păstrează legătura și se înțeleg bine unul cu celălalt.

Anamaria Vaida: „Mă duc și la anul ispită, te mai testez?'.

Claudiu Dragotă: „Uite că și așa mă vrea lumea… Mă duc și eu ca ispită, merge amândoi!'.

Anamaria Vaida: „Să ispitim pe cineva? Vrei să ispitești pe cineva? Pe mine nu m-ai ispitit!'.

Claudiu Dragotă: „Nu te-am ispitit?'.

Anamaria Vaida: „Te-am ispitit eu mai tare!'.

Claudiu Dragotă: „Care pe care s-a ispitit acolo?'.

Anamaria Vaida: „Cred că rolul meu ăla era, să te ispitesc, dar al tău nu cred că era ăla'.

Claudiu Dragotă: „Da, scuze! Mi-am greșit rolul, am uitat în ce rol am intrat'.

Simona Butură și Claudiu Dragotă s-au despărțit la ultimul bonfire de la Insula iubirii

Simona Butură și Claudiu Dragotă s-au despărțit la ultimul bonfire de la Insula iubirii. Ea a văzut imaginile cu partenerul ei de viață și ispita Anamaria Vaida și s-a decis să pună punct relației pe care o avea cu iubitul ei.

Cu toate acestea, atunci când s-au întors în România, cei doi s-au împăcat. Ei au mers împreună la nunta Iustinei Loghin cu Cornel Luchian.

„Pot să zic că a fost și susțin în continuare prima mea iubire cu adevărat, dar, Claudiu, indiferent cât te iubesc și ți-am dus dorul, eu nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine. Claudiu, tu mai ai multe de experimentat, mai ai multe de trăit. (…) Ești egoist, te gândești doar la tine', a spus Simona Butură la ultimul bonfire.

„E o decizie grea, o decizie pe care mi-am asumat-o că va urma. Sper să își găsească fericirea și mă bucur că în urma relației cu mine e o femeie puternică și sunt sigur că o să își găsească ce merită și tot ce își dorește', a precizat concurentul de la Insula iubirii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton