Cum se înțelege Anda Adam cu soacra ei: "Eu zic că foarte bine, dar am o mare problemă atunci când..."

 Dumba Gabriela
.

Anda Adam a vorbit despre relația cu soacra ei, respectiv mama lui Yosif Eudor Mohaci. La aproape un an de la căsătorie, Anda Adam mărturisește că se înțelege foarte bine cu soacra ei, însă are câteva obiecții legate de relația dintre ele. Fire gurmandă, dar totodată artistă care trebuie să aibă grijă la siluetă, Anda Adam nu este deloc încântată atunci când soacra ei gătește de trei ori pe zi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, cu doar 2 zile înainte de Crăciun, Anda Adam a anunțat că și-a unit destinul cu partenerul său, Yosif Eudor Mohaci, bărbatul care o face fericită după divorțul de tatăl fiicei sale. Din fericire pentru ea, Anda a tras lozul câștigător și în privința soacrei sale pentru că are o relație foarte bună cu aceasta.

43544354

Cum se înțelege Anda Adam cu soacra ei, mama lui Yosif Eudor Mohaci

Într-un interviu pentru ego.ro, Anda Adam a vorbit despre relația cu soacra ei. Astfel, cântăreața se înțelege de minune cu mama lui Yosif, însă silueta ei nu este la fel de fericită.

Eu zic că foarte bine! Aceasta este o glumă de-a noastră, cu soacra. Orice e nasol, e de vină soacra! Dar nu că așa ar fi pe bune. E funny, ne distrăm pe acest subiect! Eu mă înțeleg foarte bine cu soacra, singura mențiune pe care o am este că gătește prea des și prea bine! Noi nu ne putem abține. Dacă intri la dietă și ai o soacră ca a mea, e mare problemă!

Să ții o dietă cu ea lângă tine este absolut imposibil! Uneori, mâncăm, dar trebuie să ne abținem! Mai faci un fasting, dar e greu cu ea, imposibil!

Mai dă și o poză: „Hai, mamă, vă aștept la masă!'. Nu te poți abține! Până la urmă zici: „Încep dieta de mâine!'. Așa facem în fiecare zi!„, a declarat Anda Adam pentru ego.ro.

Iar soțul ei a completat: „Fiind francez, mama plecată de 50 de ani, ea s-a obișnuit cu 3 mese pe zi! În România, din păcate, nu se mai practică, mai mult comandăm prin diverse firme. Anda nu este obișnuită să gătească, dar, când o face, o face foarte bine!„.

Citește și: Anda Adam a pierdut procesul în instanță, după ce a fost evacută din vila din Bragadiru. Ce sumă trebuie să achite:„Nu și-a plătit nici aici taxele de timbru’

Citește și: Anda Adam a apărut cu riduri și cearcăne în emisiunea lui Denise Rifai, dar susține că nu-și editează pozele:„Niciodată nu am promovat frumusețea trucată’

Anda Adam și soțul ei își doresc foarte mult un copil

Anda Adam și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci au planuri mari pentru acest an. Cei doi își doresc enorm un copil. Într-un interviu pentru viva.ro, Anda Adam a mărturisit că fetița ei, Evelin, o întreabă mereu, când îi face o surioară sau un frățior.

El mi-a făcut multe cadouri, dar pentru mine sunt mai importante cadourile cu valoare sentimentală. Și, sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând, și o să fie vorba de un copil. Cred că e ceva neprețuit. În rest, toate sunt frumoase, dar sunt lucruri de care te bucuri pe moment. Valorile adevărate stau la baza familiei, din punctul nostru de vedere. Și e părerea amândurora.

Iar complimentul cel mai frumos de la el… Având în vedere că el este francez, să știi că stă exagerat de bine la acest capitol. Să știi că este un bărbat care chiar știe să facă complimente și să aibă o constantă în a le face. Că așa, la început, toată lumea știe să facă complimente. Dar important este să nu uiți să faci complimente omului de lângă tine și persoanei pe care o iubești, mereu. Nu doar la început sau nu doar cu anumite ocazii. Și, această constantă să facă diferența, pentru că, eu cred că și acest lucru face parte tot din capitolul iubirii„, declara Anda Adam pentru viva.ro, acum ceva timp.

Cine este Yosif, soțul Andei Adam

Anda Adam a încheiat anul 2022 într-un mod cu adevărat special. Cântăreața și Yosif Eudor Mohaci au ajuns în fața ofițerului stării civile, acolo unde au spus cel mai hotărât „DA' din viața lor, cei doi devenind soț și soție.

Yosif Eudor Mohaci este actualul soț al Andei Adam. Bărbatul are mai multe afaceri în România, s-a născut în Arad, iar pentru o perioadă de timp a trăit în Elveția și Franța.

Atât Anda Adam, cât și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, se află la a doua căsătorie. Anda Adam a mai fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, iar împreună au o fetiță. Yosif Eudor Mohaci are și el o fiică din prima căsătorie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton