Ce intervenție estetică și-a făcut Mirela Vaida, în zona feței: "Merg la clinică de câțiva ani, cam de două ori pe an. Dacă mă vedeți mai cu buze sau alte..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce intervenție estetică și-a făcut Mirela Vaida în zona feței, recent. Prezentatoarea de la Acces Direct, Mirela Vaida, urmează să împlinească 42 de ani în luna martie și le-a mărturisit fanilor ei, că până acum nu a apelat la operații estetice, ci doar a optat pentru o intervenție minim invazivă la nivelul feței, pentru diminuarea ridurilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida, celebra prezentatoare de la Acces Direct, este mama a trei copii. De-a lungul timpului a muncit din greu pentru a-și construi o carieră de succes și a reușit. Fiind mereu în lumina reflectoarelor, vedeta se străduiește să aibă grijă la fizicul ei și în special la micile imperfecțiuni din zona feței. Prezentatoarea a observat, în ultima vreme, câteva riduri mai adânci și a decis să ia măsuri. Pentru că nu este adepta intervențiiilor chirurgicale, Mirela Vaida a apelat la injecțiile cu botox.

mirela-vaida-e1700748921935mirela-vaida-e1700748921935

Ce intervenție estetică și-a făcut Mirela Vaida, recent, în zona feței

Mirela Vaida a apelat la o intervenție estetică pentru diminuarea ridurilor. Vedeta a împărtășit că și-a făcut injecții cu botox, întrucât era deranjată de ridurile tot mai vizibile, mai ales că trebuie să arate cât mai bine în fața publicului, fie că este la TV, sau pe scenă.

Citește și: Mirela Vaida a pierdut o sarcină, în timp ce era pe scenă: „O hemoragie puternică, nu știam că eram însărcinată…”

Citește și: 'Noi nu vorbim deloc cu ei în săptămâna în care plecăm în vacanță…'. De ce Mirela Vaida și soțul ei nu țin niciodată legătura cu cei mici când merg în călătorii, în doi / EXCLUSIV

Citește și: Nicolae Botgros va fi bunic! Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară: „Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi'

Citește și: Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât. Oana Roman i-a ales și cumpărat ținuta: „A fost îmbrăcată elegant, cu…’

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică, deși împlinesc 42 de ani acuș. Și nu, că nu aș fi avut nevoie! Am un nas strâmb de când m-am născut și s-a strâmbat și mai tare cu vârsta! Dar am simțit că nu mă caracterizează să schimb ceva la mine: bună, rea, frumoasă sau urâtă, asta sunt și eu am reușit să lucrez în televiziune chiar și așa! Dacă mă vedeți mai cu „buze' sau alte chestii, sunt doar filtre de pe Insta, însă ridurile de expresie devin din ce în ce mai profunde din cauza machiajului zilnic, de mai bine de 20 de ani! Eu lucrez cu fața și la emisiuni, și la teatru, și la spectacole!', a scris Mirela Vaida, pe Facebook.

„De aceea, trebuie să am grijă de față, să îi păstrez aspectul firesc și trăsăturile naturale, să mă pot mira, să pot râde, să mă întristez, să mă încrunt, când e cazul. Merg la clinică de câțiva ani, cam de două ori pe an și nici nu stau mult în cabinetul dumnealui, pentru că de acolo plec direct la emisiune', a mai povestit prezentatoarea de la Acces Direct.

Câți bani a câștigat Mirela Vaida la primul job: „Atunci mi-am luat şi primul apartament'

A fost meseria pe care și-a dorit să o facă dintotdeauna, așa că vedeta şi-a câştigat primii banii din televiziune.  Pentru vremea aceea, ea câștiga 1400 de lei, adică o sumă uriaşă, făcând o comparaţie cu mama sa care era învăţătoare şi care câştiga 1000 de lei.

‘În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate’, a spus aceasta pentru Ok Magazine.

‘Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum’, a mai adăugat aceasta pentru sursa citată.

FOTO: iNstagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton