La ce intervenții estetice apelează, periodic, Tania Budi, la 55 de ani: "Îmi place să stau la soare, dar sunt conștientă de efectele nocive pe care acesta le are"

 Radulescu Ruxandra
.

La ce intervenții estetice apelează Tania Budi, la 55 de a. Tania Budi continuă să fie una dintre cele atrăgătoare prezențe feminine din showbiz. Fanii vedetei sunt surprinși de alura ei tinerească ș de faptul că pare a sfida trecerea anilor. Tania Budi a dezvăluit la ce intervenții estetice apelează în mod regulat pentru a-și menține tonusul pielii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La ce intervenții estetice apelează Tania Budi, la 55 de ani. Tania Budi s-a făcut remarcată atât prin frumusețe și eleganță, cât și datorită inteligenței sale. Vedeta și-a început cariera în lumina reflectoarelor ca model, apoi a devenit prezentatoare de televiziune. În ultima perioadă, Tania Budi preferă să aibă o viață discretă, însă puținele apariții sunt apreciate de fiecare dată reușește să arat extraordinar de fresh și cu o alură foarte tânără. Se pare că Tania Budi are foarte mare grijă de tenul ei, iar în sezonul cald, după ce s-a expus la soare, face câteva tratamente de hidratare intensivă. Iată în ce coonstă intervențiile estetice ale pe care le face Tania Budi.

img-3-1img-3-1

La ce intervenții estetice apelează, periodic, Tania Budi, la 55 de ani

Tania Budi este foarte atentă cu tenul ei și mărturisește că se expune la soare cu multă precauție, folosind cremă cu factor de protecție. În sezonul cald, Tania Budi apelează la injecții cu vitamine și alte substanțe hidratante, procedură cunoscută sub numele de mezoterapie.

„Îmi place să stau la soare, dar sunt conștientă de efectele nocive pe care acesta le are asupra felului în care arată tenul meu. Din acest motiv, am grijă să aplic întotdeauna produse cu factor de protecție și să fac tratamente minim invazive de hidratare intensă a pielii atât înainte, cât și după perioadele de expunere la soare.

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj dur, după scandalul Gheboasă, de la Untold: „O furie îndreptățită a acestei generații. Ală nu e artist. Infectează o generație”

Citește și: Cine este femeia alături de care s-a afișat Cătălin Botezatu la Untold: „Toți bărbații întorc capul după ea”. Imagini cu cei doi în ipostaze tandre

Citește și: Singura femeie pe care și-a dorit-o mama lui Cătălin Botezatu drept noră: „Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi! Pe celelalte le-a urât”

În ultimii ani, domnul doctor mi-a efectuat mezoterapia la începutul fiecărui sezon cald. Zilele trecute am urmat cel mai nou tratament creat, care restabilește nivelul optim de hidratare în straturile profunde ale pielii și repara pielea deshidratată. Este ideal a fi urmat atât înainte, cât și după vacanță pentru a minimiza cât de mult efectele nedorite ale expunerii la soare. El poate fi făcut însă în tot timpul anului, pentru că avem mereu nevoie de un ten sănătos și luminos', spune Tania Budi, potrivit Libertateapentrufemei.ro.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Taniei Budi

De-a lungul anilor, a curs multă cerneală pe seama relațiilor amoroase ale Taniei Budi, care s-a iubit cu bărbați frumoși și celebri, dintre care îi amintim pe Cătălin Botezatu, Lucian Viziru, Dan Bittman și Adrian Cristea, dar a avut și iubiți mai tineri ca ea, cum ar fi cea mai recentă relație, cea cu un bărbat despre care vedeta spunea că „are exact jumătate din vârsta mea. Cu toate că susține că există iubirea adevărată, Tania Budi spune că bărbații adevărați au cam dispărut…

„Există iubire adevărată! Există pentru tot ce ne înconjoară! Din păcate, în ultima vreme, dacă vreau să văd bărbați adevărați, mă uit la filme istorice! Mai sunt câțiva și printre noi, dar nu așa mulți… S-au mai împuținat!’, a mărturisit Tania Budi pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton