Ioan Cărmăzan și văduva lui Sergiu Nicolaescu s-au împăcat și s-au înțeles în vederea realizării unui film despre regizor: "A fost un moment de tensiune". Pe cine au ales pentru rolul lui Nicolaescu

 Radulescu Ruxandra
.

Ioan Cărmăzan și văduva lui Sergiu Nicolaescu s-au împăcat și s-au înțeles în vederea realizării unui film despre regizor. Regizorul Ioan Cărmazan a obținut undă verde de la Dana Nicolaescu, văduva lui Sergiu Nicolaescu, de a începe munca pentru un film artistic despre marele regizor. Iată ce actori sunt în cărți pentru a juca rolul lui Sergiu Nicolaescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Trecerea în neființă a lui Sergiu Nicolaescu, la data de 3 ianuarie 2013, a generat dispute între apropiații regizorului. În ultima perioadă au existat neînțelegeri între văduva regizorului, Dana Nicolaescu, și regizorul Ioan Cărmăzan, care vrea să facă un film despre Sergiu Nicolaescu. Ei bine, Ioan Cărmăzan spune că a făcut pace cu văduva cineastului și se poate ocupa, în voie, de realizarea producțiilor despre marele regizor.

index-31index-31

Ioan Cărmăzan și văduva lui Sergiu Nicolaescu s-au împăcat și vor face un film despre regretatul regizor

Regizorul Ioan Cărmăzan și văduva regizorului Dana Nicoalescu au ajuns în final la o înțelegere cu privire la realizarea unui film și a unui documentar despre viața și cariera lui Sergiu Nicolaescu.

Citește și: „Bodyguarzii ziceau: Bă, du-te de aici!'. Ce i s-a întâmplat lui Radu Ștefan Bănică la primul eveniment cu tatăl lui. De ce nu l-a recunoscut Andra

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Minodora, după ce și-a făcut o nouă operație estetică: „Te ustură, nu poți să dormi decât pe spate. Am intrat și în depresie'. Ce proceduri își mai face după ce a slăbit 40 de kilograme

'Am început deja munca. Se caută interviuri video, imagini, fotografii. Aceste lucruri nu se fac deloc ușor. Trebuie realizate și interviuri cu artiștii care l-au cunoscut, cu cei care încă mai sunt în viață, pentru povești și amintiri despre inegalabilul Sergiu Nicolaescu. A fost un moment de tensiune între mine și Dana Nicolaescu, de atitudine față de realizarea documentarului, dar am trecut peste acel episod, acum suntem bine', a menționat Ioan Cărmăzan, exclusiv pentru Playtech Știri.

Dan Bittman ar putea să-l joace pe Sergiu Nicolaescu, în producția lui Cărmăzan

Marea ambiție a lui Ioan Cărmăzan este realizarea unui film artistic despre Sergiu Nicolaescu. Este de părere că, dintre toți artiștii din România, rolul principal i s-ar potrivi cel mai bine lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf.

'Aș face, da, și un film artistic cu Dan Bittman în rolul principal, dar până nu îmbătrânește! Pentru acest vis e nevoie de un producător, dar și de un scenarist, eu sunt regizor. Nu sunt nici bani, trebuie și bani. Un film costă foarte mult, poate și sute de mii de euro. De unde să iei banii? La Ministerul Culturii nu sunt. Se fac, da, niște concursuri, dar până acolo…

Sergiu Nicolaescu, regizorul care mi-a fost și un foarte bun prieten, ar merita un film artistic despre viața lui. A fost un om care a trăit doar pentru film! A realizat peste 60 de filme, un adevărat record în cinematografia românească', a menționat Ioan Cărmăzan, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ioan Cărmăzan, despre filmul cu Eva Măruță: „Valoarea se va cerne”

Ioan Cărmăzan și-a dat cu părerea și despre producțiile de comedie românești, ce îi au în distribuție pe Liviu Vârciu, Codin Maticiuc și Eva, fiica lui Cătălin Măruță.

'Este lucru bun că încă se fac filme, că se mai găsesc bani, că există oameni care finanțează, că publicul merge în sală, că plătește bilet… Măcar se mișcă ceva în lumea asta. Dar, la un moment dat, valoarea se va judeca, se va cerne, ca printr-o sită. Poate cei care acum merg la cinematograf vor dori să schimbe ceva și vor fi regizorii de mâine', a mai spus Ioan Cărmăzan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton