Ioan Gyuri Pascu, din nou pe scenă, cu ajutorul inteligenței artificiale. Colegii de la Divertis nu l-au uitat pe regretatul artist, nici la 8 ani de la moartea lui: „Cui nu-i lipsește?"

 Tudorache Simona
.

Ioan Gyuri Pascu revine pe scenă, la opt ani de la deces, cu ajutorul inteligenței artificiale. Colegii de scenă de la Divertis nu l-au uitat și își mai doresc un moment alături de el. Evenimentul va avea loc pe 6 aprilie și va fi cu totul deosebit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de ani, în urma unui infact. El suferea și de diabet. Artistul a fost resuscitat timp de 45 de minute înainte să se declare decesul. Fostul membru al trupei Divertis era cunoscut cu probleme cardiace, el suferind un alt infarct în urmă cu câţiva ani.

divertis-100divertis-100

Ioan Gyuri Pascu, din nou pe scenă, cu ajutorul inteligenței artificiale

Toni Grecu promite surprize mari la spectacolul pe care grupul Divertis îl are în plan. Comedia va fi ridicată și de această dată la rang de artă. În spectacolul nostru vor exista mai multe surprize. Nu le putem dezvălui din motive lesne de înțeles. Dar ele își vor face simțită prezența. Cui nu-i lipsește Gyuri Pascu?', a declarat Toni Grecu, pentru Playtech.ro.

Comediantul are așteptări mari de la acest show, în care Ioan Gyuri Pascu va fi recreat pe scenă prin prisma imaginilor de acum 20 de ani. Dacă nu credeam în forța noastră, în faptul că mai avem ceva de spus, nu aș fi lucrat, împreună cu colegii mei, la crearea unui asemenea spectacol. Vom aduce în prim plan o conferință cu show.

Vom trece în revistă istoria comediei politice de la noi din ultimii 35 de ani. Vom avea o serie de inserturi și exemplificări live. Am prezentat deja showul în diaspora românească, dar la noi va fi ceva cu totul nou. Spiritul nostru e la fel de viu, chiar dacă modalitatea de transmitere a mesajelor a suferit schimbări. Dar asta se datorează faptului că și viețile noastre s-au schimbat', a mai spus Toni Grecu.

De asemenea, toți cei patru șefi de stat ai României de după 1989, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis,  vor „căpăta' viață într-un anume fel în noul spectacol Divertis.

Citește și: Oana Roman recunoaște că fostul ei iubit, Cornel Păsat, a fost dragostea vieții sale: „Până în momentul ăsta, da'. Au fost împreună 8 ani

Citește și: „De dragul copiilor putem face absolut orice. Când există oameni care te judecă și nu știu adevărul…'. Alexandru Ciucu, despre relația pe care o are în prezent cu Alina Sorescu. Cum se înțeleg în privința fiicelor

Citește și: „Începe să-mi fie teamă să nu se ajungă și la…'. Florin Dumitrescu, despre cele patru procese pe care le are în instanță, după demisia de la Chefi la cuțite / A confirmat că a dat în judecată Antena 1

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Doru Antonesi îl poartă în suflet pe Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu s-a născut pe 31 august 1961 şi a devenit cunoscut ca membru al trupei de umor Divertis, în care a intrat în 1987. A fost atât actor, cât şi muzician, el abordând diverse stiluri muzicale.

Doru Antonesi nu îl poate uita pe fostul lui coleg de scenă. El a povestit o întâmplare care i-a rămas întipărită în memorie, petrecută la puțin timp după 1990.

„Am o amintire personală cu Ioan Gyuri Pascu, care îmi e și azi foarte dragă. Ne aflam amândoi în drum spre un spectacol, la bordul mașinii lui Gyuri, pe care acesta o și conducea. Și pe vremea aia se obișnuia ca la semafor să mai apară câte o persoană binevoitoare, care se grăbea să-ți șteargă parbrizul. Așa ni s-a întâmplat și nouă, la Brașov, la o intersecție din centrul orașului. Numai ce îl aud pe Gyuri spunându-mi să-i dau niște bani omului în cauză, fiindcă el nu poate, pentru că trebuia să fie atent la respectarea regulilor de circulație. Eu am scos cinci lei, dacă-mi amintesc bine, și am dat să dau banii omului!

Gyuri însă m-a certat: „Băi, zgârcitule, dă-i măi zece lei! Nu vezi că e student și probabil că nu are nici ce să mănânce, darămite să mai meargă la cursuri!’. M-am conformat și am scos alți bani din buzunar. La întoarcere, am trecut prin Ploiești și într-un fel am trăit aceeași secvență. De data asta, Gyuri și-a dat seama că e rândul lui și i-a dat cinci lei celui care ne ștersese geamul. Eu, intrigat, i-am reproșat că pe mine m-a pus să dau zece lei, iar el a oferit jumătate din sumă. „Păi, el era student, ăsta e doar un găzar!’, a sunat explicația lui, care m-a lăsat fără nicio replică’, a povestit acesta, potrivit Cancan.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton