Cum se împarte Ioana Blaj între familie și profesie: "În afara actoriei, aș putea să stau foarte bine acasă, să am grijă de copii" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ioana Blaj, actrița din Lia, a vorbit recent, într-un interviu pentru VIVA!, despre familia ei, dar și despre profesia pe care o iubește atât de mult. Actrița e împlinită și în plan personal – are o familie frumoasă alături de partenerul ei Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion. Cuplul are doi copii, iar Ioana ne-a povestit despre felul în care îmbină rolul de mamă cu munca pe care o are, dar și despre rolul Alice, pe care îl are în serialul de la Antena 1, 'Lia, soția soțului meu'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ioana Blaj și Ducu Ion s-au căsătorit în anul 2019, după șase ani de relație și au doi copii superbi. Actrița ne-a mărturisit că-și iubește copiii mai mult ca orice și că, la o adică, s-ar fi mulțumit și cu rolul de mamă. Iată însă că Ioana este extrem de ocupată pe plan profesional acum… Actrița este protagonistă în Lia, unde are de interpretat un personaj extrem de dificil, în egală măsură intrigant, insuportabil, dar și cu o carismă aparte.

298148390_620606339425961_671599038621241177_n298148390_620606339425961_671599038621241177_n

Ioana Blaj a purtat la un eveniment, un accesoriu de la rochia de cununie

Pe Ioana Blaj am întâlnit-o recent la un eveniment, așa că am profitat din plin pentru a afla totul despre viața ei actuală. Ne-a mărturisit că filmările la Lia au început încă de luna trecută, așadar intrase în pâine de mai bine de două săptămâni.

Ești foarte frumos îmbrăcată. Te-a sfătuit cineva?

Am rochia aceasta de foarte mulți ani. Am purtat-o doar de vreo două sau trei ori. Și am accesorizat-o cu această fundă, pe care o am de la rochia mea de la cununie. O mai port de obicei în păr, când îmi fac coadă sau depinde…

Citește și: Bebe Cotimanis, Ioana Blaj, Kira Hagi și Ștefan Floroaica jurizează la Chefi la cuțite, în această seară: „Această combinație de două probe într-una singură va fi devastatoare”

Citește și: Cum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație: „Copiii erau foarte contrariați că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Nicola cu cei trei copii ai săi și ce educație le-a oferit: „Copiii sufereau că mama lor era plecată. Era foarte greu să găsești o bonă' / EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, amintiri despre Festivalul Mamaia și Stela Popescu: „Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer…” / EXCLUSIV

Am văzut că e la modă. Spune-mi ai fost în vacanță? Ești pregătită de muncă?

Am fost în vacanță în luna iulie. Noi în august am început filmările la serial, pentru Antena 1. A fost o vacanță scurtă din punctul meu de vedere, după un an intensiv de muncă. Da m-am bucurat de ea cât am putut. Și sunt recunoscătoare că avem de muncă.

Ioana Blaj: 'În Kenya mi-ar plăcea să ajung cu copiii. Apoi mi-ar plăcea să ajungem în Galapagos…'

În ce vacanță ți-ai dori să mergi și nu ai apucat? În ce destinație?

Sunt foarte multe locuri în care aș dori să ajung și încă nu sunt bifate. În Kenya mi-ar plăcea să ajung cu copiii. Apoi mi-ar plăcea să ajungem în Galapagos să facem suba diving, dar pentru asta trebuie să mai crească ei puțin, copiii. Dar sunt multe locuri faine în care plănuim să ajungem. În viitorul mai îndepărtat.

Spune-mi ce nu îți lipsește din bagaje atunci când pleci la drum?

Ce nu-mi lipsește? Cremele de față. Nu plec fără ele. Chit că nu le iau în gramajul mare. Am tot timpul mostre mici, pe care le iau mereu cu mine.

Și acum, dacă ai fi avut o poșetuță așa mică, te-aș fi întrebat ce ai în ea? Un ruj?

Exact. Cheia de la mașină, telefonul și lip gloss-ul.

Cum se împarte Ioana Blaj între familie și profesie

Despre rol ce îmi spui?

Despre Alice, rolul meu din 'Lia, pot să spun că este răutăcioasă, este rea. Este foarte rea. Iar în sezonul doi este mai rea ca oricând. Îmi place foarte mult rolul pe care îl fac. M-am bucurat foarte mult că a ajuns exact așa cum l-am gândit eu împreună cu toată echipa din spate de la 'Lia'. Și, mă bucur că e un personaj îndrăgit, chiar dacă e un personaj negativ. Asta înseamnă cumva că scopul nostru a fost atins.

Spune-mi, de ce actorie și nu altceva?

Doar actorie m-am văzut făcând. Nu m-am văzut făcând altceva. Și, în continuare, nu știu dacă aș putea să fac altceva. Habar nu am. M-am tot gândit. Dar nu. În afara actoriei, aș putea să stau foarte bine acasă, să am grijă de copii.

Cine are microbul acesta… nu poate renunța la actorie. Iar în privința copiilor, faci parte dintre femeile care se implică mult în creșterea micuților. Nu-i așa?

Da. Și-mi iubesc copiii foarte mult. Mă rog, nu cred că există mamă care să nu își iubească copiii. Dar îmi place să petrec timp cu ei. Îmi place mult de tot.

Ioana Blaj: 'Avem o bonă internă…'

Cum reușești să îmbini cele două, munca și rolul de mamă? Este greu? Este ușor?

Am un ajutor. Avem o bonă internă, care ne ajută destul de mult, dar băieții sunt deja, la școală și au un program de la 9.00 la 17, în fiecare zi. Și, în orele care rămân, ne găsim cumva timp, ori eu, ori soțul meu să stăm cu ei și să ne conectăm.

Suntem foarte bine organizați și comunicăm foarte mult în sensul acesta, pentru că nu am putea să facem față. Suntem niște părinți activi, care nu suntem adepții telefoanelor și ale tabletelor, și asta ne solicită pe noi puțin mai mult.

Foto: Facebook, arhiva personală, Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton