Ioana Dichiseanu dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Adrian Artene: "Aveam discuții, ne mai ciondăneam"

 Dumitrache Laura
.

Ioana Dichiseanu formează un cuplu cu fostul prezentator Adrian Artene, iar împreună au o fetiță minunată. Fiica lui Ion Dichiseanu are o familie frumoasă alături de soțul și, iar recent a dezvăluit care secretul unei căsnicii fericite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ioana Dichiseanu și Adrian Artene sunt împreună de aproape un deceniu, iar de-a lungul anilor au trecut prin numeroase situații. În prezent, cei doi au un mariaj minunat, iar fiica regretatului actor ion Dichiseanu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite.

ioana dichiseanu si adrian arteneioana dichiseanu si adrian artene

Adrian Artene și Ioana Dichiseanu au împreună o fetiță în vârstă de șase ani, Anastasia. Cei doi sunt foarte implicați în creșterea fiicei lor, si preferă să fie discreți cu viața lor personală. De această dată, Ioana Dichiseanu a dezvăluit care este secretul mariajului cu Adrian Artene.

Citește și: „A reușit cu toate suferințele din suflet să iubească viața și să…' Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea tatălui său

Citește și:Ioana Dichiseanu a lansat primul album de muzică fado din România și a înregistrat o piesă cu fiica ei, Anastasia Artene: „E rugăciune și e lacrimă'

Citește și:Andreea Bălan, primele declarații despre relația cu Victor Cornea: „Sunt foarte fericită”. Ce planuri și-au făcut cei doi

Citește și:Cătălin Botezatu, la un pas să fie atacat de rechin, în vacanța din America de Sud: „Am simțit că ceva mă împunge pe la spate, i-am văzut coada'

Ioana Dichiseanu dezvăluie secretul căsniciei fericite cu Adrian Artene

Ioana Dichiseanu și Adrian Artene formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape 10 ani, iar în urmă cu șase ani a venit pe lume fiica lor, Anastasia. Cântăreața și prezentatorul TV sunt discreti cu viața lor personală, dar Ioana Dichiseanu a dezvăluit recent care este secretul unei căsnicii fericite. Fiica lui Ion Dichiseanu se simte norocoasă că îl are pe Adrian Artene alături de ea, care o susține la orice pas.

E o întrebare foarte bună, pe care nimeni nu mi-a mai pus-o. S-a schimbat viața noastră de cuplu, în bine. Până să vină Anastasia, noi eram legați și uniți, dar nu ne cunoșteam atât de bine. Nu era neapărat un teren sensibil, dar fiind și două firi asemănătoare pe alocuri, cu anumite diferențe în temperament, pentru că Adi este cel mai vulcanic, cel care erupe și se enervează mai repede, eu sunt temperamentală până la un anumit punct, sunt picătura chinezească. Aștept, aștept și la un moment dat răbufnesc. Ne mai ciondăneam, aveam discuții. În momentul în care am rămas însărcinată, ca să nu spun că în clipa în care a venit fizic și am ținut-o în brațe, ne-am schimbat amândoi la 180 de grade.' a declarat Ioana Dichiseanu, potrivit Spectacola.

Cum le-a schimbat viața venirea pe lume a Anastasiei

Ioana Dichiseanu a adus-o pe lume pe Anastasia în urmă cu șase ani. Artista și soțul ei au fost foarte fericiti când au aflat că vor deveni părinti pentru prima oară. Micuța Anastasia a schimbat viața tuturor din familie, iar Ioana povestește cât de mult a însemnat pentru ea și soțul ei venirea pe lume a fiicei lor.

Cred că ea ne-a făcut să înțelegem că nu merită în viață să te superi pentru orice mărunțiș. În momentul în care Adi se enervează, am învățat că trebuie să-l las, să se calmeze, iar apoi să port o discuție cu el, iar el la fel, cu mine, a învățat să mă lasă, pentru că mie după 5 minute îmi trece, mă comport ca și cum nimic nu s-a întâmplat, semăn cu tata aici. El era calm, nu părea genul care să se enerveze, dar când se întâmpla, preferai să nu stai lângă el, plecai, îl lăsai. Pentru noi, Anastasia a venit și a schimbat viața tuturor în bine. Parcă a adus o energie pozitivă, are o aură, așa o percepem.',  a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Ioana Dichiseanu: „Adi are multe asemănări cu tata”

Ioana Dichiseanu a avut o relație specială cu tatăl ei, regretatul actor Ion Dichiseanu. Cei doi se înțelegeau foarte bine, iar Ioana a suferit foarte mult după ce părintele său a încetat din viață. Chiar și așa, artista a declarat că soțul ei se aseamănă cu tatăl ei.

„Are multe asemănări Adi cu tata. Este și el foarte sensibil și nu doar prin faptul că el și scrie versuri, dar are momentele lui când vrea să facă o surpriză fără nicio ocazie specială, vine cu o floare, lucrurile mărunte care formează o privire de ansamblu si liniște și normalitatea într-o relație. Toate femeile caută puțin romantism. Adi este un sensibil, un mămos, cum era și tata, îi seamănă.', a mai adăugat Ioana Dichiseanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton