„A reușit cu toate suferințele din suflet să iubească viața și să...” Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea tatălui său

 Calin Maria Bianca
.

Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea tatălui său. Au trecut doi ani de la moartea regretatului Ion Dichiseanu, însă durerea încă o apasă pe fiica lui, Ioana. Recent, a făcut o serie de confesiuni neașteptate despre pierderea tatălui ei, explicând în fața tuturor ce om bun a fost marele maestru. Iată ce a dezvăluit Ioana Dichiseanu! Cele mai noi declarații ale ei legate de regretatul ei tată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Regretatul Ion Dichiseanu s-a stins din viață pe 20 mai 2021. Fiica marelui actor a mărturisit în urmă cu mai mult timp, printr-un interviu pentru viva.ro, că durerea pe care o simte după moartea tatălui ei, este și acum mare, însă încearcă să meargă mai departe, cu ajutorul celor dragi. Nu poate să nu se gândească la el zilnic, mai ales când știe ce om bun a fost, dar și ce relație tată-fiică fantastică au avut.

dichiseanu8dichiseanu8

Ion Dichiseanu și fiica lui, Ioana, au avut o relație extrem de specială nu doar în copilărie, ci și pe tot parcursul vieții, artistul fiindu-i alături la orice pas fiicei sale, pe are o iubea extrem de mult. Ei bine, iubirea a fost reciprocă, iar asta puteam vedea cu ochiul liber doar din declarațiile pe care aceasta le face despre regretatul ei tată.

Citește și: Ioana Dichiseanu va scrie o carte în memoria tatălui ei: „Îmi doresc sa evidențiez latura sa umană”

Citește și: „Stările depresive m-au atins și pe mine. E ca și cum îți înfinge cineva un cuțit în tine și…'. Ioana Dichiseanu suferă și acum după tatăl ei, la 2 ani de la moartea lui Ion Dichiseanu / EXCLUSIV

Citește și: Paula Seling, replică dură pentru Lili Sandu, în direct, după ce a fost întrebată despre divorțul de Radu Bucura: 'De ce mă tot întrebați? Îți dai seama că…'

Citește și: Zina Dumitrescu ar fi împlinit astăzi 87 de ani: „Mircea Albulescu a zis, în glumă, că a fost îmbrăcat o viață întreagă de ea și că n-a avut niciodată ocazia să-i inverseze serviciul, dezbrăcând-o”

Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea tatălui său

Ioana Dichiseanu, fiica regretatului artist Ion Dichiseanu, a fost invitată în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, acolo unde își deschide sufletul și face numeroase mărturisiri emoționante despre relația pe care a avut-o cu tatăl, ce fel de persoană a fost, care sunt lecțiile pe care le-a primit de la el și pe care le dă mai departe, dar nu doar atât. Ioana Dichiseanu vorbește și despre viața ei personală la doi ani de la moartea tatălui său.

„El iubea viața, a reușit cu toate suferințele din suflet să iubească viața. Și ne-a învățat și pe noi să o iubim. Mi-a povestit lucruri grele, dureroase, inclusiv cum s-a îmbolnăvit mama sa, își amintea multe lucruri. Am avut o relație frumoasă, de prietenie. El întotdeauna a spus că și-a dorit să aibă un copil atunci când a considerat că este pregătit să fie lângă acel copil pentru a-l crește, dar și pentru a-i oferi totul, asta pentru că familia lui nu a avut posibilități financiare extraordinare, au fost 9 copiii.', a declarat Ioana Dichiseanu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Dacă și tu vrei să vezi declarațiile pe care le face și să fii la curent cu dezvăluirile emoționante, nu trebuie să ratați „Oracolul Vedetelor' de vineri, 16 iunie, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV, conform Spectacola.ro.

Ioana Dichiseanu: 'Am fost un copil extrem de așteptat'

Într-un interviu pentru VIVA!, acordat în exclusivitate recent de către Ioana Dichiseanu, fiica regretatului maestru ne-a dezvăluit că întotdeauna a simțit că a fost un copil dorit, iar tatăl ei i-a povestit de mai multe ori că nu a vrut un copil până când nu s-a simțit pregătit să petreacă timp cu el în permanență, astfel că Ioana a venit după dorințele arzătoare ale părinților ei de a avea un copil.

Așa, conexiunea o voi simți toată viața. Legătura dintre mine și el a fost și va fi în continuare extrem de puternică. Sunt sânge din sângele lui, bucățică din el, și faptul că noi am fost apropiați… M-a dorit foarte mult, iar eu am simțit întotdeauna, din partea părinților mei, că am fost un copil extrem de așteptat. Nu am cum să nu mai simt o legătură cu el. Dar încercoarecum, să îmi revin, în sensul că mi s-a spus că trebuie să îl las și pe el, să nu mai fie atât de legat de noi, dar e greu!’, a declarat Ioana Dichiseanu, pentru viva.ro.

De asemenea, legat de durerea pe care încă o simte la doi ani distanță de la moartea tatălui său, Ioana Dichiseanu a explicat că această suferință nu o să dispară niciodată.

Nu trece niciodată. Știi cum aș descrie durerea respectivă? E ca și cum îți înfige cineva un cuțit în tine și tu mergi și trăiești mai departe cu cuțitul acela. Doare, dar încerci să faci frumos, să zâmbești, să arăți că nu ai nimic, dar durerea aia… pe tine durerea aia în continuare te macină. Pentru că nu ai cum să nu o simți’, a mai declarat fiica regretatului actor.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton