Ioana Filimon și Otniela, noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

 Lăstun Ana Maria
.

Ioana Filimon și Otniela sunt noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cele două vedete li se vor alătura Andei Adam, Nicoletei Nucă, Mădălinei Pamfile, lui Ruxi de la LikeOne și lui Sensy în bătălia stilului. Rămâne de văzut cine vor fi ultimele concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ioana Filimon și Otniela Sandu sunt noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cele două se pregătesc să lupte pentru titlul de „Cea mai stilată vedetă din România', în cel de-al șaptelea sezon al show-ului de la Kanal D. Atât Ioana Filimon cât și Otniela Sandu au acceptat provocarea de a fi concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities', iar experiența în fashion și media le va transforma, cu siguranță, în adversare de temut pentru celelalte concurente.

Citește și: Ce face Cătălin Botezatu după plecarea de la Bravo, ai stil! A semnat pentru o nouă emisiune, la Kanal D

Citește și: Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Anda Adam și Nicoleta Nucă participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: „Bravo, ai stil! Celebrities' revine la Kanal D. Când începe cel de-al șaptelea sezon

Pe lângă Ioana Filimon și Otniela Sandu, celelalte concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities' (anunțate până acum) sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Ruxi și Sensy. Ioana Filimon este fotomodel și a cucerit cu succes titlurile Miss România 2016 și Miss Global Model of the World 2018, în timp ce Otniela Sandu este absolventă de Jurnalism, actriță, influencer și pasionată de artă.

OtnielaOtniela

Ioana Filimon participă la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Primele declarații

„Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil.

Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities' vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil .

Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii”, a mărturisit Ioana Filimon, când a aflat că se află printre noile concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities'.

Otniela Sandu și Ioana Filimon, noile concurente „Bravo, ai stil! Celebrities'. Ce spune Otniela despre concurs

” Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez.

De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli', a declarat Otniela.

Rămâne să descoperim și ultimele două concurente care vor participa, începând cu această toamnă, la „Bravo, ai stil! Celebrities', emisiune difuzată pe Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton