Ioana Ginghină a aflat abia la un an de la divorț că Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Titieni: "Nu m-ați prins, dar și eu eram atunci cu cineva"

 Tudorache Simona
.

Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri despre relația care a încercat-o din plin, cea cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. Actrița și Alexandru Papadopol au fost împreună vreme de 12 ani, iar abia atunci când mariajul a ajuns la final și cei doi nu mai erau împreună de un an, actrița a aflat că partenerul ei de viață are o relație cu Adriana Titieni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Când Alexandru Papadopol a fost prins cu Adriana Titieni de paparazziii, vedeta susține că nu mai erau împreună. Ioana Ginghină are astăzi un mariaj fericit cu Cristi Pitulice. Actrița recunoaște că avea o relație și ea pe atunci, însă nu a apărut în presă și nu s-a știut. Eu nu am zis, în declarație, că simțeam! (n.r. că era altcineva) Când a apărut un video cu Alexandru și partenera lui de atunci, am spus că simțeam că este ea, dar nu mai eram împreună! Nu m-ați prins, dar și eu eram atunci cu cineva, apropo! Eu nu cred că a fost infidelitate. Nu mai stau să mă cert!', a spus Ioana Ginghină pentru Ego.ro.

Ioana Ginghină a aflat abia la un an de la divorț că Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Titieni

Familia a sprijinit-o și ea a reușit atunci să depășească acest moment, unul deloc ușor. Pentru a înțelege mai bine faptele petrecute, Ioana Ginghină a ajuns și la psiholog. Când a aflat familia, ei au fost alături de mine și mi-au zis: Sigur are pe cineva!'. Am zis că nu știu, nu l-am prins, nu am simțit! Eu l-am întrebat pe psiholog: Ar fi bine să știu dacă m-a înșelat?'. Mi-a spus: Te ajută?'. Nu! Mi-a răspuns: Atunci stai liniștită în banca ta! Trebuie să faci acum anchetă, dacă a fost, dacă nu a fost? Las-o așa!',precizează Ioana Ginghină.

ioana-ginghina-34ioana-ginghina-34

Citește și: De ce și-a scos Adelina Pestrițu implanturile mamare: „Au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam. M-am pregătit un an de zile'

Citește și: Dinu Maxer a mers la psiholog pentru a înțelege motivele divorțului de Deea, după 18 ani: „Când am semnat actul de divorț, a fost o ușurare teribilă”

Citește și: Iulia Albu și-a umplut apartamentul de plante exotice după ce a revenit de la America Express: „Am în casă acum șase banani, zece măslini, un cycas revoluta, un monstera de 2 m înălțime…”

Citește și: Ramona Păuleanu este însărcinată a doua oară. Oana Turcu a dat-o de gol în direct

Ioana Ginghină: Toată lumea, chiar și din familie, dar și prieteni apropiați ziceau: Are pe cineva!'

Actrița admite că a simțit că ceva se întâmplă în viața fostului ei soț și apropiații au fost de aceeași părere cu ea, dar pentru că între timp se separaseră, Ioana Ginghină nu a mai vrut să știe sigur dacă a fost înșelată în timpul mariajului. Toată lumea, chiar și din familie, dar și prieteni apropiați ziceau: Are pe cineva!'. OK, să fie sănătos! Când a apărut, am primit chiar de la oameni din familie: Ți-am zis eu?'. Am zis că nu știu, mi-ai zis sau nu mi-ai zis! Lasă lumea să creadă ce vrea!

Eu știu ce simt, știu ce a fost. Eu am simțit niște lucruri, dar nu mai eram împreună! Nu aveam cum să îi zic! Eu am simțit doar niște lucruri, dar după! Am văzut niște poze pe Facebook, m-am prins de niște haine, dar nu mai eram de un an împreună!', adaugă ea.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton