Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Ce ținută va îmbrăca: "Am niște ciocate albe acasă..."

 Dumitrache Laura
.

Ioana Ginghină se va căsători pentru a treia oară. Actrița se pregătește să facă nunta cu Cristi Pitulice și a făcut dezvăluiri inedite despre marele eveniment. Vedeta a trecut prin două divorțuri, dar nu a renunțat niciodată la iubire. Astfel, după o relație de mai bine de doi ani cu iubitul său, Ioana Ginghină a decis să se căsătorească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. După ce a divorțat de Alexandru Papadopol, actrița și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Pitulice, bărbatul cu care vedeta se va căsători peste câteva luni.

ioana ginghina si cristi pituliceioana ginghina si cristi pitulice

Ioana Ginghină urmează să se căsătorească cu Cristi Pitulice și a dezvăluit data nunții. Actrița și iubitul ei au stabilita ziua în care va avea loc marele eveniment, iar Ioana Ginghină deja și-a ales ținuta pentru nuntă.

Citește și: Ioana Ginghină dezvăluie cum își câștigă fiica ei banii, la 14 ani, și ce buget îi dă, pe lună: „De câte ori am un job în care este implicată și ea…”

Citește și:Ioana Ginghină, răsfățată de iubit în Zanzibar! Ce și-a cumpărat din vacanță: „Eu, care sunt o diavoliță a cumpărăturilor…” / EXCLUSIV

Citește și:Gina Pistol se retrage din televiziune: „Acești ani au fost foarte complicați” / De ce a luat această decizie

Citește și:Irina Nicolae dezvăluie de ce a părăsit trupa A.S.I.A, după scandalul cu fostele ei colege: „Întotdeauna voi fi parte din grupul ăsta. Am fost dezamăgită…'

Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Pe plan profesional, vedeta a avut mare succes, dar în ceea ce privește viața amoroasă, Ioana a trecut prin momente dificile. Actrița a divorțat de două ori, iar acum se pregătește să se căsătorească a treia oară. Îndrăgita actriță formează un cuplu cu Cristi Pitulice, iar peste câteva luni se vor căsători. Mai exact, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice își vor uni destinele pe 23 septembrie 2023.

Evenimentul va fi unul discret, la care vor participa familia și prietenii celor doi.

'M-am chinuit cu Cristi ieri și am pus o dată, respectiv 23 septembrie, și sper că ne vom ține de această dată.Vom vedea la primărie dacă este totul ok. Nunta o să aibă loc la noi în curte, deci nu este niciun stres, nici în ceea ce privește locația. La nuntă vor participa doar prietenii, apropiații, respectiv familia',  a declarat Ioana Ginghină la un post de televiziune.

Ce ținută va îmbrăca Ioana Ginghină la nunta cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină se simtă o femeie împlinită, iar acum trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu Cristi Pitulice. Cei doi se pregătesc de nuntă, iar marele eveniment va aveaa loc peste câteva luni. Ioana Ginghină a declarat că știe deja ce va purta la nunta. Conform acesteia, va purta o rochie pe care o va purta la mai multe ocazii.

'Am niște ciocate albe acasă și pentru că nunta o voi face în curte, voi merge pe boho style. Deci, o să fie și o rochie drăguță, pe care o voi putea purta și după aceea', a mai adăugat actrița.

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice vor pleca în luna de miere

Ioana Ginghină se va căsători pentru a treia oară. Vedeta a divorțat de Alexandru Papadopol în 2019, iar împreună au o fiică, Ruxandra.

Vedeta a trecut prin momente dificile după divorțul de fostul soț, dar a reușit să depășească toate problemele și acum se simte împlinită alături de Cristi Pitulice. În ceea ce privește luna de miere, Ioana și Cristi plănuiesc să plece la sfârșitul anului într-o locație exotică. „Cred că luna de miere o să fie prin decembrie, dacă e neapărat să fie o lună, când o să vrem să plecăm într-un loc mai exotic', a mai spus actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton