Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Actrița a probat și rochia de mireasă: ”Ne-am hotărât, în sfârșit...”

 Calin Maria Bianca
.

Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Frumoasa actriță și actualul ei iubit au dat startul pregătirilor pentru cel mai frumos eveniment din viața lor. Așteptarea a luat sfârșit, iar aceasta este în culmea fericirii, astfel că a declarat în fața tuturor cum vrea să arate nunta ei de data aceasta! Mai mult decât atât, a fost la Târgul de Nunți, unde a probat și rochia de mireasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bat clopotele de nuntă în showbiz-ul românesc! Ce-i drept, când vine vorba despre trecutul amoros al Ioanei Ginghină, este unul destul de tumultuos. Cu toate astea însă, actrița și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Cristi Pitulice, alături de care vrea să facă marele pas. La patru ani după divorțul scandalos de Alexandru Papadopol, aceasta a fixat, deja, data nunții cu logodnicul ei și a fost și la o probă pentru rochia de mireasă.

Captura-8Captura-8

Ioana Ginghină nu mai vrea să aștepte absolut deloc. Frumoasa actriță se mărită, iar, la toamnă! Nu a ținut secret și de data aceasta a dezvăluit că a ajuns la un numitor comun cu logodincul ei. Cei doi au decis ca nunta să aibă loc în luna septembrie. Mai mult decât atât, extrem de entuziasmată, Ioana Ginghină a explicat și cum vede marele eveniment din viața ei!

Citește și: „A fost și este dăunător. Când mă simt nefericită, apelez la…'. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină

Citește și: Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul ei soț, Alexandru Papadopol, în direct, la TV: „Trebuie să dau și niște explicații'

Citește și: Oana Zăvoranu, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Să nu mă credeți decât pe mine. Noi doi…'

Citește și: „Am găsit gândaci vii şi morţi în frigidere”. Protecția Consumatorului, avertisment despre restaurantele fast-food

Ioana Ginghină a stabilit data nunții cu Cristi Pitulice

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună. Cei doi se iubesc de mai bine de doi ani și s-au cunoscut la scurt timp după divorțul actriței de Alexandru Papdopol. De atunci drumurile lor nu s-au mai despărțit, astfel că recent au planificat nunta. Frumosul eveniment din viața lor o să aibă loc în luna septembrie a acestui an, însă încă nu au dezvăluit data concretă. Nu își doresc o nuntă mare și luxoasă, ci una în inima naturii, locația fiind chiar la vila actriței.

Gata, ne-am hotărât, în sfârșit! Facem nunta în luna septembrie! Am tot tras de Cristi, în ultima vreme, și i-am zis: hai, măi omule să fixăm odată data aia pentru nuntă că râde lumea de mine! Mai stau mult așa, nempritată?! Nunta am stablit, o fac la mine la vilă, în curte, afară. Vreau o petrecere în grădină. Întindem mesele, o petrecerea așa câmpenească, în sânul naturii, cu flori multe.', a declarat viitoarea mireasă, pentru Click!.

Actrița a probat și rochia de mireasă

Miercuri, în cadrul unui eveniment special pentru nunți, organizat la Snagov, Ioana Ginghină a mers și a probat rochia de mireasă în care se vede de data aceasta. Bineînțeles, nu a trecut neobservată de către cei care erau acolo, astfel că de aici s-a aflat și faptul că se pregătește pentru următorul pas în relația ei cu Cristi Pitulice. Ei bine, dacă miresele din ziua de azi nu știu cum să facă și să atragă atenția, acest lucru este departe de frumoasa actriță. Vrea o rochie simplă, ca cea pe care a probat-o, și per total un look lejer ca să se poată distra.

'Voi fi o mireasă boho style, cu ciocate. Nu-mi pun tocuri că vreau să dansez. Nu vreau să-mi rup picioarele. Vreau să fie o nuntă relaxantă, la noi acasă!', a mai declarat viitoarea mireasă, pentru Click!.

Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină

Zilele trecute, Ioana Ginghină le povestea fanilor ei din mediul online și despre lucrurile mai puțin plăcute din viața ei. Mai concret, frumoasa actriță care se bucură de o mare comunitate pe rețelele de socializare a explicat în fața tuturor că este dependentă de telefonul mobil. Nu, nu este o glumă. Atunci când nu are o stare de bine, este nefericită sau are o problemă, Ioana Ginghină a recunoscut că își găsește liniște în 'dependența ei.'

Am o dependență… de telefonul meu. Când mă simt nefericită, neîmplinită, copleșită, deprimată, plictisită, apelez la dependența mea pentru a evada. Anul trecut, am simțit aceste emoții tot timpul. M-am gândit că nu e mare lucru. Adică, nu e ca alcoolul, nicotina sau drogurile, așa că nu e chiar așa de rău, nu? Doar că m-am înșelat. A fost și este dăunător. Cred că mi-am prăjit creierul.’, a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton