Ioana Ginghină dezvăluie cum își câștigă fiica ei banii, la 14 ani, și ce buget îi dă, pe lună: "De câte ori am un job în care este implicată și ea..."

 Dumba Gabriela
.

Ioana Ginghină nu mai are grija banilor când vine vorba despre fiica ei! Deși are doar 14 ani, Ruxi își câștigă singură banii, iar Ioana Ginghină dezvăluie că adolescenta are deja mulți bani strânși. De asemenea, actrița a povestit cum își face fiica ei bani de buzunar, la 14 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ruxi, fiica Ioanei Ginghină, este independentă financiar la 14 ani și astfel învață și valoarea banilor, fără ca părinții ei să-i țină discursuri pe tema asta. Cum anume câștigă bani? Cu ajutorul mamei sale, însă Ioana Ginghină recunoaște că fiica ei își merită fiecare leu pentru că o ajută când are nevoie.

290491918_586078912888122_4515571101284170498_n290491918_586078912888122_4515571101284170498_n

Cum își câștigă fiica Ioanei Ginghină banii, la 14 ani

Ioana Ginghină a găsit și o altă modalitate de a fi aproape de fiica ei și o implică în diverse campanii online în care ea este solicitată.

Ruxi are foarte mulți bani, pentru că eu de câte ori am un job în care este implicată și ea pe Instagram sau pe Facebook, îi dau parte din bani. Nu de alta, dar nu mai face poze cu mine altfel. Când era mică, mergea: Hai, faci cu mama o poză? Da'. Sau te filmează mama. Acum este: Faci cu mine o poză? Nu', a mărturisit, pentru Impact.ro, actrița.

Ioana Ginghină i-a alocat fiicei sale un buget de 150 lei pe lună

Ruxandra și-a căpătat o oarecare independență financiară, asta pe lângă suma dată lunar de mama ei sau de pensia alimentară pe care Alexandru Papadopol o achită după divorțul de Ioana Ginghină.

Îmi spunea: Mama, vezi că mă duc la carting, e 150 să mă dau și cu uberul dus întors – noi stăm în afara Bucureștiului – încă vreo 140, și dacă mai beau și o apă, merg și la cafea …o zi, da, prima zi de vacanță. Vine a doua zi: mama, mă duc și eu la mall, mă duc la film, un popcorn, mai beau un suc, cam 100, uberul dus întors. Și iară mai fă un calcul! A treia zi: mama, mă duc și eu la echitație.

Ok, cât e ora? Păi 150. Știi că mi-ar trebui și o tocă, poate mergem la magazin, și așa au început vacanțele noastre să fie și am înnebunit. I-am zis: măi, mamă, uite, care e treaba! Nu pot! Mai bine e cu școala și cu meditațiile, deci ies mai ieftin! Că astea sunt de trei ori pe săptămână și scap mai ieftin! Îți dau un buget de 150 lei pe lună, care este de cafea, ieșiri.

I-am spus: uite, facem 150 lei pe lună. Eu îi plătesc în continuare călăria, filmul, doar asta! Că mănâncă după, că mai bea un suc, că uber, mai plătește și de la ea', a povestit actrița cum a restrâns cheltuielile suportate de ea.

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent formează un cuplu. S-au logodit la finalul anului trecut:'A venit la momentul potrivit'

Citește și: Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu:„Exclus să ne împăcăm. Nu există de dragul copilului’

Ioana Ginghină a învățat-o pe fiica ei valoarea banilor

Ioana Ginghină a dezvăluit că, într-un final, fiica ei s-a obișnuit cu limitele impuse și a început chiar să fie mai chibzuită:

„Când am făcut chestia asta, a început să le mai țină.(…) De exemplu, între meditații și școală poate să vină la mine la sediu să mănânce sau să se ducă cu fetele o oră și să mănânce. Și a văzut că dacă mănâncă la ciorbărie e mai ieftin decât dacă mănâncă la nu știu ce fiță, nu știu unde.”, a mai spus Ioana Ginghină.

Actrița ne-a povestit că Ruxi a deprins valoarea banului și faptul că nu se câștigă așa ușor, așa că a devenit mai cumpătată. De pildă, când i-a luat mamei sale un cadou, nu a mai făcut și alte chestuieli pe lângă.

A zis că se duce la mall să îmi cumpere cadou. Are un card, e tot pe numele meu, doar că am eu două conturi, pentru că nu avea încă 14 ani când i l-am făcut. Și m-a întrebat câți bani am în cont.

Avea 1900 lei și au mai rămas 1600 lei, deci nu e chiar așa să arunce cu banii, dar din cauza asta că a văzut că s-a strâns cureaua, dar nu aveam cum altfel. Deci pe lângă banii pe care îi mai face din campanii, a rămas cu 150 lei pe lună', a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină: E singurul om la care vei găsi întotdeauna cash'

Ioana Ginghină recunoaște că obișnuiește să mai apeleze la economiile fiicei sale, dar întotdeauna sub formă de împrumut. Alexandru îi mai dă când e ziua lui, el are suma pe care trebuie să o dea lunar, o mai scoate la masă, nu știu, habar nu am dacă îi mai dă.

Ce pot să spun e că singurul om la care vei găsi întotdeauna cash în casă e Ruxi. Adică dacă eu am nevoie de un cash repede, ma duc la ea, are o pușculiță unde îi lasă și de acolo mai iau. Bine, îi pun la loc copilului, dar stă cel mai bine pe partea cu cashul', ne-a povestit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton