"Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică". Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relația dintre Alexandru Papadopol și logodnicul ei, Cristi Pitulice

 Dumitrache Laura
.

Ioana Ginghină urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, Cristi Pitulice. Actrița este foarte fericită cu noua sa relație, iar recent a vorbit despre relația dintre Cristi Pitulice fostul ei soț, Alexandru Papadopol. Viitorul soț al Ioanei Ginghină este gelos pe actele de prietenie făcute de actor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Ginghină se va căsători cu Cristi Pitulice pe 23 septembrie, iar cununia civilă va avea loc în curtea casei lor. Actrița se află la cea de-a treia căsătorie și nu dorește să îmbrace rochia de mireasă. Vedeta își dorește o nuntă simplă și discretă.

IOANA GINGHINA SI CRISTI PITULICE NUNTAIOANA GINGHINA SI CRISTI PITULICE NUNTA

Ioana Ginghină a divorțat de Alexandru Papadopol în 2019, iar împreună au o fiică, Ruxandra. Cei doi au o relație decentă, de dragul fiicei lor. Recent, actrița a dezvăluit că logodnicul ei este gelos pe actele de prietenie făcute de Alexandru Papadopol.

Citește și: Ce rochie va purta Ioana Ginghină la cununia civilă, din toamnă: „Am văzut-o pe Adela Popescu la nunta lui Smiley și mi-a plăcut. Ar merge și la mine, dar pe alb'

Citește și:Ioana Ginghină nu face nuntă cu Cristi Pitulice, ci doar cununie civilă, în toamnă: „Ar fi culmea la a treia să mai am emoții. Nu pierd timpul să caut o rochie neapărat' / EXCLUSIV

Citește și:Ce se întâmplă în procesul intentat de Octavia Geamănu postului Antena 1, la 9 luni după ce a fost concediată: „Nu e ușor. Din păcate…”

Citește și:„Nu-mi doream să stau într-o mocirlă care…”. Doinița Oancea, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Lora și Ionuț Ghenu

Ioana Ginghină a dezvăluit că logodnicul ei, Cristi Pitulice, este gelos pe actele de prietenie ale lui Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în anul 2019, iar împreună au o fiică, Ruxandra, în vârstă de 14 ani. Cei doi actori au decis să aibă o relație decentă de dragul adolescentei. Recent, Ioana Ginghină a dezvăluit că logodnicul ei, Cristi Pitulice este gelos pe actele de prietenie ale lui Alexandru Papadopol.

Actrița va face cununia civilă cu Cristi Pitulice, iar la marele eveniment nu va participa si fostul ei soț. Alexandru Papadopol îi acordă multă atenție actriței iar acest lucru l-a deranjat pe Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”

Ioana Ginghină consideră că fostul ei soț nu trebuie să fie prezent la cununia ei cu Cristi Pitulice. De asemenea, vedeta a povestit și un moment în care logodnicul ei i-a spus să se pună în locul lui.

Să fim sinceri, dacă nu era Ruxandra, probabil că noi nu mai țineam legătura, de asta zic că n-ar avea ce să caute la nuntă.Cristi nu a mai fost însurat. Dar eu spun din experiență. Când Ruxandra mai ieșea și mai mânca cu tatăl ei prin oraș, când venea acasă, îmi aduce și mie și îmi spunea că „Ți-a trimis tata sushi', se duceau undeva, venea iar și spunea: „Știe tata că ții post, dar ți-a trimis și ție ceva' și cumva tot veneau cadouri de la tata, de câte ori pleca Ruxi, și m-a întrebat într-o zi Cristi: „Măi, Ioana, ce părere ai avea dacă ar veni o fostă de a mea cu prăjituri pe la poartă, ce ai zice?' și zic nu știu, probabil i le-aș pune în cap și zice, cam asta simt și eu. Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică.', a spus actrița în cadrul unei emisiuni TV.

Ce probleme Ioana Ginghină în relația cu fiica ei, Ruxandra

Ioana Ginghină a suferit foarte mult după divorțul de Alexandru Papadopol. Actorul a decis să se despartă de soția sa și s-a cuplat cu Adriana Titieni. Ioana Ginghină a reușit să treacă peste situația dificilă cu ajutorul fiicei sale, Ruxandra, cu care are o relație minunată. Cele două se înțeleg foarte bine, deși actrița recunoaște că mai există unele probleme. Ruxandra Papadopol nu dorește să fie activă pe rețelele de socializare, spre deosebire de mama ei.

„Nu pot să gestionezi nimic, fără să discuți. De fiecare dată, sunt lucruri considerate tabu să le discuți. De exemplu cu Ruxi, discutam, acum că a terminat cu examene, dacă mai face și cu mine câte un reels pe Instagram, că foarte greu face. Mereu îmi zicea că nu are timp, ea cumva nu e de acord cu ce postez eu. Am avut o discuție și i-am zis că noi două suntem persoane diferite, iar cum eu n-o cenzurez pe ea, nici ea să nu mă cenzureze pe mine.',  a mai adăugat actrița.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton