Ioana Ginghină, detalii picante din mariajul cu Alexandru Papadopol: „Acum am și costumașe de menajeră...”

 Oana Pantazi
.

Ioana Ginghină a vorbit vorbit deschis întotdeauna despre viața ei, inclusiv despre mariajul cu Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale, de care a divorțat în urmă cu cinci ani. Iată ce a povestit actrița despre bărbații din viața ei, dar și despre mariajul cu actualul soț, Cristi Pitulice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Ioana Ginghină avea doar 21 de ani atunci când s-a măritat cu actorul Daniel Tudorică, pe atunci în vârstă de 50 de ani. A divorțat urgent când în viața ei a apărut Alexandru Papadopol, dar cum și el era într-o relație la vremea aceea, a mai durat un an până ce el a reușit să-și facă ordine în viață… Perioadă în care Ioana a început o relație cu Cove, care s-a încheiat după un an. Povestea dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, care s-a încheiat cu un divorț, nu este departe de producțiile în care cei doi au jucat împreună.

ioana-ginghina-alexandru-papadopolioana-ginghina-alexandru-papadopol

Ioana Ginghină, detalii picante din mariajul cu Alexandru Papadopol

Acum, Ioana Ginghină trăiește o poveste de dragoste matură alături de Cristi Pitulice, care i-a devenit soț anul trecut și mărturisește că acest mariaj a schimbat-o. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a vorbit cu sinceritate despre cele trei mariaje din viața ei. Mai mult, Ioana a dezvăluit detalii picante din relția ei cu Alexandru Papadopol. Actrița a recunoscut că relația lor intimă a avut de suferit din cauza oboselii, dar și a faptului că Ruxandra, fiica lor, devenise principala ei preocupare.

Citește și: De ce a decis Karmen Minune să nu-și înscrie momentan fetița la școală: „Mi-a fost milă de ea…'. Sofia repetă grupa mare

Citește și: A murit Carol Mălinescu, realizatorul emisiunii radio „150 de cuvinte': „Vocea sa de bas-bariton modela cuvintele într-o măsură apreciabilă'

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: „Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns’

Citește și: Câți bani câștigă Bănel Nicoliță în 2024, după ce a pierdut averea de 1.5 milioane de euro și a fost părăsit de soție: „Mă aşteaptă la poze cu căruţele, cu bicicletele. Asta e bucuria mea!’

La a treia căsnicie, cu lecțiile învățate, Ioana Ginghină a mărturisit că uneori folosește costumații speciale – printre care și un costum de menajeră, pentru a ocndimenta relația de cuplu.

„Eu am și prietene care sunt singure la vârsta mea, dar vine o vârstă când singurătatea nu e așa plăcută. La a doua m-am transformat din femeia care trebuie să fie o paletă de valențe în mamă. Am crezut că dacă mă ocup de casă și va fi liber, credeam că va aprecia. Acum încerc să fiu și așa, și așa.

Viața nu mai era ce trebuie. Mă și îngrășasem. Acum am și costumașe de menajeră, cu din astea, le am de pe atunci! (n. red.: din timpul căsniciei cu Alexandru Papadopol)', a spus Ioana Ginghină, amuzată.

Ioana Ginghină: „De-abia la a treia căsătorie am învățat ce să spun, ce să fac”

Actrița a recunoscut că experiența mariajelor anterioare a contat după ce i-a spus DA lui Cristi Pitulice. Sigur, datele problemei sunt altele acum, pentru că Ioana, de data asta, nu s-a mai măritat cu un actor, iar fiica ei, Ruxandra, este deja adolescentă. Totuși, a învățat o lecție prețioasă, pe care o aplică în căsnicia ei.

„Aș avea multe de spus. De-abia la a treia căsătorie am învățat ce să spun, ce să fac. În primul rând, trebuie să spui. Contează și cum spui. Ideea e să spui din prima, ca să știe omul. Cică voi aveți o putere de concentrare mică la o discuție serioasă. Trebuie să pregătești bărbatul, să nu-l iei din prima, dar nu mai mult de zece minute, o problemă, nu una, două', i-a spus ea lui Cătălin Măruță.

Nu în ultimul rând, Ioana Ginghină a subliniat importanța comunicării în cuplu, dar și a colaborării între parteneri, referindu-se la afacerea imobiliară pe care ea și soțul ei o dețin.

„Soțul meu, de curând, a făcut o investiție. Și e însurat. Investiția e pe numele amândurora. Și am avut așa o revelație, că ne facem case la munte. Eu tot n-am înțeles de ce nu se mărită femeile astea, că într-o căsnicie construiești și rămâi cu ceva, știi?', a mai spus Ioana Ginghină.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton