Ioana Ginghină, dezvăluiri la aproape 5 ani de la divorțul de Alexandru Papadopol: "Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie". Ce spune despre mariajul cu Cristi Pitulice

 Oana Pantazi
.

Ioana Ginghină face dezvăluiri la 5 ani de la divorțul de Alexandru Papadopol. Mai în glumă, mai în serios, Ioana Ginghină a povestit de ce s-a măritat a treia oară, mărturisind că nu ar ezita să o facă din nou, în cazul în care mariajul ei cu Cristi Pitulice, cel de-al doilea soț, nu ar rezista. Dat fiind că a experimentat căsnicia și când avea douăzeci și ceva de ani, și 30, iar acum, la 40 și un pic, din nou, artista spune că sigur nu ar sta prea multă vreme nemăritată în caz de divorț. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță nu puțini sunt cei care s-au întrebat de ce s-a măritat Ioana Ginghină și a treia oară, după ce a avut parte de două divorțuri dureroase. Actrița are însă o explicație extrem de pertinentă și spune, fără să stea pe gânduri, că s-ar mărita și a patra oară, în caz că mariajul actual ar eșua, chiar dacă acum are 46 de ani.

332170564_1345677342929696_5260808521909539271_n332170564_1345677342929696_5260808521909539271_n

Ioana Ginghină, dezvăluiri la aproape 5 ani de la divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină, în vârstă de 46 de ani, are mare succes pe plan profesional. În ceea ce privește partea sentimentală, actrița a trecut prin momente dificile, după ce a divorțat de două ori. La 27 de ani, Ioana divorța de Daniel Tudorică, iar în 2019, după 12 ani de căsătorie, s-a despărțit de Alexandru Papadopol. În prezent, actrița trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Cristi Pitulice, pe care l-a luat de soț anul trecut, în luna septembrie.

Citește și: Ce probleme a avut Ioana Ginghină în relația cu fiica ei, după divorțul de Alexandru Papadopol: „Am încercat să o protejez. Această abordare a avut un efect contrar și…’

Citește și: „Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex'. Cum s-a schimbat relația dintre Ioana Ginghină și Cristi Pitulice după ce s-au căsătorit

Actrița a spus, la un moment dat, că nu s-a lăsat niciodată afectată de problemele pe plan sentimental deoarece a înțeles de la o vârstă fragedă că fericirea stă doar în mâinile ei. Vedeta este de părere că există un final fericit în orice situație dificilă. Și, iată, acum este măritată a treia oară! Chiar dacă poveștile ei de dragoste au fost dulci-amare, actrița nu a ezitat nicio clipă să-și refacă viața. Iată ce spune despre întâlnirea cu cel de-al treilea soț, dar și motivul pentru care a ales mereu căsătoria.

De ce s-a măritat Ioana Ginghină a treia oară, după două divorțuri dureroase

Prietena pe care am nășit-o și alături de care lucram la MiniArtShow' în perioada respectivă nu avea iubit, iar eu nu mai aveam soț. Noi vorbiserăm de mult că eu trebuie să o nășesc pe ea. I-am spus: Corina, să îți găsești soț, că eu îmi găsesc naș! Tu doar găsește soțul, asta este problema, în rest rezolvăm tot ce ar trebui să rezolvăm!'.

Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este! Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract! Așa sunt eu! Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job!

Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul. Vorbim aici și de Alexandru. (n. red. Papadopol) Dacă nu aveam o căsnicie, dacă nu construiam o casă împreună, nu făceam acest copil… eu, după căsătorie, am plătit jumătate de casă.

Mă rog, i-am dat partajul, dar am avut jumătate de casă, am avut un copil! Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie, poate fiecare își lua un apartament pe numele lui sau pe firmă. Nu, le iei împreună pentru că le faci împreună! Eu așa sunt! Facem copil, nu facem copil, stai să vedem… mi se pare că, dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt! Aceasta este doar părerea mea!', a explicat Ioana Ginghină pentru Ego.

Ioana Ginghină nu ar ezita să se mărite și a patra oară!

Într-o confesiune sinceră pe blogul ei, Ioana Ginghină a mărturisit că cele două divorțuri au ajutat-o să evolueze și să meargă mai departe. De asemenea, actrița spunea că este recunoscătoare că din cea de-a doua căsnicie a apărut Ruxandra, fiica ei.

„S-a tot vorbit de eșecurile mele în cele două casnicii, așa de mult că erau să mă convingă și pe mine.  Eu personal nu consider că am eșuat ci am evoluat. În prima căsătorie dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire, iar din a doua căsnicie s-a născut Ruxandra, fiica mea, cea mai minunată lecție de iubire și devotament. Poate avem criterii de măsurare a eșecului diferite, ceea ce este și normal.’, a scris Ioana Ginghină pe blog. 

Ioana Ginghină: „Doamne ferește, mă despart de Cristi, să mă credeți că o să mă mai mărit încă o dată”

Pe de altă parte, actrița nu se gândește cu teamă la un eventul eșec al celei de-a treia căsnicii, iar asta deoarece, mai în glumă, mai în serios, e convinsă că se va mărita din nou.

Dacă este nevoie și, Doamne ferește, mă despart de Cristi, să mă credeți că o să mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă! Eu fac glume prin teatru. Am colegi noi care nu mă cunosc, au vreo 20 de ani și sunt fascinați: De 3 ori te-ai măritat?'.

Nu știți ce zace în mine! Le spun: Eu am experimentat căsnicia la 20 de ani, la 30 de ani, la 40 de ani.' Să sperăm că ne oprim aici și nu o experimentez și la 50 de ani, dar viața bate filmul!', a mai spus actrița pentru Ego.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton